Автор: Moonchild
Дата: 16-09-08 17:42
Хахахахаха
ще цитирам един мейл, който написах на мейл адреса, оставен за оплаквания (на сайта им телефон за нещо подобно няма):
Здравейте,
от телефонът за връзка с управлението на вашата фирма ми дадоха този мейл като начин за отправяне на оплакване от ваш куриер. Нека Ви изложа събитията, довели ме до това решение :
На 10.IХ.2008г. около 11:30 сутринта поръчах куриер на адрес София, ул. Кракра 2а. При въпросът на ваш диспечер "До колко часа ще сте на адреса", отговорих, че ще съм тук до 16:00ч. Тя ми обеща, че куриер до този час ще дойде, за да вземе пратката.
В 15:50 ми се обадихте, за да ме информирате, че трябва да изчакам до 17:00. Отговорих, че това е невъзможно, но ще оставя мой колега да я предаде вместо мен.
В 17:00 ми се обадихте, за да ми кажете, че куриерът няма да успее - дали е възможно колегата ми да изчака до 18:30. Разбира се, това не беше възможно и се разбрахме пратката да бъде взета днес, на 11.IХ.2008, по думите на диспечера ви, "Най-късно до 11:00 преди обяд."
В 11:10 се обадих на телефона ви ,за да попитам какво става. Беше ми отговорено, че "Максимум до 10 минути куриера е при вас". След 12 минути се обадих да попитам какво става, отговора беше "Излезте, той ви чака отпред". Излязох, отпред нямаше никой. Обадих се отново, след проверка се оказа, че куриерът тъкмо паркирал. Излязох отново, ваша кола отново нямаше пред офиса. След поредно обаждане се оказа, че куриерът бил нов и се е объркал. Както и да е, в 11:40 той беше тук. Където всъщност започва интересната част :
Разговорът беше следния : Аз усмихнато му казах "Да си поръчаш куриерска услуга било по-трудно, отколкото да си поръчаш обогатен уран напоследък", при което реакцията му тотално ме шокира. Отговорът беше "Ами брато, поръчай си обогатен уран. Да не си единствения, ареее, писна ми от вас !". След като се съвзех от тази реакция, му обясних, че трябва да се държи по коренно различен начин, защото аз съм клиент, а той - служител. При което той ми каза "Абе я си гледай работата. Няма да ти взимам пратката - да те видим какво ще правиш !" и си тръгна. Съответно аз му казах, че ако направи това, последствията ще са сериозни за него. Отговорът беше следния : "Пробвай се и ще те чакам пред офиса като свършиш работа да се разберем по мъжки, педерастче !"... Влязох си в офиса, като по пътя спрях охраната от намеренията си да се заеме с него - и първото нещо, което направих е да ви пиша.
Смятам, че такова поведение е абсурдно, недопустимо и задължително очаквам да вземете мерки по въпроса, за които да бъда осведомен. За истинността на всичко по-горе се подписвам, като при нужда мога да извадя запис от охранителните камери и микрофони в офиса.
Очаквам отговор от Ваша страна,
с уважение :
Виктор Стефанов
/oставям го без коментар/
Публикацията е редактирана (16-09-08 17:42)
|
|