Faces of India - 1 | category Portrait
info
Гласувал 9 бр.
228
5444
Rating A: 2088 | B: 266 | Votes: 533
author's text: посвещава се на Колегата
 
Awards: Top 7.2006
 
Share your thoughts:
228. vrabchevster
+0 -0
:)
227. tazooo
+0 -0
sila!
226. br0kera
+0 -0
нямам думи! ):)
225. wallburn
+0 -0
!
224. marin0va
+0 -0
@27 :)))
223. a_p_
+0 -0
!
222. Marconi
+0 -0
!!!
221. ФотоГраф
+0 -0
Браво!!!
220. guruiva
+0 -0
Разкош!!
219. 1000_biri
+0 -0
!
218.
+0 -0
жесток кадър!
217. Snoopoff
+0 -0
ХК
216. zahar4e
+0 -0
Браво и поздравления за признанието!
215. oliv_nayman
+0 -0
нямам думи...
214. milchev
+0 -0
все пак тази жена е красива по свой собствен начин..

отличен кадър и настроение..
213. KRISTI
+0 -0
Neveroqten kadur!++++++++++++++++++++++++++++
212. batkoto
+0 -0
:)

211. g06ky
+0 -0
choveshki obraz na smurtta...
210. sstoyan
+0 -0
Аз те разбирам.Брво!
209. Автора
+0 -0
Snimam s 200 mm f/2.8 L. Prystite ne sym gi blurval dopylnitelno, moje bi sa razmazani leko ot dvijenieto, a i ot DOF-a - az vinagi snimam portreti na otvorena blenda. :o))
208. midtone
+0 -0
Уау, впечатляващ шот. Каква емоция само.

Явно си я снимал отдалеко, обаче фокуса си е там, където трябва. С какво стъкло си снимал? Чудя се пръстите на ръката дали си блърнал допълнително, или са в резултат на ДОФа? Този детайл е малък, но много значим за снимката.
207. bdk
+0 -0
(205) Аз всъщност това се опитвам да разбера - доколко зависи от самия човек колко "професионалното" му фотографско израстване ще го накара да не му "мигва окото". Аз за себе си също мисля, че като погледна една такава жена преди да я снимам, ще започна да си мисля, колко и какво е преживяла, какво си мисли тя за "снимачите", че вътрешно няма да ми е удобно да я "щракна" заради това и т.н. Затова зададох така въпроса си. Благодаря ти за отговора!
206. meri_an
+0 -0
Толкова много говори този образ,мога да напиша цял роман!

Вярно е,всеки има право на собствено мненеие,но се надявам някой ден да прогледат хората с толкова краини позции в правилната посока!

Поздрави:)
205. Автора
+0 -0
Какво си мисля ли? Мисля си, че съм искал да се върна в България и да споделя този образ с хора, които няма никаква вероятност да познават жената. "Без да ми мигне окото" е доста фриволно казано. Не знаеш дали и колко съм съчувствал на тези хора, дали съм съприжевял поне малка частица от мъката им или поне дали не съм се опитвал. Пуснал съм тези снимки като опит за репортаж (ако искаш го наречи очерк или и аз не знам как) от една невероятна уникална велика страна.
204. Автора
+0 -0
...мдаа, поотплесна се... :о))
203. bdk
+0 -0
За разлика от много от по-горните мнения, на мене снимката нито ми харесва толкова, нито ще ме накара да сънувам кошмари и т.н. както някои :) Разбирам, че е хубаво направена и честито за отличието! Може би недооценявам изпълнението понеже като цяло не обичам да снимам хора, защото не съм достатъчно напреднал във техниката/изкуството на сминането, или дори защото все още не мога да си избистря какво е за мен фотографията, какъв е изконният и смисъл (да представя действителността ли, да показва красивото и да вдъхновява ли, да служи за поле за опити, грешки, учене и развитие ли...) и тям подобни. Но ми е лиобопитно като гледам подобни кадри, какво си мисли снимащия докато насочва обектива, фокусира и натиска копчето, докато отреща този човек те гледа така и си мисли...(той си знае какво) Дали снимащия не изпитва някакви мимолетни угризения, неудобства и терзания или си щрака без да му мигне окото? Предполагам, че това може да се каже и за снимането на планини, животни и други природни картини, т.к. отиваш сред естествената среда с някаква техника и не само гледаш и се наслаждаваш, ами дебнеш, мериш, "щракаш"...? Ама все пак ми се струва, че има разлика...

Оф, малко се отплеснах...:)
202. Kremi79
+0 -0
!!!
201. RolandBs
+0 -0
До преди миг така ти завиждах, че си бил там, където винаги съм мечтал да отида... е, сега вече няма такива чувства в мен... Остана само усещането за мир и нирвана... и благодарността за това, че ме взе там със себе си!
200. rali7u
+0 -0
Жестока е! Браво!
199. arksi_coolpix
+0 -0
Кадърът наистина е впечатляващ и говори сам за себе си, думите са излишни!!!
198. Автора
+0 -0
(196), трето място в раздел Хора на българския етап на международния фотографски конкурс на National Geographic. :о))
197. christotg
+0 -0
Много силен кадър!
196. evgenidd
+0 -0
снимката е повече от страхотна, впечатляваща и интерестна, каква награда е спечелила, чакам отговор, ок
195. kalinari
+0 -0
194. PEPSILIGHT
+0 -0
(174),КЪДЕ ВИДЯ ЦИГАНОРИ,НЕ ВИЖДАШ ЛИ ЧЕ ТОВА СА ИНДИЙЦИ,КАКВО ЩЕ МИ КАЖЕШ ЧЕ И ТЕ СА ТАКИВА ЛИ ?! НЕ ЧОВЕЧЕ В ГОЛЯМА ГРЕШКА СИ.ДА ТИ КАЖА АЗ ЧЕ СНИМКИТЕ С ТИЯ ХОРА СТАВАТ УНИКАЛНИ,ВИЖ ИМ ИЗРАЖЕНИЯТА САМО ЧОВЕЧЕ.

ТО НА ТАКИВА И ДА ИМ УБЕСНАВАШ СМИСЪЛ НЯМА,ТЕКА ЧЕ .....................................

(ако имаше платина бих натиснал нея за гласуване,но не ми остава нищо друго освен злато ).
193. elrisha
+0 -0
Авторееее,чул те Господ!;))
192. Автора
+0 -0
Елриша, радвам се, искрено ти пожелавам да я посетиш Индията, заслужава си, ама много!!! ;о))
191. elrisha
+0 -0
обичам Индия!!!! Харесвам и снимките ти!!!! онези горе - да пасат! ;)))
190. noneva_k
+0 -0
no comment!!!! otnovo!!!!!
189. yayamii
+0 -0
неам кво да кажа баси. ша ти глеам дицата, ти само фоткаи,че къртиш!
188. Antonio
+0 -0
БРАВО!!!! Поздравления!!!! Великолепна снимка!!!
187. Автора
+0 -0
Не бе, не е вярно, че не е искала да я снимам, ако беше така, ръката й щеше да е насочена заплашително към мен, а не примиренчески настрани... :о))
186. anonymous
+0 -0
ZASHTO9 TAKA SI IZPLASHIL JENATA POGLEDNI I FIZILNOMIQTA STRESNATA E KATO ..........QVNO NE E ISKALA DA Q SNIMASH
185. anonymous
+0 -0
Ауу, страшен кадър! Горката жена..Иначе, щом снимката ни потриса така = добра е, има смисъл. Нали? А пък снимки на Спиърс, или Азис примерно-колко щеш. Ама тяхното не е толкова естествено.
184. w3rb
+0 -0
честито и от мен за наградата! страхотна е снимката! много си падам по такива кадри.
183. JMDP
+0 -0
И от мен честито за NG!!!! Страхотна е снимката !!!
182. anonymous
+0 -0
Добре че не ти се е напукал обектива ;) Тука мисля че е нужно едно 18+ и за хора със здрави сърца. Иначе честито ;)
181. Besso
+0 -0
бе тези индийци до един фотогенични:-)))))
180. Автора
+0 -0
(179), позволи ми да не се съглася с теб! Трябва да има различни вкусове и мнения, макар и не толкова крайни (по принцип съм противник на расизма, за мен той е остра проява на неинтелигентност). Май прекалявам със снимките си на "грозни бабички", и то "циганорки", но какво да направя, като само това ме влече да снимам?! В крайна сметка, всеки има право на избор, не всички са длъжни да ми харесват снимките! Не всички от тях успяват да ги подминат безмълвно, без да изразят недоволството си, но това не ме притеснява, напротив, полезно ми е! Все пак, това е форум, всеки може/трябва да си каже мнението!

Мерси за коментарите, поздрави! :о))
179. die_Wolfsfrau
+0 -0
az glasuvam s dvete ruce hora kato karajov i skoda da ne budat dopuskani do tozi sait. omrzuzna mi ot bezdarnici, koito tursiat snimki samo na (polu)goli madami, za da si luskat... sorry che zagrubiavam, ama neka tuka ostanat samo onezi, koito razbirat ot fotografia ili sa i iskreni pochitateli. vsichki ostanali,koito zelajat porno snimchici, neka prostejat neide drugade. Vurvete si sus zdrave!!!

second - ot mene imash nai golemia prekon, ama tova veche ti go kazah...
178. Автора
+0 -0
Мерси! :о))
177. nsirakov
+0 -0
Честито НГ!
176. Автора
+0 -0
Въобще, не мога да разбера, кой ви е набил в главата, че всичко на този свят е розово и красиво, че трябва да се преструваме, че "грозните циганори" не съществуват, че ние сме нещо повече от тях или че сме по-красиви?! Няма такова нещо! По-голямата част от жителите на тази планета са "жълтурковци", "грозни циганори", "негрочи" и всякаква там сволач, които тънат в такава мизерия, че и представа си нямаме... Но въпреки това, всички сме хора, даден ни е еднакъв шанс, няма смисъл да го пропиляваме с коментари като (174)... :о))

А колкото до неспането нощем, наистина, ако имаше начин, бих преупредил за съдържанието на снимката, но за щастие това не е Америка... :о))

Та, такива ти ми работи, очаквам още мнения...
175. Автора
+0 -0
Skoda, да ти дам торбичка за повръщане, да не си изцапаш клавиатурата?...

Aз "грозни циганори" снимам, такива снимки пускам. На теб разчитам да ни оплакнеш очите с красиви снимки, като гледам, профилът ти е пълен с такива... хи-хи :о))
174. skoda
+0 -0
ЕЙ, АМАН ОТ СНИМКИ НА ЦИГАНОРИ. НЕМОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО В ТАЗИ КАТЕГОРИЯ ПОНЕ МАЛКО НЕ СЕ ПОСНИМАТ И КРАСИВИ ХОРА. Уфф, ами ще повърна вече, нощем немога да спя от такива снимки!! Не гласувам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
173. Автора
+0 -0
Karajov, три неща имам да ти кажа, с най-добри чувства, разбира се.

Първо, обувките на Ван Гог също са били грозни, но картината, на която ги е нарисувал, е един от най-големите му шедьоври! Разбира се, че не смея и да си помислям да се сравнявам с него, просто давам елементарен пример.

Второ, понятията "красиво" и "грозно" са мнооооого относителни, чисто човешки и субективни, не го забравяй! Това, което е грозно за теб, за друг не е. Не съществува универсален вселенски критерий за красиво и грозно, просто защото тези понятия са само в главите ни.

Трето, за мен лично "грозните и стари хора" са много по-интересни за снимане, тъй като в повечето случаи тези типажи са много по-богати на състояния. А и това е добро оправдание за мен, тъй като в снимането на готини мацки хич ме няма. :о))

Мерси за коментара, радвам се на различни мнения! :о))
172. karajov
+0 -0
все не могада разбера защо снимки на грозни и стари хора се харесват толкова много и рейтинга им е висок. фотото е добро ама ........... тази
171. eternity99
+0 -0
++++
170. vase
+0 -0
невероятна е
169. droopy
+0 -0
ЕВАЛА!!!
168. emoDesign
+0 -0
wow...
167. soraya_orfani
+0 -0
!!!!!!!!!!!
166. IDA
+0 -0
Поздравления и от мен, Second, много силен кадър
165. Reilan
+0 -0
pozdravi za nagradata
164. carl_cox
+0 -0
великолепно си уловил мига!!! силен портрет!
163. plakia
+0 -0
Незнам...Нямам думи!Сега като си легна и си затворя очите...ще ги видя пак тези очи...ръката,бръчките...!

Какви бяха думите-сякаш те прогонва от себе си и болката!
162. tan4o
+0 -0
да се наредя и аз на опашката;-))))Честито;-D

Поздравления за снимката!
161. horhe
+0 -0
Браво, искренни поздравления, а кадъра в коя категория е отличен, хора или култура ? За мое съжеление не успях да разгледам изложбата. А ти все пак ще имаш и публикация в NG, не забравяй, пожелавам ти да не е последната и следващите да са ти заплатени, а те май не плащали зле:) успех
160. gringo
+0 -0
INDIAN TANDOORI
159. mlv
+0 -0
bez komentar...pozdravi na avtora...gold
158. анониМЕН
+0 -0
ква си ти къде са ми парите мааа хаххаххахаха
157. Автора
+0 -0
pne4ev, ;о))

КъЦъ, силно се надявам пожеланията ти да се сбъднат! :о)) "Славата на успеха" е много силно казано, не се смятам за кой знае какъв фотограф, просто ходя отвреме-навреме насам-натам с нелош апарат и обектив (което е повече от важно) и пощраквам... Надявам се, го правя добре... :о))
156. КъЦъ
+0 -0
Дано имаш възможността да отидеш на още мнооого места и да ни направиш свидетели на хиляди още такива кадри!

И да имаш сили да понесеш славата на успеха си ;)
155. Nooky
+0 -0
da
154.
+0 -0
oshte edin pyt bravo na Авторът
153. kuzeto
+0 -0
bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
152. Azirafel7
+0 -0
Страшна е!
151. Pne4ev
+0 -0
Скоро не съм коментирал никого, така реших да не коментирам, а сега ще коментирам по начин който никога не съм харесвал !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
150. Shasho
+0 -0
maichice mila ..........
149. Ficho
+0 -0
Прекрасна снимка,браво!
148. pacy4
+0 -0
qko si izbelval zybi. kefi me.
147. Birqnka
+0 -0
Поздравления и от мен!
146. анониМЕН
+0 -0
+++++++++++++++++++++++++++++++++
145. Cat_y
+0 -0
...страшна е! и страхотна!
144. LUMBERJACK
+0 -0
|:-{O
143. violet93
+0 -0
ЖЕСТОКО
142. tycoon
+0 -0
Браво, великолепна снимка!!! В най-добрите традиции на НГ:)

141. анониМЕН
+0 -0
Много ми харесва. де да можех и аз така )))) MauMyHaTa
140. анониМЕН
+0 -0
hehe moite snimki bili strashni :D +++
139. asydesign
+0 -0
и на мен ми харесва и.. честито!
138. gdulev
+0 -0
БРАВО!!!
137. BIRDLANCASTER
+0 -0
MNOGO JAKA.NAPRAVO SVETI.....
136. astera69
+0 -0
I ot men pozdravlenia za izrazitelnia portret!
135. AnDi
+0 -0
+
134. bulyov4e
+0 -0
аааааааааааа

ееееееееееее

ииииииииииии

какво да кажа?
133. draev
+0 -0
Страхотна е!Поздравления!
132. ALBIREO
+0 -0
Отлично :)

Поздравления и по- хубави да направиш :)
131. FlorentinoArissa
+0 -0
Kato mi iztriaska niakoi ne6to takova i po4vam da si griza obektivite:)Bravo!!!
130. charm
+0 -0
!!!
129. ade_ran
+0 -0
i az iskam da ti 4estitq ni6to 4e ne se poznavame :-)
128. no_angel
+0 -0
браво
127. juliyan
+0 -0
!!!
126. Mina_Desha
+0 -0
уоууу, настръхнах, невероятна снимка!!!!!
125. Автора
+0 -0
Гери, намерих я в Джайпур - изключително интересно място за снимане (на хора де, аз главно тях щракам). Много ме е яд, че не можах да отида до Джодпур (откъдето съм виждал страхотни кадри), още повече за Варанаси, но не може всичко... :о))
124. music_aggressor
+0 -0
Лице-жертва на обектива.
123. greg
+0 -0
eii,kade ia nameri be second...?:)strahotna fotka,pozdravlenia i ot men:)
122. rorus
+0 -0
СУПЕР! Само за NG. Чакам да я видя в избрано от NG.
121. p4akyroff
+0 -0
Nqmam dumi, sigurno 6a se povtorq, ZLATO!!!
120. anchi
+0 -0
Невероятен портрет!Поздравления за наградата!
119. jujata
+0 -0
!!!
118. TanDun
+0 -0
има защо да я харесат!!! Браво
117. la4o
+0 -0
невероятна
116. CnEHc
+0 -0
Stra6nooooooooo :)
115. Автора
+0 -0
БЛАГОДАРЯ на всички! Щастлив съм, че толкова много хора харесаха снимката ми! :о))
114. jockitch
+0 -0
napravo me razbi ...neveroiaten kadar ...tolkova neshta e izpisano v tova lice gotov sam film da napravia ....bravo
113. rastaman
+0 -0
(00)!!!
112. mgl
+0 -0
Bravo!
111. Galliq
+0 -0
жалко че може да се гласува само веднъж

поздравления!
110. PiToMeN
+0 -0
Злато и от мен!

Жалко, че има все още хора, които ползват бутона "Не гласувам", а и такива, които се смятат за толквоа велики, че натискат "Бронз" или "Сребро".Поздрави от мен.
109. Racho
+0 -0
Много силно!
108. mus
+0 -0
!!!!
107. KoStaa
+0 -0
evalarka
106. nedo
+0 -0
харесвам
105. mihran50
+0 -0
Хубав момент!
104. Snoopoff
+0 -0
sh basi ludata snimka!!! :D
103. mila_a
+0 -0
+++
102. Galka76
+0 -0
!!!
101. анониМЕН
+0 -0
без думи
100. Bekante
+0 -0
veshtichno i mnogo silno
99. Nevinen
+0 -0
....толкова силно ч и отвъд това
98. boyanku
+0 -0
!!!!!
97. skitnik
+0 -0
нямам думи ....
96. ugoali
+0 -0
образ
95. MartinV
+0 -0
все пак и грамота от НГ не е малко ...честито и давай в същия дух
94. niki26
+0 -0
Невероятно!!!
93. Автора
+0 -0
:о))
92. varnacity
+0 -0
prilicha mi na 1 personaj ot Mejduzvezdni voini. :) Super e snimkata
91. multimark
+0 -0
veliko!!!!!!!!
90. KINGBORIS
+0 -0
bravo super
89. mishelsun
+0 -0
+++++++++
88.
+0 -0
strahotna india , strahoten kadyr +++
87. Elly_storm
+0 -0
!!!!
86. nsta
+0 -0
Омагьоса те нали?Поклон за уловения момент!
85. Автора
+0 -0
Добре звучи, благодаря ти! Успех и на теб! :о))
84. ASTRO
+0 -0
Bravo - snimkata e mnogo vazdeistvashta,

deistva emocionalno.

az sashto pratih za National Geographic , ne poluchih nagrada - , a se zadovolih s tova che me vkluchiha v obshtata si izlojba megdu finalistite koito sa 30 dushi .Prodaljavai vse taka - hubavite neshta trqbva da se ocenqvat po dostoinstvo bez kapka zavist - istinskata fotografiq za men e proces na saprejivqvane s otrazenata deistvitelnost.
83. rositta
+0 -0
resssssspect!!!! chestito!
82. damiaven
+0 -0
Много, много добре!
81. Galla
+0 -0
Wawwww!!!!
80. kdecheva
+0 -0
Браво!
79. p_andonova
+0 -0
Това е като че ли най-силната снимка в профила ти! Поздравления!
78. doktora
+0 -0
Да,и аз минах през изложбата.Браво!!!
77. morven
+0 -0
!!!
76. Mills
+0 -0
Невероятен портрет.
75. kamira
+0 -0
силно! +++!!!
74. Vadin
+0 -0
!!!
73. solo5
+0 -0
СУПЕР!!!
72. Veronichka
+0 -0
! : )много...
71. spiriev
+0 -0
!!!!!
70. vas_sat
+0 -0
zlato za kadyra !!! +++++++
69. тьма
+0 -0
страхотна
68. Black_angel
+0 -0
tres bien :)
67. Suny_s
+0 -0
WoW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
66. Stimul
+0 -0
Мн добро изпълнение...

Злато!!!65. CArli
+0 -0
!!!!WoW!
64. emax
+0 -0
йоооооооооо!
63. hansjm
+0 -0
неземна :))
62. анониМЕН
+0 -0
Невероятно силно въздействаща
61. Sandro
+0 -0
!!!
60. ukk
+0 -0
Жестоко! Влюбен съм в тази страна!
59. анониМЕН
+0 -0
Страхотно. Може би било добре малко кроп на жълтото:-)
58. TPECHAT
+0 -0
:))
57. Rai4o
+0 -0
уаууууууу! жесток кадър!
56. ronik
+0 -0
^^^^^^
55. spoonjim
+0 -0
strahotna e !
54. анониМЕН
+0 -0
nai-dobrata !
53. avramil
+0 -0
:)

наздраве!
52. NinaNik
+0 -0
Майчицеееее, страхотно !!!
51. geezer
+0 -0
!!!!!!!!!!!!!
50. mg2
+0 -0
Серията от Индия е чудесна!
49. SOTI
+0 -0
strahoten kadyr :) +++++++++++++++
48. Ivan_A
+0 -0
!!!
47. анониМЕН
+0 -0
!!!
46. mystic
+0 -0
много добре !
45. Ruth
+0 -0
!!!
44. MariRouse
+0 -0
***
43. kolov
+0 -0
еее,друго си е близкия план,кеф!
42. krassita
+0 -0
Има много красиви снимки в профила ти - посетил си доста екзотични места.
41. shakti
+0 -0
!!!!!!
40. Lyubliana
+0 -0
Прекрасен портрет!
39. бацеМито
+0 -0
super qka
38. f2006
+0 -0
Чудесен портрет!!!
37. Deyo
+0 -0
тръпки ме побиват.. :-)
36. daemonia
+0 -0
+++ :)
35. KrisoK
+0 -0
брау уа, къртиш! ;)
34. Tnt
+0 -0
thumbs up!
33. gbdesign
+0 -0
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
32. Len_a
+0 -0
Браво!
31. miroslava
+0 -0
евалла!!!
30. bambuk
+0 -0
!!!!!
29. zadaljitelno
+0 -0
егати кадъра!
28. jii
+0 -0
++++++++++
27. tycoon
+0 -0
Останалото е мълчание...

У. Шекспир;)
26. bard
+0 -0
25. memfis
+0 -0
Много е добра
24. kaff
+0 -0
++++++
23. mike_t
+0 -0
!!!
22. takama
+0 -0
LELE!!!! Niamam dumi - strashno vazdeistvashto v istinskia smisal na dumata strashno!!!!
21. ilia_dm
+0 -0
Честито , снимката заслужава !
20. affe
+0 -0
Браво! Страхотен портрет! За мен си победител! :)
19. Georgeta
+0 -0
Абсолютно Първо място!!!!!!!!
18. Martchony
+0 -0
браво!!!!!!!!
17. tony_pet
+0 -0
страхотна снимка!!!
16. охо
+0 -0
страхотия! честито и от мен!
15. PLAGIATO
+0 -0
ооооо баси лицето!!!!!!
14. chavo
+0 -0
:)
13. chavo
+0 -0
:)
12. kali222
+0 -0
Честито!
11. BIRLIBAN
+0 -0
БРАВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10. HappyGirl
+0 -0
Нямам думи....невероятна е!!!!!!!!!!
9. zooyork
+0 -0
честито и от мен, снимката е мамата си джаса :)
8. Black_Swans
+0 -0
неам думи

честита награда!

7. Автора
+0 -0
йоо, мохма
6. emax
+0 -0
на всяка цена я пусни за гласуване!
5. emax
+0 -0
и за мен!!!!
4. martin-dm
+0 -0
за мен това е на първо място в категорията !
3. belll
+0 -0
ауууу............зрелищен портрет !!!
2. Автора
+0 -0
Мерси! За второ и трето място няма награда, само грамота. :о)) Не е кой знае какво постижение, но все е признание... :о))
1. avio
+0 -0
Честито за наградата на National Geographic! Невероятна снимка
Снимки на Second
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tags:
Още снимки от рейтинга
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Лиценз
© Всички права запазени.
Подай сигнал
32 потребителя следят автора