Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Як филм....
Автор: Tekumze   
Дата:   22-05-08 11:41

В 3 части:
За религията, атентата от 11.09 и за финансовата система

http://zamunda.net/details.php?id=99337

Отговори на това съобщение
 Re: Як филм....
Автор: chukov   
Дата:   22-05-08 16:11

Пич много ти благодаря за линка

Филмът е жесток
Естествено необходимо е да не си напълно индоктриниран в системата за да възприемеш какво се говори

Автор: boink   
Дата:   22-05-08 16:13

i da ne sa ti se zadrstili chakrite [smilie18] [smilie18] [smilie18] /propaganda/

Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   22-05-08 16:14

Айде пак Световната конспирация... :)

Дата:   22-05-08 16:18

Пичове
що не си заврете по един дебел в гъза.

Я всеки да си възприема каквото и както поиска.

Аз нищо конспиративно в няколкото световни финансови кризи, визирани във филмчето, не видях.

Напротив, видях една добре измислена нагла и безочлива схема, която сработва перфектно.

Дата:   22-05-08 16:22

ей чуков, ма ти си много прозд ми се струва не мене. и сигурно имаш 20 декара мъгла в балкана че такъв го вадиш. ма адски много си тъп. и то незащото ги пишеш такива тъпотии а защото вярваш във филмчета и си мислиш че си хванал Онзи за шлифера. затова си тъп.

Дата:   22-05-08 16:26

Пич
айде да не пробваме кой какви може да ги наговори

Като смяташ че съм тъп отговори моля те на въпроса за чий чеп Майкъл Мур получи Оскар през 2003 за 9/11 по Фаренхайт и какво различно от казаното в настоящия филм има в неговия

Или и той е простак?
Или и тия, дето му дадоха оскара и те са идиоти?

И не ми подкарвай на нерви че не си намерил човека

Дата:   22-05-08 16:29

Ами
Боулинг за Кълъмбайн (Bowling for Columbine)

и там ли Майкъл Мур е с промит мозък? Или си мисли, че е хванал онзи за шлифера? (както се изразяваш)

Аман от промити мозъци

Дата:   22-05-08 16:30

Ами нашето журналистче, дето го бяха пленили в Афганистан и разказваше как CNN снимат "бойните действия" и той ли е прозд или и той е с промит мозък.
Или това, дето го е видял с очите си не е вярно?

Дата:   22-05-08 16:31

удари си главата в монитора два пъти да се успокоиш. обеснявам ти, че срещу определено количество (може и да не са пари) може да се докаже че христос и орфей са негри и че са братя, че ти си жена, че земята е плоска и тнт. щом си теглиш от замунда филм и вярваш в него значи имаш нужда от хапчета. започни с дюфалак, после малко витамини и накрая един чай от мащерка и си готов. не пали толкова много за един филм освен ако не си тъп. [smilie4]

Дата:   22-05-08 16:38

Виж пич
един от двама ни е тъп, но това не съм аз.

Погледни 9/11 по Фаренхайт, ама си го купи, не го тегли от Замунда, че там току виж са му сменили съдържанието.
Че го даваха и по национална медия.

Е? Кой е тъп?
Ако си гледал двата филма ще видиш, че имат много общи неща помежду си.

Ама то от гледане на БТВ и четене на Труд и 24часа какво да разбереш?

Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   22-05-08 16:40

Не искам да влизам в спорове, но наградите Оскар не са за достоверност на предоставената информация. Те и междузвездни войни имат Оскари. ;) Плюс това Мур не е казал 'Буш събори кулите". Просто е извел факти, които карат много хора да си го мислят. А дали е така...

Да градиш мнение за такива мащабни обществени проблеми на база филми, интернет блогове и прочее е... Как да кажа... Смешно е.

Навремето имах много спорове с приятели за сестрите в Либия. Всички твърдяха, че са невинни, а аз просто казвах, че не знам и търпях сума ти безпочвени критики. Също толкова безпочвени, колкото и мненията им. На база вестници, телевизия и т. н. т. И сега, ако ме питат, пак ще кажа, че не знам. Има невинни в затвора има и виновни на свобода.

Та така де... За да имам мнение за финансовите кризи от миналия век, дали са манипулирани или са били естествен процес... Не знам... Може би ще трябва да прочета няколко килограма книги и да разговарям с десетки хора. А не да гледам един двучасов филм, който намесва и Христос в цялата конспирация.

Автор: IvoZafirov   
Дата:   22-05-08 16:42

"срещу определено количество (може и да не са пари) може да се докаже че христос и орфей са негри и че са братя"....

Ми то май в "Язон и аргонавтите" (или някое друго филмче беше[smilie8] ) Орфей беше негър...

Американски простотии на тема етническо и полово равенство

[smilie23] [smilie23] [smilie23]

Дата:   22-05-08 16:44

> Та така де... За да имам мнение за финансовите кризи от миналия
> век, дали са манипулирани или са били естествен процес... Не
> знам... Може би ще трябва да прочета няколко килограма книги и
> да разговарям с десетки хора.

А, ето това е най-вярното нещо, което някой е казвал в спорове за политика

Дмитри Иванов казваше "Не искам да споря с хора, който не са изчели поне един вагон с книги"
Да, преносен е смисълът на думите му.
Не може да влизат в спор хора, на които им липсват фактологични познания.
Даже не говоря за аналитични.

Като за начало мога да ти предложа Ноам Чомски. Много добре фактологически подкрепена и анализирана информация от професор по лингвистика в Масачузетския технологичен институт, смятан за дисидент в днешно време в държавата, в която преподава - САЩ

Има доста преведени на български книги

Дата:   22-05-08 16:48

"Ама то от гледане на БТВ и четене на Труд и 24часа какво да разбереш?" правилно съждение [smilie24] ама за някой друг реципиент. [smilie18] [smilie18] [smilie18]

смятам да не ти отварям повече очите за някой истини и да те оставя да живееш в собствения ти свят от самозаблуждения който явно си си изградил в продължение на много години мозъчно бездействие.

и си продухай чакрите ( смени си свещите [smilie18] ) че нещо непали.

--------------------
и да не се вържеш нещо, просто единия от двама ни е по-тъп, но незнам кой е. [smilie24]

Дата:   22-05-08 16:51

Опазил господ от такива отварачи на очи

Автор: Славов   
Дата:   22-05-08 16:52

boink, явно вярваш само на Станишев и Гоце, те нямат качено нищо в замунда [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: black_swans   
Дата:   22-05-08 16:54

хахахахаха, Чомски - дисидент [smilie18] [smilie18]
Мизерни, лицемерни човечета, които уютно си стоят в университетските кабинети. Ако иска да бъде истински дисидент, нека иде в любимите му северна корея, иран, куба или путинова русия. Такъв (десидент) ще е за кратко, защото или ще умре от глад в Корея, или ще го обесят на кран на централния площад в Техеран или ще изгние в някоя московска лудница. Изповядващите нацизъм са преследвани от законите на почти всички държави. Не мога да разбера, защо изповядващите сталинизъм, като др.Чомски, уютно си кютат в гнили капиталистически държави?[smilie11]

Автор: Cristinel   
Дата:   22-05-08 16:56

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   22-05-08 16:58

приближаваме се до истината....
подайте още малко за чомски.

Дата:   22-05-08 16:59

Почерпи го 1 водка [smile]

Дата:   22-05-08 16:59

[smilie21]

Дата:   22-05-08 17:00

"Дисидент е човек, който активно се противопоставя на общоприетото или налагано мислене, политика или устройство." - справка уикипедия

Ами извинявай ама той точно това прави.
Следи в детайли и анализира процесите, които се случват в обществото, в което живее.
До скоро му забраняваха книгите и публичните изяви в щатите - това какво е?

Това си е точно дисиденство.

Когато хората в бг лежаха по затворите, защото се осмеляваха да говорят за това, което виждат - те не са ли дисиденти?

Дата:   22-05-08 17:04

Аз не съм видял в книгите му застъпничество за Корея или Русия или Иран, а за правото на всеки да води собствена политика и да бъде съден за това по общите за всички правила.

Това, че Иран не е добро място за живеене означава ли, че щатите имат право да се разпореждат с Иран както си искат?

Сърбите нямат ли право да Бомбардират Вашингтон така както в края на 2-ти век Вашингтон бомбардира Белград. И говорим за конспирация ли? или?

Дата:   22-05-08 17:04

"Всички в затвора са престъпници", казват комунягите бивши, дето сега усещат приятния топъл дъх на Доган по врата си.....

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.