Стилни и компактни, тези нови принтери за мигновени снимки на Canon улесняват творческите занимания

27.09.2022 y.
Стилни и компактни, тези нови принтери за мигновени снимки на Canon улесняват творческите занимания

В нашата хипердигитална ера, в която виртуалните светове и пространства се множат постоянно, непреходността и материалността на отпечатаните снимки притежава голяма сила. Canon продължава да осигурява възможности за творчески печат с пускането на пазара на два нови компактни фотопринтера: Canon SELPHY CP1500 и Canon Zoemini 2.  

Със своята компактност и бързина Canon SELPHY CP1500 позволява на потребителите да отпечатват висококачествени снимки – от пощенски картички и квадратни снимки до министикери с дълготрайност до 100 години. Той е проектиран за нуждите на семейството – позволява ви да изработвате покани и благодарствени бележки за сватби, семейни събирания и други важни чествания или просто да отпечатвате снимки от ежедневието и от семейни ваканции, без да се налага да търсите фотостудио. Във всеки един момент неограничен брой смартфони могат да бъдат свързани към SELPHY CP1500, което е идеално за забавление на гостите на партита и събития. 

Със своите 177 g новият Canon Zoemini 2 тежи по-малко от обикновен смартфон и е с удобен джобен размер. Творческите настроените личности, които често са извън дома, могат да го носят със себе си и да отпечатват снимки от смартфоните си, където и да се намират. Благодарение на своята система за бързо зареждане чрез USB-C кабел принтерът се зарежда напълно за 50 минути – 40 минути по-бързо от предходния модел.

Принтерите Canon Zoemini 2 и SELPHY CP1500 се предлагат с безплатни приложения за смартфони – съответно Canon Mini Print и обновеното приложение SELPHY Photo Layout, които позволяват на потребителите да добавят текст, бели полета, забавни картинки или да подбират интересни моменти за забавен колаж. 

Шармейн Чоу, маркетингов специалист в Canon Европа, посочва: „Моменталните снимки бележат решително възраждане от известно време. По-голямата част от снимките, които заснемаме, ще останат с паметта на цифрови и мобилни устройства, което само повишава стойността на отпечатаните снимки. Избираме да ги отпечатаме и покажем или да ги подарим на любими хора, защото те са емоционални спомени, заради което заслужават специално отношение. Ние вярваме, че функциите за персонализиране на приложенията за Canon SELPHY CP1500 и Canon Zoemini 2 показват колко добре могат да се допълват световете на цифровите и печатните снимки.”

Основни характеристики на Canon SELPHY CP1500:
    • Наличен в черно, бяло и розово
    • Печат на пощенска картичка за 41 секунди
    • Разпечатки с дълготрайност до 100 годиниi
    • Термосублимационен процес, възпроизвеждащ общо 16,7 милиона цвята
    • Гнездо за карта памет: Четец за карти SD, SDHC, SDXC и USB-C свързаност

Основни характеристики на Canon Zoemini 2:
    • Наличен в тъмносиньо и бяло, перлено бяло и сребристо или розово злато и бяло
    • Джобен размер, тежи едва 177 g
    • Безжична комуникация
    • Бързо зареждане за 50 минути чрез USB-C кабел, докато отпечатвате
    • Снабден с нов многоцветен LED индикатор за показване на състоянието

 

More news

Calibration scale

Do you see all degrees clearly? If not, calibrate your monitor.