Предстои издаването на новият годишен печатен албум

01.06.2021 y.
Предстои издаването на новият годишен печатен албум

Искаш ли твоя снимка да бъде включена в следващия ни годишен албум?
В него ще попаднат най-добрите фотографии публикувани през изминалата година.

Започнахме работа по издаването на третата ни по ред печатна луксозна, годишна фотографска книга за 2021 г. Очаквайте скоро повече информация за нея. 

С издаването на първия ни печатен, годишен албум "Black & White&Color" се убедихме, че усещането е несравнимо, когато на едно място са събрани и отпечатани толкова различни, но вълшебни кадри, които те омагьосват и можеш да разглеждаш с часове, като любител или като човек, който желае да разбере повече за изкуството наречено фотография.

Щастливи сме, че получихме толкова много положителни отзиви, както от фотографите, чиито снимки попаднаха в албума, така и от хората, които са имали възможност да го разгледат или притежават.

Заради това продължихме тази своя дейност с електронния в последствие албум TOUCH и последния ни албум излязъл на хартия – REMEMBER. И тъй като за нас издаването на тези фотографски книги е кауза, към последния албум имахме и инициатива - печалбите от продажбата на албума бяха дарени на Планинска спасителна служба в тяхна полза за закупуване на оборудване.


Новият албумът отново ще бъде отпечатан със висококачествен печат, в малък лимитиран тираж.

В албума могат да попаднат снимки, качени в периода от началото до края на 2020 г.

Изданието е двуезично (български и английски) и съдържа в себе си текстове към снимките с технически параметри, както и кратка история на фотографиите, интересни факти при заснемането им, концепция, използвано осветление, оборудване и трикове. Целта е тази книга да има образователен характер, да помогне в развитието и обучението на прохождащи таланти, а и да послужи за вдъхновение на други.
Характеристики:
    •  лимитирано издание 
    •  отпечатък с висококачествен стохастичен растер
    •  корица - твърда
    •  страници - около 200 бр.
    •  хартия за страниците - 170 гр. мат
    •  размери: 200х270 mm

Пет автора, чиито снимки бъдат включени в албума, ще получат по един албум подарък. Те ще бъдат избрани на лотариен принцип на специално събитие организирано от Фото Форум.

Aлбуми ще бъдат дарени и оставени на ключови места свързани с култура, като библиотеки, университетски библиотеки и центрове за култура и фотография.

Албумът ще може да бъде закупен онлайн от www.photo-forum.net или на място в офиса ни в София.
Предварителни заявки ще могат да се правят ....(предстои да обявим).........

Остани в историята чрез твоите фотографии, които ще попаднат в албума, за който ще се говори дълго.
Нека направим заедно тази книга запомняща се!

* Авторът се съгласява, че снимка, която бъде публикувана в албума, може да бъде използвана за маркетингови цели в сайта на Фото Форум, фейсбук страницата на Фото Форум, Инстаграм профила на Фото Форум и др медии. Снимките попаднали в албума няма да може да бъдат премахнати от галериите на сайта.
* В албума ще могат да участват кадри, които са качени през периода януари-декември 2020 г., като за целта екипът на Фото Форум ще се свърже със съответните автори.
* Ако смятате, че ваша фотография е подходяща за включване в албума, може да ни я предложите на контактите на сайта.
* Финалната преценка е на кураторите и екипа, който работи над изданието. Когато се взима решение дали снимка да бъде включена или не се имат предвид серия от фактори, сред които могат да бъдат: визуални качества на фотографията, уникалност, уловен момент, лоялност и постоянство на автора в сайта.
* Автори, които имат снимки в Албума ще могат да закупят 2 бр. от него на преференциална цена.

За реклама в албума може да се свържете с нас на 0885205056 и sales@photo-forum.net 

 

Calibration scale

Do you see all degrees clearly? If not, calibrate your monitor.