Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви
        
 Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11     всички  напред  последна
 Re: Края на пътя за Олимпус...
Автор: serjy   
Дата:   05-01-21 17:43

вижте, не само олимпус е на загуба. там от преди десетина години имаше някакви корупционни скандали и затънаха финансово така, че не успяха да изплуват, което е основната причина. другата е, че като цяло пазара на фототехника се свива сериоизно, не само на м43, на всички се свива и ще продължи да се свива. само допреди 7-8 години не познавах човек без дслр, в момента като излизам дас снимам излизам сам. всичко снима с телефона. и така ще бъде и занапред. колкото по-добри стават телефоните толкова по-малко фотоапарати ще се купуват. а големите ФФ системи първи ще пият по-една студена вода.

Отговори на това съобщение
 Re: Края на пътя за Олимпус...
Автор: D.S   
Дата:   05-01-21 19:25

Това с телефоните е колкото вярно, колкото е и пълна глупост. Дори погребаните олимпус се справят в пъти по-добре от смартфон. На 6 инчов екран телефоните са ок, ама я ги свалете на пц-то и да си говорим, смях в залата и чалга на масата. Естествено всеки, който иска снимки за спомен ще си вземе смартфон, ще си поства във фейса и ще е доволен. Но все ще има хора фотографи [shtrak] Друг е въпроса, че печалбите на производителите падат, но то и със много други сфери е така. Затова кой ще пие вода, тука всички сме пророци, кажете да се затварят, белкем си спестят загубитеПубликацията е редактирана (05-01-21 19:26)

Отговори на това съобщение
Последни от секция Фотописи: Добави свой Фотопис » Вход
"Вчера в Манхатан" от Иван Петров - 0 коментара
"До километър нула на Дунав." от Ivaylo Ivanov - 0 коментара
 Re: Края на пътя за Олимпус...
Автор: serjy   
Дата:   05-01-21 19:46

със свиването на пазара цените отиват рязко нагоре и това не е тавана, тепърва ще идват нови ценови постижения. така, че ФФ системите ще си останат за професионално ползване и много малко любители ще могат да си я позволят.

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »