Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Оле.Оле.БТВ-то (Диемата) и то ще изпростее..
Автор: d256h   
Дата:   19-08-08 08:37

Вчера бях на кино в Арена-запад (София). Излизам от сградата и гледам нек'ви с прожектори тичат към мен от далече, от няколко страни. Опаааа, казвам си, този път ще трябва да отвръщаме на нападението активно, много са, затова по-добре, пръв да изплющя някоя цел...
Усещам, че и някакъв с прожектор ми се е шмугнал зад гърба и подскача нещо..
Тъкмо вече първия досадник ми беше в обхвата и да го изритам в коляното за предобиване на предимство и 'загрях за какво става дума'! До мен вървяха момче и момиче, те бяха целта! Загледах се в тъмницата и видях, че под прожекторите има камери и снимат, снимат...
Изведнъж не'къв с черно яке налетя на момчето да го бие, крещейки на момичето нещо..ей адски ме изнерви и пак се надървих за бой, когато от някъде се появиха охранители, които много не даваха на бияча да бие 'в повече' момчето с момичето.. Ей много се изнервих, ама много!
=============================================
Жена ми реши да извика полиция, независимо, че БТВ снима неква простотия подобна на една друга дето сме виждали по REALITY TV, където с камери ходят да ловят разни изневери.
============================================
НОВА изпростя много с БИГбРАДЪР, но като гледам и БТВ няма да остане назад. Простотията и профанщината са превзели всичко! Ужас, все едно съм в царството на кретените..
[smilie23]

Отговори на това съобщение
 Re: Оле.Оле.БТВ-то и то ще изпростее..
Автор: boink   
Дата:   19-08-08 08:40

?

Автор: artmika   
Дата:   19-08-08 08:42

Нищо особено, д256х - просто копи-пейст от чужди програми.
това е.

Дата:   19-08-08 08:55

Не съм съгласен, че хората на оулицата трябва да изтърпяват това хулиганско поведение, независимо, че някой си имал намерние да го снима. Да се снимат в някоя къща, да не ми се натрапват, на улицата, чувствам се застрашен...ще трябва да неутрализираме такива профани!

Автор: ejko   
Дата:   19-08-08 09:04

според мен си имал настроението, психическата нагласа и желанието да ги неутрализираш! А да не говорим, че и психологическото предимство е било на твоя страна[smilie25]

Дата:   19-08-08 09:09

[smilie5]

Автор: НАСОО   
Дата:   19-08-08 09:47

много съм се чудил по чуждата ТВ как влизат по къщите на хората и им разпореждат кво да правят??? Представям си да ми спретнат горната случка остави че некой ще си го отнесе ми после ще ги съдя до дупка. А дойдат ли у нас ще ги помоля два три пъти да напуснат най-учтиво и после ще стане мазало. Тъкмо ще го имат на запис и няма кво да обяснявам[smilie18]

Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   19-08-08 09:51

Ако е това риалити за изневерите, то не е на bTV, а на Диема.

Дата:   19-08-08 09:53

Хм, в тъмното много не се видя ясно емблемката върху камерите, но и на тях да им Е** М****** !

Публикацията е редактирана (19-08-08 09:54)

Re:
Автор: danbi   
Дата:   19-08-08 09:53

кой на кого изневерил пък сега? и що трябва да занимават с това хората? и безтуй комшийте и цялото село вече знаят....

Re: Оле.Оле.БТВ-то (Диемата) и то ще изпростее..
Автор: tnt   
Дата:   19-08-08 10:01

какъв филм гледа? [smilie8]

Re:
Автор: Cristinel   
Дата:   19-08-08 10:04

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   19-08-08 10:08

Cristinel, не съм боен, действителността около мен ме е осакатила, деформиран съм, Изнурен!
Пък и любимите институции стимулират 'саморазправата' в България, като са отстъпили от задълженията. Така, че като видш да става опасно, стреляй пръв...после нека те намерят по описание на очевидец или от снимка на охранителна камера..

Автор: danbi   
Дата:   19-08-08 10:34

d256h, ти не се притеснявай, ако нямаш подходящ лиценз,непременно ще те намерят.

Автор: svetalcho   
Дата:   19-08-08 11:14

писна ми от риалити...хич не ги гледам...грозна комплексарщина за домакини АМАН!

Автор: НАСОО   
Дата:   19-08-08 11:43

[smilie8] [smilie24]

Автор: IvcheTo   
Дата:   19-08-08 11:56

купиха лиценза на прелюбодейци ... ко толкова [smilie6] [smilie6] [smilie6] [smilie6] сега тамън нама да изневеряват [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: n1x0n   
Дата:   19-08-08 11:57

Те такъв зор ще видят в България с това предаване, че ще съжаляват дето са го почнали.

Единственото спасение е, да си го режисират изцяло с подставени лица, както са повечето предавания на "оригинала".

Автор: dinkoff   
Дата:   19-08-08 12:12

не стана ясно кой филм гледа [smilie8]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.