Поръчай годишния печатен албум - INSPIRATION [No limits]

Годишният печатен албум на Фото Форум "INSPIRATION [No limits]" е луксозно печатно издание, събрало в себе си 178 от най-добрите фотографии и автори публикувани в сайта през календарна година предшестваща съставянето на албума. Текстовете под снимките са на два езика - английски и български, и са предназначени, за да опишат накратко историята зад снимката, използваните фотографски подходи или гледната точка на автора.

Photo Media

Реализирайте творческите си идеи с RF 135mm F1.8L IS USM и SPEEDLITE EL-5 от Canon

02 November 2022

Широкият отвор на диафрагмата на RF 135mm F1.8L IS USM и мощното осветяване на SPEEDLITE EL-5 предоставят на фотографите на портрети и събития повече творческа свобода.

Canon представя най-бързият фотоапарат от системата EOS R досега: EOS R6 Mark II

02 November 2022

Canon разширява авангардната система EOS R със своя най-бърз и усъвършенстван пълнокадров безогледален фотоапарат досега EOS R6 Mark II, поддържащ серия от снимки с 40 fps, невероятен автофокус при слаба светлина и запис на 6K RAW / 4K UHD видео.

Canon Water Challenge: включи се в новия фотоконкурс на Canon

01 November 2022

Любителите на фотографията и фотоентусиастите, които ценят водата като един от най-важните природни ресурси, са поканени да участват в новия фотоконкурс на Canon и да спечелят комплект EOS R10 с обектив RF-S 18-45mm 4.5/6.3 IS STM. Победителят ще се възползва и от ексклузивно пътуване до Истанбул и лична менторска сесия от посланика на Canon Лоренц Холдер.

Фото Форум Фест 2022: Лекция и практическо занимание с Емилиян Френчев

20 October 2022

Емилиян Френчев - frenchev ще се включи във Фото Форум Фест 2022 с лекция и практическа част на две различни теми. 

Photo challenges

Monthy theme
"Signs and symbols"

More

Monthy theme
"Mirror"

More

Monthy theme
"Behind the shadows of the clouds"

More
Calibration scale

Do you see all degrees clearly? If not, calibrate your monitor.