Автор: d256h
Дата: 19-08-08 08:37
Вчера бях на кино в Арена-запад (София). Излизам от сградата и гледам нек'ви с прожектори тичат към мен от далече, от няколко страни. Опаааа, казвам си, този път ще трябва да отвръщаме на нападението активно, много са, затова по-добре, пръв да изплющя някоя цел...
Усещам, че и някакъв с прожектор ми се е шмугнал зад гърба и подскача нещо..
Тъкмо вече първия досадник ми беше в обхвата и да го изритам в коляното за предобиване на предимство и 'загрях за какво става дума'! До мен вървяха момче и момиче, те бяха целта! Загледах се в тъмницата и видях, че под прожекторите има камери и снимат, снимат...
Изведнъж не'къв с черно яке налетя на момчето да го бие, крещейки на момичето нещо..ей адски ме изнерви и пак се надървих за бой, когато от някъде се появиха охранители, които много не даваха на бияча да бие 'в повече' момчето с момичето.. Ей много се изнервих, ама много!
=============================================
Жена ми реши да извика полиция, независимо, че БТВ снима неква простотия подобна на една друга дето сме виждали по REALITY TV, където с камери ходят да ловят разни изневери.
============================================
НОВА изпростя много с БИГбРАДЪР, но като гледам и БТВ няма да остане назад. Простотията и профанщината са превзели всичко! Ужас, все едно съм в царството на кретените..
|
|