Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви
        
 Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 кулинарна тема
Автор: мара   
Дата:   30-08-08 14:26

майонеза!!!

Отговори на това съобщение
 Re: кулинарна тема
Автор: hp   
Дата:   30-08-08 14:27

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Отговори на това съобщение
 Re: кулинарна тема
Автор: biso   
Дата:   30-08-08 14:28

какво за майонезата

Отговори на това съобщение
 Re: кулинарна тема
Автор: joyride   
Дата:   30-08-08 14:29

олинеза???

Отговори на това съобщение
 Re: кулинарна тема
Автор: nodoubt   
Дата:   30-08-08 14:29

за майонезата ли питати [smilie11]

Отговори на това съобщение
 Re: кулинарна тема
Автор: Amigo   
Дата:   30-08-08 14:32

с хубава майонеза става ехтра руска салатка [smilie24] [smilie5] [smilie5] [smilie6] [smilie6]

Отговори на това съобщение
 Re: кулинарна тема
Автор: tutttifrutti   
Дата:   30-08-08 14:32

е хайде, де!

Отговори на това съобщение
 Re: кулинарна тема
Автор: nodoubt   
Дата:   30-08-08 14:33

ше хабиш майонезата за руска салата [smilie8] [smilie8]

Отговори на това съобщение
 Re: кулинарна тема
Автор: мара   
Дата:   30-08-08 14:34

2 домашни яйца
олио-на око-къде 1/2 литър
1/2 лимон
1 скилидка чесън
1 ч.л. горчица
сол и черен пипер-на вкус
метам целите 2 яйца у висок и дълбок съд с 1/2 чаша олио и солта. връткам с бавната скорост на миксера 1-2 мин. докат се мааалко посгъсти. после забързвам миксера и почвам да наливам олио докат стане горе-долу квот го искам гъсто. добавям лимоновия сок, горчицата, черния пипер и счукания чесън. продължавам да разбивам, а ако от лимона се поразреди, добавям пак малко олио-докат добие желаната консистенция.
!!!не се престаравайте с гъстотата, че кат се прекали се пресича(на теория...на практика не ми се е случвало)
тва е най-лесната и мързелива рецепта, дет не дава фира. затва е и с цели яйца. осмислям я и я усъвършенствам бая време. кат решите да правите домашен шипков мармалад, и за него ще ви кажа[smilie18]

Отговори на това съобщение
 Re: кулинарна тема
Автор: мара   
Дата:   30-08-08 14:35

баси кви сте бързи...напрау оспамихте темата![smilie10]

Отговори на това съобщение
 Re: кулинарна тема
Автор: Amigo   
Дата:   30-08-08 14:38

ами аз вече бях пускал рецептата на една супер вегетарианска мусака, да сте си я записали [smilie6] и сега тъкво унищожавам едно таквоз блюдо [smilie5] [smilie5]

Отговори на това съобщение
 Re: кулинарна тема
Автор: biso   
Дата:   30-08-08 14:41

въх
а за вегетариански пРъжоли имаш ли рецепта

Отговори на това съобщение
 Re: кулинарна тема
Автор: hp   
Дата:   30-08-08 14:42

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Отговори на това съобщение
 Re: кулинарна тема
Автор: kaiser.soze   
Дата:   30-08-08 17:27

маро , ше я праобвам тази рецепта, щото тука има много майонези но не са ми по вкуса.
дано става каТО Онази отпреди освобождението [smilie5]

[beer] [shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: кулинарна тема
Автор: tnt   
Дата:   30-08-08 17:29

Майонезата на Мара Е най-добрата майонеза
Ама най Най НАй НАЙ



Отговори на това съобщение
 Re: кулинарна тема
Автор: kaiser.soze   
Дата:   30-08-08 17:34

[smilie5] времи за риклама [smilie5]



[ezik]

Отговори на това съобщение
 Re: кулинарна тема
Автор: tan4o   
Дата:   30-08-08 17:37

Един път пробвах да направя майонеза, ама никак не ми се получи!Маро, ще пробвам втори път!За третия път ще взема френската рецепта и ако и тогава не стане се отказвам през живота си да бъркам повече майонези[smilie5]

Отговори на това съобщение
 Re: кулинарна тема
Автор: tnt   
Дата:   30-08-08 18:00

който майнеза бърка други му сам пада в нея.... бе значение каква е рецептата [ezik] [ezik] [ezik] [ezik]

Отговори на това съобщение
 Re: кулинарна тема
Автор: biso   
Дата:   30-08-08 18:30

особено ако я бърка с лявата ръка

Отговори на това съобщение
 Re: кулинарна тема
Автор: NO_CARRIER   
Дата:   30-08-08 19:01

Те тук има малко майонеза. [smilie18]

Домати, пълнени с кълцани пилешки гърди

Тук е оригиналната рецептата, на руски.
http://bonappetit.com.ua/salat/188-pomidory-farshirovannye-kuricejj.html

Продукти:
5 средно големи домата
1 опаковка замразени пилешки гърди (около 500-600г)
две щипки девисил, щипка мащерка, щипка риган, сол на вкус
майонеза
кашкавал

Пилешките гърди се изплакват с вода и докато са още замръзнали се нарязват на малки кубчета.
Запържват се до златисто в тиган, заедно с подправките. Солта се слага накрая.
Доматите се измиват, отгоре се изрязва по-тясната част. Сърцевината се изважда с малка лъжица. Отцедените, запържени кубчета се слагат в доматите. Слага се дебел слой майонеза, а отгоре се настъргва дебел пласт кашкавал.
Редят се върху станиол в тавичка (за да няма после трудности при измиването).
Запичат се в предварително загрята фурна (240-260°) 15тина минути или докато кашкавалът хване кафеникава коричка.

Ето моя резултат:
https://photo-forum.net/static/forum/2008-08/tdib0429.JPG
http://tsvetkov.be/upld/files/1/Razni/domati%20s%20kalcano%20pileshko.jpg

(другите два домата са пълнени с кърначе, не стигнаха гърдите)

Отговори на това съобщение
 Re: кулинарна тема
Автор: niagara   
Дата:   30-08-08 19:12

[smilie24]

Хахаах, представям си в някой кулинарен форум ако пуснеш последната фраза,
как ще се заформят тригодишни полемики с основна тема КЪРНАЧЕ срещу ГЪРДИ[smilie5]


(абе я и тук да се преброят Кърначонци и Гърдинианци[smilie7] )


Отговори на това съобщение
 Re: кулинарна тема
Автор: NO_CARRIER   
Дата:   30-08-08 19:17

Майтапът на страна, това е вкусно колкото си искаш. Е, с кърначе не е точно това, което трябва, ама не очаквах толкова бързо да свършат гърдите. Следващия път рецептата ще е с количества, умножени по две. [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: кулинарна тема
Автор: niagara   
Дата:   30-08-08 19:22

Така си е[smilie24] [smile] , гърдите са с по-висок рейтинг от кърначетата дори във фотофорумите[smilie3] [smilie25] [beer]

Аз съм фен напоследък на пилешко или риба със сметана на фурна,
също е вкусно, но няма майонеза, та затова няма да разправям как се прави...


Отговори на това съобщение
 Re: кулинарна тема
Автор: biso   
Дата:   30-08-08 19:28

niagara
ако не искаш да спамиш, пусни тема за сметаната, че това звучи интересно.
дай рецепти

Отговори на това съобщение
 Re: кулинарна тема
Автор: tnt   
Дата:   30-08-08 19:33

риба със сметана? хм....

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.