Фото Форум Фест 2022: Лекция/дискусия и практическа част с Николай Иванов

26.09.2022 y.
Фото Форум Фест 2022: Лекция/дискусия и практическа част с Николай Иванов

От участник във Фото Форум Фест 2021 Николай Иванов тази година влиза в ролята на лектор. Той ще води две активности - лекция/дискусия на тема "Еротична фотография " и практическо занимание на тема "Създаване на портрет".

В своята лекция Николай ще представи свои кадри, ще ни разкаже повече за начина си на работа и полезни практики в заснемането на голо женско тяло. По време на самата лекция ще имате възможност да задавате своите въпроси относно еротичната фотография пряко или непряко свързани с нея.

В практическата част лекторът ще ни покаже на практика повече за съдаването на портрет. Емоция, светлина и поза, комуникация преди и по време на снимки с модел - това са само част от темите, които ще засегне. 

Вижте повече от Николай в Instagram профила му ⇒ Nikolay Ivanov

Николай Иванов се занимава с еротична и портретна фотография вече 10 години. Търси да улови в кадрите си симбиозата между емоция и светлина. Участва в редица обучения и конференции, както и води самостоятелни курсове в тази сфера. Счита професията си за вдъхновяващ елемент и както чрез снимки, така и чрез думи опитва да предаде на хората неизмеримата красота на голото човешко тяло.

Запишете се за Фото Форум Фест 2022 ⇒ ТУК

Разгледайте програмата ⇒ ТУК

 

 

 

 

More news

Calibration scale

Do you see all degrees clearly? If not, calibrate your monitor.