30
June
2020

Дебютна изложба "Вечерници" на Радослав Свирецов - rgsphot

Дебютна изложба "Вечерници" на Радослав Свирецов - rgsphot

Заповядайте на дебютната изложба "Вечерници" на Радослав Свирецов - rgsphot. Тя представя природата на България чрез запечатани мигове в минутите преди изгрев и залез слънце.

Радослав Свирецов е на 20 години от Бургас, студент по архитектура. Занимава се с фотография от над 5 години като от самото начало снима основно пейзажна фотография.

Изложбата ще включва отбрани пейзажи от България, които е заснел през годините. 

Авторът споделя: "Това, което ме подтикна да се занимавам изобщо с фотография и това, което продължава да ме вдъхновява е мотивът да пътувам. Много е интересно и никога не бих предположил, че това да обикалям и да търся интересни места,които да заснема, да си мисля как ще обработя даден кадър, ще станат до такава степен част от живота ми. Не мога да си представя, ако не бях хванал камера в ръка, по какъв друг път бих тръгнал."

Самата изложба се случва благодарение на помощта на НСФА "Янка Кюркчиева" и финансовата подкрепа на програма Дебюти към Национален фонд Култура ( НФК), както и е част от Месец на фотографията. Октриването ще се състои на 30 юни 2020 г. от 18:00 в Клуб на фоторепортерите (в подлеза между Министерски съвет и Президентството).

Можете да видите творбите до 13 юли.

Заповядайте!

Facebook събитие тук

Повечете за творчеството му можете да видите тук

 

Calibration scale

Do you see all degrees clearly? If not, calibrate your monitor.