Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 ЕКОНТ ЕКСПРЕС - никога повече
Автор: solo5   
Дата:   16-09-08 17:22

Отивам с 5CD, опаковани в плик
Щеше да ги пращам от Бургас във Варна
Но както бяха в обикновения плик мисле да ги сложа в ония с въздушните мехурчета, за да не се счупят.
Нямах представа, че Еконт нямат такива.
И когато получих някакъв странен поглед от спедитора и реплика:
"Опаковката е грижа на клиента" направо се втрещих
Оттам отидох в Български пощи и пратих пратката с Булпост. Пликът с въздушните мехурчета ми струваше 41 стотинки [smilie25]
Толкова ли е трудно да си поръчат такива и да си обучат малко персонала как да се държи с клиент. Цената, за която ще доставят пратката от Бургас до получателят във Варна е 1,59лв [smilie25]
Сигурен съм, че в Еконт щеше да ми струва окол 3-4лв и все пак отидох при тях, но никога вече... [smilie23]

Отговори на това съобщение
 Re: ЕКОНТ ЕКСПРЕС - никога повече
Автор: MartinEden   
Дата:   16-09-08 17:28

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: Moonchild   
Дата:   16-09-08 17:42

Хахахахаха

ще цитирам един мейл, който написах на мейл адреса, оставен за оплаквания (на сайта им телефон за нещо подобно няма):

Здравейте,

от телефонът за връзка с управлението на вашата фирма ми дадоха този мейл като начин за отправяне на оплакване от ваш куриер. Нека Ви изложа събитията, довели ме до това решение :

На 10.IХ.2008г. около 11:30 сутринта поръчах куриер на адрес София, ул. Кракра 2а. При въпросът на ваш диспечер "До колко часа ще сте на адреса", отговорих, че ще съм тук до 16:00ч. Тя ми обеща, че куриер до този час ще дойде, за да вземе пратката.

В 15:50 ми се обадихте, за да ме информирате, че трябва да изчакам до 17:00. Отговорих, че това е невъзможно, но ще оставя мой колега да я предаде вместо мен.

В 17:00 ми се обадихте, за да ми кажете, че куриерът няма да успее - дали е възможно колегата ми да изчака до 18:30. Разбира се, това не беше възможно и се разбрахме пратката да бъде взета днес, на 11.IХ.2008, по думите на диспечера ви, "Най-късно до 11:00 преди обяд."

В 11:10 се обадих на телефона ви ,за да попитам какво става. Беше ми отговорено, че "Максимум до 10 минути куриера е при вас". След 12 минути се обадих да попитам какво става, отговора беше "Излезте, той ви чака отпред". Излязох, отпред нямаше никой. Обадих се отново, след проверка се оказа, че куриерът тъкмо паркирал. Излязох отново, ваша кола отново нямаше пред офиса. След поредно обаждане се оказа, че куриерът бил нов и се е объркал. Както и да е, в 11:40 той беше тук. Където всъщност започва интересната част :

Разговорът беше следния : Аз усмихнато му казах "Да си поръчаш куриерска услуга било по-трудно, отколкото да си поръчаш обогатен уран напоследък", при което реакцията му тотално ме шокира. Отговорът беше "Ами брато, поръчай си обогатен уран. Да не си единствения, ареее, писна ми от вас !". След като се съвзех от тази реакция, му обясних, че трябва да се държи по коренно различен начин, защото аз съм клиент, а той - служител. При което той ми каза "Абе я си гледай работата. Няма да ти взимам пратката - да те видим какво ще правиш !" и си тръгна. Съответно аз му казах, че ако направи това, последствията ще са сериозни за него. Отговорът беше следния : "Пробвай се и ще те чакам пред офиса като свършиш работа да се разберем по мъжки, педерастче !"... Влязох си в офиса, като по пътя спрях охраната от намеренията си да се заеме с него - и първото нещо, което направих е да ви пиша.

Смятам, че такова поведение е абсурдно, недопустимо и задължително очаквам да вземете мерки по въпроса, за които да бъда осведомен. За истинността на всичко по-горе се подписвам, като при нужда мога да извадя запис от охранителните камери и микрофони в офиса.

Очаквам отговор от Ваша страна,
с уважение :

Виктор Стефанов

/oставям го без коментар/

Публикацията е редактирана (16-09-08 17:42)

Автор: ALBIREO   
Дата:   16-09-08 17:53

Moonchild - хаааааааааахахахахахахааааа

[smilie24]
Дано има ефект писмото ти, но леко се съмнявам. На тия май им е през гъзО за недоволни клиенти.

Аз имах сага с намирането на техен офис, който е даден на сайта им на едно място, табелите в района сочат другИ места, а самият офис се намира съвсем на различно място. Абе много яко! Само час ги търсих, но ги открих, когато при поредното си обаждане казвам:
- ама табелата до X сочи посока Y...
- аааа, хич не ги гледайте тия табели, минете от Z...

и така... [smilie18]

Автор: Todd   
Дата:   16-09-08 17:55

А на мен след като 3 дена пратката от София я нямаше накрая на компютъра им срещу номера на товарителницата пишеше - ОТКРАДНАТА !!!

Смех абсолютен !!!

[smilie7]

Re:
Автор: Стоев   
Дата:   16-09-08 18:11

Ако имате работа в офиса им в София-Х.Димитър - носете си електрошокова палка или кучегон - има глутница помияри, дето не е допуска там пеша, даже Ниагарски (отявлен кучкар и кучелюб) щеше да бъде изядена докато си търсеше изпратеният обектив.....
А по празници....отворено ама няма кой да те обслужи...човека дежурен нейде из складовете....[smilie23] [smilie23] [smilie23]

Дата:   16-09-08 18:14

Стоев , чифтето може ли ????

[smilie7]

Автор: Стоев   
Дата:   16-09-08 18:18

Вземи си карабина, че са близко и не мож не уцели, ама са много кучовете[smilie3] [beer]

Дата:   16-09-08 18:22

Осум по усумнайсе [smilie19]

Автор: apollo   
Дата:   16-09-08 18:30

С Еконт досега проблем не съм имал. Така че си оставам с тях [smilie21]

Автор: marto   
Дата:   16-09-08 19:29

i az mnogo dovolen [smilie24]

Дата:   16-09-08 19:34

Аз предлагам слоганът им да е "ОПАКОВКАТА Е ГРИЖА НА КЛИЕНТА"
а служителят им, който го измисли да го направят Директор Човешки Ресурси [smilie18]

Автор: 6traka4a   
Дата:   16-09-08 19:37

А аз ведбъж поръчах куриер и... не дойде единия ден, не дойде и на другия ден (когато пак се обаждах) -- накрая отидох до офиса им на Цар Симеон и си изпратих пратката сам[smilie18]

Автор: Tekumze   
Дата:   16-09-08 19:47

Ползвам ги от 5 години и съм доволен......
Никога не съм имал проблем......

Автор: Славов   
Дата:   16-09-08 19:55

То някакъв ужас в София бе,
при мен в Стара Загора имаше един досадник в офиса им до гарата, и след като смених офиса с този в центъра, вече години никакви проблеми, момчетата са много печени....

Доволем съм от услугите им, но като всяка голяма фирма явно има и лекета.....

Автор: Moonchild   
Дата:   16-09-08 19:57

ALBIREO, определено няма да оставя нещата така. Ще се срещна с мениджърите им, ще ги гоня до дупка, докато не уволнят онзи смешник. Бъди сигурен ;)

Tekumze, шегуваш се, нали ?!

Или работиш в Еконт.

Пращал съм 7 или 8 пъти. ЗАКЛЕВАМ СЕ с ръка на сърцето, НИТО ЕДИН от тези пъти не е минало без огромни проблеми, скандали и разправии. Във всички, освен последния, който описах по-горе куриера не е идвал в деня, за който е било обещано. В 3 или 4 пъти, когато пратката е била с наложен платеж, съм си чакал парите по 10тина дни. Слава Богу, сключих си договор със Speedy и повече никога няма да ползвам тези боклуци. Вече имам 2 пратки със Speedy, засега са страшно коректни. Изпращам си Online заявка, до 15 минути ми звънят за потвърждение, до 2 часа идва куриера... бързо, точно - засега всичко е ОК.

Автор: ivan.draganov   
Дата:   16-09-08 20:51

И когато получих някакъв странен поглед от спедитора и реплика:
"Опаковката е грижа на клиента" направо се втрещих [smilie10]

Ами ,те май са ти го казали ! А и ако наистина държиш пратката ти да е ОК ,да си беше опаковал нещата ! Аз ползвам най-редовно Еконт ,и вярвам ,че ше продължавам да ползвам само тях !! Винаги са били коректни и достатъчно бързи !! Еконт-Експрес [smilie24]

Автор: ivan.draganov   
Дата:   16-09-08 20:53

[smile] Не работя в Еконт ...[smilie3]

Дата:   16-09-08 21:18

ivan.draganov не съм съгласен с теб
за колет може да е така
но я си представи сега 5CD-та как добре се събират в един плик с въздушни мехурчета
много добре се получи в Булпост [smilie24]
и никой не ми каза, че опаковката е моя грижа
а тези торбички с мехурчетата са измислени отдавна и изобщо не са скъпи
а и някак си не се почувствах добре обслужен [smilie5]
не знам но ги намразих нещо и не искам да ги гледам
а съм пращал и получавал чрез тях доста неща

Автор: MartinEden   
Дата:   16-09-08 21:21

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: exo99   
Дата:   16-09-08 21:43

Ползувам ги, но непрекъснато има някакви проблеми [smilie23]

Не говоря за закъсненията с парите от наложни платежи - понякога пристигат на третия ден, понякога чакам по десетина дни.
Но веднъж това лято пращам една камера до Пловдив с наложен платеж.
Минават двадесетина дни, аз звъня на човека, който трябваше да получи камерата и той ми заявява, че не е получил нищо.
Звъня в офиса на Еконт в Пловдив, и от там ми казват, че пратката е от 20 дни при тях и човекът не си я бил потърсил!!!!БББ
Питам ги нали има написан телефон на кутията и защо те не са го търсили - отговарят, че не знаели защо се е получило така.
Обаждам се пак на човека, той отива в офиса им, вдига им скандал, че пратката седи при тях 20 дни, плаща, взима си я, но не получава смислен отговор.
Затова като ми се обади колега от друг град и като си помисля, че пак трябва да се занимавам с тези нещастници, направо ми иде да се откажа от сделката. [smile]

Дата:   16-09-08 21:53

тоя дето го мислех, че е спедитор, май се води по тяхна спецификация КУРИЕР ЛОГИСТИК
чудя се като гледам тази обява толкова ли бързо са го уволнили [smilie11] [smilie5]

Автор: 6traka4a   
Дата:   16-09-08 21:57

20 дни[smilie10]
За по-малко време идват неща от САЩ и ХК[smilie18]

Автор: aquarius   
Дата:   16-09-08 22:10

За това само ТипТоп [smilie21] [smilie5]

Автор: tochnia   
Дата:   16-09-08 23:00

В Русе Еконт са перфектни! [smilie24]
Ползвал съм ги доста пъти без никакви проблеми [smile]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.