Кафе на зърна | category Act
info
Гласувал 651 бр.
16
2456
Rating A: 320 | B: 25 | Votes: 94
Share your thoughts:
16. ceco
+0 -0
14. Omnia?? - Нелепо, смятам дори абсурдно, обвинение! Освен рекламния слоган за заглавие ;), не виждам нищо крадено тук! Естествено, може да има повторение на отделни детайли, но като цяло ... за мен си е съвсем оригинална фотографията. И ще се конкретизирам - за мен черешката на този кадър е отражението в прозореца, показващо дискретно онова, което чашката кафе е скрила! Тук бих поспорил и с Тъма (9) ... добрата еротика не е в това да покажеш директно всичко!
15. theblackrose
+0 -0
14 :) като напише някой такова нещо и падам от смях...Как тъй крадена идея ве човек ахаха Ако снимката е реплика на видян от теб кадър си е чисто съвпадение, а ако е копирана целенасочено щеше да бъде упоменато. И в двата случая човек се учи или от грешките си или от по-добри автори. В дадената ситуация явно е съвпадение на идея, но мерси, че ме разсмя аххаха ;)
14. Omnia
+0 -0
Крадена идея ((:
13. niro
+0 -0
Хм, фотограф обсъжда с модела от снимката каква е и каква трябва да бъде тя/снимката/ в профила на автора на снимката. Интересно!
12. тьма
+0 -0
geokar, добра идея
11. geokar
+0 -0
Отражението е интересно. Едно кадриране - горе до над горната устна, долу - до без коляното, отстрани по малко и леко потъмняване би го (отражението) подчертало. :-)
10. theblackrose
+0 -0
Тъма - Позирам когато очаквам,но какво прави фотографа след това с кадрите-не успявам да контролирам.А и щом ми е платено нямам право да се намесвам ако помощта ми не е потърсена! И все пак кадъра не е напълно загубен ;) Редакция
9. тьма
+0 -0
ами не е страхотна, дори не е интересна, съжалявам - коляното, тази хавлия на главата, ужасната стена зад гърба, никаквия фон, скритата втора гръд - мислех, че позираш само когато очакваш да се получи нещо смислено....
8. evdokimov_emo
+0 -0
!!!!
7. Ven_Ganovski
+0 -0
!!!
6. ceco
+0 -0
Страхотна е (за мен - без коляното ;) )!!!
5. leica_m
+0 -0
Чудна!
4. Зарков
+0 -0

Харесвам!
3. vpredoi
+0 -0
!!
2. kalynsky
+0 -0
Предлагам редакция на заглавието.........."Кафе на зърна" ;)
1. oswald
+0 -0
Ан тъй, на краченцето нищо му няма ;)
Снимки на pate_30
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tags:
Още снимки от рейтинга
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Лиценз
© Всички права запазени.
Подай сигнал
32 потребителя следят автора