Фото Форум с печатния албум Remember събра и дари средства за Планинска Спасителна Служба

28.04.2021 y.
Фото Форум с печатния албум Remember събра и дари средства за Планинска Спасителна Служба

Годишният печатен албум на Фото Форум "REMEMBER" е луксозно печатно издание, събрало в себе си 176 от най-добрите фотографии и автори публикувани през предходната календарна година в сайта. Албумът е двуезичен и идеята за него е да е не само красив, но и полезен за развитие и вдъхновение на фотографи. Текстовете имат за цел да опишат накратко историята зад снимката, използваните фотографски подходи или гледната точка на автора.

За нас издаването на този уникален албум е кауза. Искаше ни се той да стигне до по-широка и разнообразна публика и да е обвързан с полезна и благородна кауза. Така ни дойде идеята,  получихме одобрение от Планинска Спасителна Служба и обявихме, че печалбите от продажбата на албума ще бъдат дарени в тяхна полза за закупуване на оборудване. По този начин с всеки закупен албум вие дарявахте средства за спасяване на нечий живот в планината.

Дарението вече е факт и сме горди, че с ваша помощ успяхме да го направим реалност. Така материализирахме една добра идея и резултатът е факт. От Планинска Спасителна служба издадоха сертификат, който публикуваме тук на сайта.

Благодарим на всички, които поръчаха нашия печатен албум. Благодарение на вас успяхме да съберем сумата от 5025 лв и да я дарим на ПСС, с което всички вие помагате за тази благородна кауза!

От албума "REMEMBER" останаха ограничени бройки, които все още може да поръчате тук.  
А ние гледаме към следващия албум и работим по създаването му.

 

 

Calibration scale

Do you see all degrees clearly? If not, calibrate your monitor.