Автор: vga
Дата: 01-04-08 00:09
аз имам ядове с преминаването към по-високата скорост... вчера цял ден нямах интернет, срив някакъв. 5 разговора със съпорта и проблема тази сутрин се оказа решен. казаха ми че линията ми вече е с увеличена скорост, викам си супер, явно и по-рано става. реших тая сутрин да пробвам новата скорост-да ама не! пак си е същата-1 мегабит. звъннах им, казват, при вас скоростта трябва да е 9 мегабита, така показва при нас. обясних че не е и сега пак сме на етап връзка с техниците за проверка на проблема. общо взето ме е страх че ще ме подмине вълната на обновяване, защото щом при тях пише че съм обновен, то те ис мислят че всичко е наред и са си свършили работата, а реално не са. дано ми го оправят. иначе изненадата е повече от приятна. от 4 години съм клиент на адсл и винаги съм проклинал ниската скорост и оргромните пари които плащах за нея-сега съм доволен. и да ви попитам нещо-насякъде се говори за скороста на дърпане, но аз работя с големи снимки и за мен е важна скоростта на качване-някой знае ли каква ще е? ако остане същата по-добре да не ми увеличават и даунлоада...
|
|