Автор: Dani_Koev_BG
Дата: 22-05-08 16:40
Не искам да влизам в спорове, но наградите Оскар не са за достоверност на предоставената информация. Те и междузвездни войни имат Оскари. ;) Плюс това Мур не е казал 'Буш събори кулите". Просто е извел факти, които карат много хора да си го мислят. А дали е така...
Да градиш мнение за такива мащабни обществени проблеми на база филми, интернет блогове и прочее е... Как да кажа... Смешно е.
Навремето имах много спорове с приятели за сестрите в Либия. Всички твърдяха, че са невинни, а аз просто казвах, че не знам и търпях сума ти безпочвени критики. Също толкова безпочвени, колкото и мненията им. На база вестници, телевизия и т. н. т. И сега, ако ме питат, пак ще кажа, че не знам. Има невинни в затвора има и виновни на свобода.
Та така де... За да имам мнение за финансовите кризи от миналия век, дали са манипулирани или са били естествен процес... Не знам... Може би ще трябва да прочета няколко килограма книги и да разговарям с десетки хора. А не да гледам един двучасов филм, който намесва и Христос в цялата конспирация.
|
|