Създай уникално портфолио

26.02.2024 y.
Създай уникално портфолио

Заедно с Алине този уебинар ще предложи информация за това как студентите могат да разработят отличаващо се портфолио с особен акцент върху разказването на истории чрез документална фотография. Чрез собствените си социално ангажирани проекти Алине ще предостави информация за разказването на истории чрез фотографията, професионалното развитие и как студентите могат да разработят силно портфолио.

Биография

Aline Deschamps е френско-тайландска фотографка, чиято работа се фокусира основно върху въпроси, свързани с идентичността, включително пол, миграция, изгнание и културно наследство. Използвайки креативни цифрови техники, тя предизвиква установените възприятия и ни насърчава да видим познати теми по нов начин.

Алин си е сътрудничила с някои от най-изтъкнатите медии в света (включително The New York Times, BBC, AJ+, Libération, Al Jazeera, British Journal of Photography, Le Temps и др.) и е лауреат на наградата UPP x Picto и на гранта SCAM Brouillon d'un rêve 2021. Преди да стане посланик на Canon, Алин е участник в Програмата за развитие на студенти на Canon.

Датата на уебинара ще бъде 29 февруари, четвъртък, от 19:00 ч.

Участниците в уебинара ще трябва да се регистрират, като посочат име, имейл адрес и държава.

Уебинарът ще се проведе в Teams на следния линк: https://events.teams.microsoft.com/event/9ac17beb-7b68-4797-8de8-8fd9978836ba@acbd4e6b-e845-4677-853c-a8d24faf3655

 

Calibration scale

Do you see all degrees clearly? If not, calibrate your monitor.