*** | category Street
info
18
521
Rating A: 142 | B: 16 | Votes: 38
Share your thoughts:
18. hrdimitrov
+0 -0
!!!
17. mihalo
+0 -0
Така де, точно ефека дава тази визия.
16. mihalo
+0 -0
Честно казано, изненада ме. Не съм се замислял по въпроса. Така,както си го обяснил - ами, разбира се. Това му харесвам на разговора, човек винаги може да научи нещо.

Когато казвам, че кадъра си го извадил от сънищата ми, не пресилвам особено нещата. Говорил съм с разни хора и повечето от тях потвърждават, че им се е случвало да сънуват, че летят над земята по улици за които имат странното чувство, че хем не познават хем, че някога са били там. Такова ми е усещането затози кадър. Ня`кво deja vu.
15. Автора
+0 -0
Всъщност "техниката" за обработка на подобен вид кадри съвсем не е нова или някак си "специално дигитална" . Ако оригиналът беше негатив от филм и се експонираше в лаборатория "инструментариумът" , който се използва е същия. Копиране по части, засенчване с маски, разфокусиране и експониране върху същата плака (фотохартия), частична соларизация. Ако човек добре познава механизма за подобна обработка в лабораторията, няма проблем това да се повтори и с фотошоп.
14. mihalo
+0 -0
Гледам, нещо много категорична консерва съм се докарал снощи :) Тая подла "Ариана"! "Улицата" си е, ама е по по-различен начин. Трябва да свиквам, нещата се развиват. В един чужд сайт видях няколко "street"-а тайничко синтезирани от различни парчета и така доведени до една, перфектна, почти, визия. Мъчи ме това, че няма как да ги догоня без да ползвам същата техника. А, не искам да се заседявам, хобито ми дава точно такава добра причина да се движа. Та, горната ми забележка се отнася по-скоро до тези ми притеснения. Но, случаят тук съвсем не е такъв. Сбъркал съм адреса, както се казва. Ама много исках да се оплача някъде. Ще я сменям аз тази "Ариана"!
13. mihalo
+0 -0
Не знам как да го кажа без да звучи малоумно, сервилно или просто глупаво. Възхищавам се на усета ти! Разбира се, преди да пиша, прегледах и профила тук и сайта ти. Установих за себе си: Ти носиш някава искрица, нещо извън ежедневните ни предразсъдъци. Предполагам дори, ще възразиш. Няма значение! Този кадър си го извадил от съниищата ми!? Те това ме шашка. Познавам, повече като зрител разбира се, техниките. Но комбинацията???
Имам и забележка: Това не е "Улицата", нещо друго е, не занам точно. Представи си, че вместо да се шляя насам-натам из града, свободен и с празна:) глава, трябва да мачкам... седалищните си мускули пред монитора за да получа съвършената визия, която действителността, ама хич, не предлага. Т`ва не го искам! Искам да се движа и да откривам к`вото даде случайността. Ще ми се да пазим традиционните жанрове докато това е възможно!
12. masteral
+0 -0
Харесвам!!!
11. garod
+0 -0
!!!
10. DAN60
+0 -0
!!!
9. Dobnej
+0 -0
+++!
8. ezra
+0 -0
Браво!
7. w3rb
+0 -0
!!!
6. Miroslav_Mominski
+0 -0
страхотно изпълнение
5. sandart
+0 -0
Добре направено,...атмосферно!
4. tanovsky
+0 -0
Оригинална обработка;)
3. artniko
+0 -0
!!!!
2. BlueHello
+0 -0
Кефи ме!
1. nkoli
+0 -0
оооо мнооо яко
Снимки на Gecata
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tags:
Още снимки от рейтинга
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Лиценз
© Всички права запазени.
Подай сигнал
32 потребителя следят автора