20
January
2020

Фотографска изложбата Животът на другите

Фотографска изложбата Животът на другите

Заповядайте на откриването на изложбата "Животът на другите", която ще се състои в "Съюза на Архитектите" на Р. България на 20-ти януари 2020 г. от 18:30 часа. Автор на фотографиите е Божидар Барлакоски.

Фотографиите, които ще видите са илюстрации на всекидневни хора, всекидневни моменти, всекидневни лица, уловени в искрени експресии, далеч от позите, на които сме свикнали в социалните мрежи, далеч от илюзията на виртуалния свят.

Трудещи се хора, детска игра, движението по улиците, празници, традиции, семейни моменти и ритуали, които са част от нашата лична и колективна самоличност, която искаме да запазим, споделим и пренесем както в света около нас, така и на идните поколения.

Изложбата ще се проведе под покровителството на Министерството на Култура на Р.Северна Македония и ще бъде открита от Председателя на Българското фотографско сдружение, Иво Хаджимишев.

Изложбата е съставена от снимки на живота на хората, живота на онези „другите“, живот, който остава скрит под плаща на всекидневната „нормалност“…

 

Calibration scale

Do you see all degrees clearly? If not, calibrate your monitor.