Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Коя национална ТВ гледате в момента? Или за разликата между обществената и комерсиалната ТВ
Автор: Стефан   
Дата:   22-09-08 21:47

Коя национална ТВ гледате в момента? Ако гледате де...

1 - БНТ
2 - бТВ
3 - НТВ

После ще ви кажа каква е целта на анкетата?[smilie8]

Отговори на това съобщение
 Re: Коя национална ТВ гледате в момента?
Автор: name   
Дата:   22-09-08 21:48

нямам телевизор, и не бих си и взела [smilie8]

Автор: apollo   
Дата:   22-09-08 21:54

Ами явно изпростявам и гледам дивотията по Нова... предполагам по-извисените гледат БТВ а най-възвишените родолюбци Канала [smilie5]

Re:
Автор: тьма   
Дата:   22-09-08 21:54

нито една, чета темите на elmar

Re:
Автор: Georgeta   
Дата:   22-09-08 21:55

Dansing stars (ама свьрши)
П.С Никога не знам кое на коя ТВ е...[cool] undefined

Публикацията е редактирана (22-09-08 21:56)

Автор: loveforever   
Дата:   22-09-08 21:57

Не гледам телевизия с изключение на научнопопулярните филми по Дискавъри и Нешанъл Джиографик.

Коя национална ТВ гледате в момента? Или за разликата между обществената и комерсиалната ТВ
Дата:   22-09-08 21:57

Просто ми е интересно на 100 годишнината от независимостта колко хора са предпочели да видят поредните малоумници които са влезли в зайчарника на Нова и/или кои са танцуващите "звезди" на бТВ пред премиерата на новия док. филм "Денят на независимостта" по БНТ [smilie8]

Публикацията е редактирана (22-09-08 21:59)

Автор: georgi969   
Дата:   22-09-08 21:58

Аз сменям НТВ и БНТ.

Re: Коя национална ТВ гледате в момента? Или за разликата между обществената и комерсиалната ТВ
Автор: Lalinda   
Дата:   22-09-08 22:32

Преди седем месеца започнахме ремонти у дома и обърнахме телевизора към стената... Кабела пък вързахме към едно портативно телевизорче и май единственото, за което го включваме, е Формула 1.

Какво толкова очаквате да научите (именно научите) от телевизията, което няма да научите от радиото или пък от мрежата?

Или търсите, не дай Боже, развлечения?
[smilie18] [smilie10] [smilie18]

Re: Коя национална ТВ гледате в момента? Или за разликата между обществената и к
Дата:   22-09-08 22:36

А, оператор бил наш visioner - Стефан Куцаров, ако не му бъркам ника [cool]

Re:
Автор: dtv   
Дата:   22-09-08 22:38

мда, същото - от няколко месеца насам все по-често изключвам/подминавам телевизията.и не ми липсва. така че, на въпроса ти - в този момент нито една от трите, ако все пак трябваше да избирам в моментната ситуация от трите, щеше да е БНТ

Re: Коя национална ТВ гледате в момента? Или за разликата между обществената и комерсиалната ТВ
Автор: vizioner   
Дата:   23-09-08 09:11

Охо, браво адаш! :)...четеш буквичките след филма! [beer]
Как ти се стори?

Re: Коя национална ТВ гледате в момента? Или за разликата между обществената и к
Автор: Todd   
Дата:   23-09-08 09:23

Язе гледам Шарп !!!

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: simpleman   
Дата:   23-09-08 09:29

Гледам Барнаби по Холмарк, също така Войл по Супер Седем

Автор: chukov   
Дата:   23-09-08 09:35

Филмът по БНТ (документалният) беше много добре направен

БНТ е единствената национална телевизия, която заслужава определението "Национална"

БТВ и НОВА са станали ултра комерсиални
Нищо нямашше да им стане ако бяха стартирали идния понеделни поредните си бози [smilie23]

Автор: IvoZafirov   
Дата:   23-09-08 09:40

Не гледам телевизия, камо ли български канали

[smilie21]

Автор: Brida   
Дата:   23-09-08 09:56

У дома националните ги избягваме и наблягаме на Дискавъри, Енимъл Планет, Експлорър, Нешънъл и разните там научни канали. Бедата в момента е, че кабеларката е леко спряна и гледайки националните, осъзнавам колко обезличаващи могат да бъдат [ezik]
а и този сезон на т.нар. "риалита", може да те направи зомби, ако ги следиш неотлъчно [smilie19] не мерси! [beer]

Автор: Славов   
Дата:   23-09-08 09:57

Почти не гледам ТВ, Българска хич....

Автор: vinse   
Дата:   23-09-08 10:30

Снощи гледах Досиетата хЪ, осми сезон, епизоди 13, 14 и 15 [smilie7]

Автор: stew   
Дата:   23-09-08 10:46

От 7 години не гледам телевизия, но изключително рядко ( разбирай веднъж дваж месечно) ми се случва да се опитат да ме зомбират, но аз не им се давам [smilie18]

Честно казано изпитвам съжаление към хората следящи предавания от рода на денсинг, менсинг..сървайвър и тем подобни.. [smilie11]

Публикацията е редактирана (23-09-08 10:47)

Дата:   23-09-08 23:20

Наистина, добре е направен филма ви, адаш, както каза и Чуков [smile][smilie24] И добре се вписа в празничната програма на БНТ. Аз си бях в Г.Оряховица, сутринта хванах първия филм за самия акт на обявяването на независимоста, мисля че в рубриката "Национален календар", към 9ч. отидох на честванията на Царевец и в Св. 40 мъченици, както и въобще в Търново, шествието до паметника на Майка България, като се върнах в къщи хванах следващия филм по темата - една игрално-документална възстановка на преговорите, пазарлъците и въобще събитията след акта на обявяването на 22.IX.1908 до 5.IX.1912, до избухването на Балканската война и подготовката за нея. Прибрах се в София тъкмо за вашата премиера, която се яви като обобщение на деня [smile]
Какво ми направи впечатление, от тези филми, специално втория и вашия... Защото въпреки че се смятах за добре запознат със събитията, се оказа че е имало интересни детайли по преговорите които досега като че ли не са били особено популяризирани. Прокрадва се усещането, че обявяването на нашата независимост активира верига от споразумения и верижни зависимости между великите сили, които в крайна сметка заедно с другите фактори разбира се, ще доведат доведат до Първата световна война... Балканските войни са част от тоя механизъм...[smilie8]

Публикацията е редактирана (23-09-08 23:21)

Дата:   23-09-08 23:34

Та така де, не трябва да забравяме че има разлика между обществена национална телевизия и комерсиална национална телевизия и между тяхните цели, задачи и аудитория[smilie8] Не че БНТ няма кусури, но когато някои й се подиграват, примерно заради ниския рейтинг, трябва да се замислят на какво всъщност се подиграват [smilie8] (Не че не знам как се помпат нереалните рейтинги на комерсиалните телевизии и особено на прокарваното (промотирано, протежирано или както искате)в момента предаване, но това е друг въпрос)

Автор: danbi   
Дата:   23-09-08 23:38

Практически не гледам телевизия. Най-много да гледам прогнозата за времето, и то само по навик, щото знам че и без туй тя е всъщност "за София"... Чат-пат някой филм ако ме перне лимката... [smilie5]

От беглите ми наблюдения и слушането на "ама ти знаеш ли че" за разните там сериали и други промивки за мозъка, и аз съм на мнението, че BNT е единствената Национална телевизия.

Впрочем, всички телевизии са средства за масова дезинформация.

Автор: IvoZafirov   
Дата:   24-09-08 10:20

Абе да ги закриват. Няма да ми липсват хич [smilie21]

И без това само глупости и до болка омръзнали ми физиономии - Слави, оная всезнаеща майна Баречката, К(у)ритаров и лелката с него и т.н. празнодумци

Автор: jivkojj   
Дата:   24-09-08 12:31

И аз така мислех - че БГ телевизията е скапана, докато не заживях в Германия. Немската ТВ - това е истински скапана работа. Освен гореспоменатите глупости дават основно 3 неща:
1. сълзливи шоута (основно за 70-те, 80-те, 90-те) и което е по-лошото че в тея шоута се въртят 9-10 човека. как пък в тая голямата държава не намериха някой нов.
2. полицейски предавания
3. реклами
като времето за 3-те се разпределя по равно.

Новините - там пък какви бръщолевеници и манипулации са - не е истина. С една дума в БГ не гледах, сега тука - още по-не гледам. [smilie23]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.