Какво ли не... | category Photogenic tourist sites
info
Гласувал 1152 бр.
5
250
Rating A: 62 | B: 8 | Votes: 16
author's text: Пластове история и съвременност в ежедневието на Милано (за съжаление, тези улици днес са напълно обезлюдени, но като отмине Чумата, пак ще се събудят за живот както са се будили с хилядолетия).
 
Share your thoughts:
5. g_kizhev
+0 -0
!!!
4. carnivore
+0 -0
!!!
3. Автора
+0 -0
(2) Прав си - щеше да е по-добре без тях. Такъв ми е начина на снимане по принцип: ма'ам гащи и като мерна нещо интересно, вдигам и щракам. Не всичко става после за показване, а и в показаното неизбежно има някои грешки.

Ако правя нещо за кадриране и композиция, то е обикновено подсъзнателно и за части от секундата, не съм го мислил. Но сега като гледам снимката: единствената гледна точка да се изчисти статуята от жици е насред кръстовището (то е петолъчка от улици и си има трафик дори в по-тихи часове, та сигурно не съм се рискувал за чиста композиция).
- - -
П.с. Не знам защо съм си въобразил, че 'лъвът' е Агнеца Божи. Като се върна там един ден, ще проверя:)
2. ceco
+0 -0
Харесва ми, има колорит и атмосфера в кадъра! И много жалко за това, което го сполетява града (а и страната) в днешно време :( !

Но, да се върнем на фотографията: внимавай с жиците ... знам, че е невъзможно да бъдат напълно избегнати, но все пак си мисля, че поне да ги разминеш малко с лъва на върха на обелиска (в дясно) не би било особено трудно!
1. Dobnej
+0 -0
Да!
Снимки на nyamago
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tags:
#улица #история #архитектура #милано
Още снимки от рейтинга
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Лиценз
© Всички права запазени.
Подай сигнал
32 потребителя следят автора