Автор: oraak
Дата: 21-03-12 23:50
@georgiev1970
Доказва ти се че за въпросната продавана стока -нова неупотребявана човека търси около 50-60 процента от цената като нова в магазин или при дистрибутор откъдето я е и купил.
georgiev1970- аз пак да питам адютант ли си че всичко знаеш? я покажи къде какво ми се доказа.. това че на теб ти харесвала .. ами като ти харесва купи бре.. вадиш от джобчето си 90левчета и я вземаш ,!к'во хлопаш колко била хубава? аз повече от 36в не давам това е, след като има от де да сия взем.. ще си я взема исках да помогна като я купя но нито има снимки на продукта релани нито се знае нова ли е или е стояла някъде незнайно къде и колко е ползвана.. аде georgiev1970 купувай не чакай
@georgiev1970
Е какво е това нито си купувач ,само се заяждаш с продавача.
а като не съм купувач к'ъв съм с моите 36лв ? ти колко даваш? аре вземай я ти.. разбирачо на батари реплики айде не чакай че таз вечер някой може я вземе , ама освен мен не виждам друг да е предложил цена или съм сляп? че къв съм с моите 36лв????? като не съм купувач? кажете @georgiev1970
@georgiev1970
Просто си смешен коментираш не на правилното мястосмей се бе, смей се.. и аз се смея на гладкия ти мозък, кажи като какъв се месиш когато двама се пазарят? ти като какъв се явяваш в случая? а? коментирам точно на място тук се продава реплика и аз не харесах цената ако е искал да си продаде стоката продаваче имаше възможност, явно ще си остане негова или ще я подари на роднина при положение че цените са паднали ..
@georgiev1970
Тук се коментира само цена на точната стока която се продава
че аз да не коментирам цената на бананите бе? коментирам цената на батерия за видеокамера панасоник.. различна от оригинала
@georgiev1970
И премини на лични експерте ,че опорочихме продажбата на колегата.
ами неее това е базар никакви лични.. тук пиша и показвма каквото имам да кажа и да покажа нищо тайно неща! ако ще се пазарим туПросто Хр.Лазаров е нормален човек колега които продава стока която я е купил с мисъл да я ползва но тъй като разкарва и камерата поради ъпгрейд и продава и батериите които са му в повечек да е. кво ще крием на лични?тайни сделки ли?
@georgiev1970
Замълчи по добре като не купуваш.
ЩЕ ГО НАПИША С ГОЛЕМИ БУКВИ ЗАРАДИ ТЕБ ГЕОРГИВЕВ КУПУВАМ! НО НЕ НА ВСЯКА ЦЕНА НИТО ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНА НОВА РЕПЛИКА БИЛА ТЯ И ДРУГА МАРКА.. НО КУПУВАМ ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ ЩЕ СИ ПОРЪЧАМ И ЗАПОМНИ АЗ КУПУВАМ А ТИ СПАМИШ ТЕМАТА
@georgiev1970
Имам си и техника и батерии не съм купувач .ТОВА Е ЯСНО НА ВСИКЧИ САМО ЛАЕШ...като не купуваш к'во търсиш в темата за таз батерия????? изрязвай се мненията другаде също и ако ти е нервно си пиши дето си искаш, що тук? не купувал ама и той да кажел и кои ти е искал мнението?
Просто Хр.Лазаров е нормален човек колега които продава стока която я е купил с мисъл да я ползва но тъй като разкарва и камерата поради ъпгрейд и продава и батериите които са му в повече
на нормална цена
покажи ми де съм обидил тоз господин христо лазаров или съм го коментирал????? ако съм писал е било за батерията която продава! коментирам само продукта не личността на продавача а на теб ако ти е толкова любим си го вземи у вас, мен продавача не ме интерсува нямам интерес към него само към стоката която е обявил за продаване, а ти мнго си знаеш бе герогиев това беше редно продавача а го напие не ти.. мисля че едостатъчно грамотен за да го напише но е сметнал че не е необходимо ама ти да си кажеш нали... а дали е нормална цената.. аз мисля че не е никак нормална а си е баш скъпа за една стара батария, която вече ми се изясни че и може да е ползвана и незнайно как е съхранена..и кога е закупена от магазина.. всичко стан съмнително я държи ток я не държи.. гаранция франция са казали хората
Просто си поръчай от показаният сайт реплика батерия и остани доволен -няма как да купиш от колегата на тази цена....
загубих желание от твоите приказки да я купувам за колкото и да е.. на старо само ракия , да ще си поръчам утре и за баловете ще е при мен батерията undefined
п.с. само едно не разбрах ти от де знаеш че няма да я купя от колегата? имаш способности да гадаеш ли?
Публикацията е редактирана (21-03-12 23:54)
|
|