Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Блъснаха дете с майка пред театър "София"
Автор: IvcheTo   
Дата:   29-02-08 19:19

не им ли писна от кретенизми [smilie23]
http://www.focus-news.net/?id=n898631&chain=1

Отговори на това съобщение
 Re: Блъснаха дете с майка пред театър "София"
Дата:   29-02-08 19:21

и още една
http://www.focus-news.net/?id=n898722&chain=1

Автор: IvoZafirov   
Дата:   29-02-08 19:27

Избеснявам! [smilie9]

Може ли да има такава тъпа коза!!!! На червено с детето! Айде нея я остави ами детенцето? Ако съм на мъжа и ще и откъсна главата! Очевидно, че и без това не и върши никаква работа!

[smilie23]

Автор: Amigo   
Дата:   29-02-08 19:30

Какво чудно има? [cool] Нормална софийска ситуация [smilie23] Маршрутка е спряла на кръстовището, а в този момент, на червен светофар, майка с дете тръгват да пресичат пред маршрутката, разказаха очевидци. Джип със софийска регистрация удря детето, което е вървяло, хванато за ръка, вероятно малко пред майка си.
Откога разправям, че маршруткаджийте са най-опасните и безмозъчни шофьори в София! Тия трябва да ги наблюдават специално и да ги скъсват от глоби! [smilie23] [smilie23] А пешеходци като майката - всеки ден пресичат такива малоумници пред колата [smilie23] [smilie23] И тъпите софиянци, които махат на маршрутки дори в средата на кръстовището [smilie23] [smilie23]

Автор: pileshtar   
Дата:   29-02-08 19:58

Такива безмозъчни като майката са по-опасни от маршрутките[smilie23] [smilie11]

Автор: solo5   
Дата:   29-02-08 20:02

вината е на майката (поне както е описано)

Автор: mixmike   
Дата:   29-02-08 20:15

виновна е майката, но не по-малко е виновен и маршруткаджията, дето си е тръгнал а е станало пред очите му[smilie23]

Автор: mixmike   
Дата:   29-02-08 20:18

Виновни са и всички помияри дето мятат на маршрутките точно на светофарите или веднага след кръстовището. Колко пъти "на косъм" се разминавам заради такива.
Много прост народ[smilie23]

Дата:   29-02-08 20:20

Днес едни олигофренчета, къде 30-годишни, по подобен начин притичаха пред колата ми - на завой, между 2 рейса, на място, където няма пешеходна пътека [smilie23] [smilie23] Надух им клаксона и забих спирачки, а ония тъпи копелета ми се пулят и дървят [smilie23] Абе селяния до шия е у нас, нема спасение [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: asahi   
Дата:   29-02-08 20:30

Кво става с тези жени бе? За къде бързат, деа?

Автор: Marillion   
Дата:   29-02-08 20:36

Днес се прибирам от София. Вчера един малоумник щеше да ме блъсне на Алабин. Мен да ме блъска, ама бях с детето, което беше в количката. Пича си мисли, че като се качил в мерцедес 2007 год. е безсмъртен и може да кара с/у трамвая. Всички останали могат да си седят и чакат, а той не може и кара успоредно на чакащата колона в еднопосочна улица и с/у идващия трамвай. За да избегне трамвая щеше да блъсне мен с количката.... боклуци мръсни! За него не важи еднопосочната улица, не важат правилата за движение, а сфетофарите са сложени за красота.... Добре, че успях да реагирам бързо и да дръпна детето.

Хората като наскочиха и се развикаха - поне 30 човека. Дебеловратото лайно са насра и отпраши с мецедеса си. Дрисльо!

Ако беше ме бутнал с количката съм сигурен, че щях да го очистя на място. Хич не ми пука какво ще стане после.

Автор: Стоев   
Дата:   29-02-08 20:58

Колегите ми се смееха, че имам две светлооразителни елечета в количката и обличам едното, а другото намятам на количката на Сашо, та да ме виждат привечер кварталните идиоти, дето карат като за последно...[smilie23]

Дата:   29-02-08 21:02

че е пълно с идиоти, които препускат по улиците, спор няма! Че и изрусените мутреси и всякакви нимфетки с джипове и скъпи возила напредват в това отношение. [cool] [smilie8] Обаче пешеходците-идиоти не са по-малко в никакъв случай и беше добър вариант по едно време, когато бяха почнали да глобяват по 10 лв. за неправилно пресичане, но това продължи твърде кратко. [smilie8] [smilie21] А маршруткаджийте са направо безобразни[smilie23] [smilie23] [smilie23] И тях ги бяха погнали, но за още по-кратко [smilie23]

Автор: Manchev   
Дата:   29-02-08 21:30

Днес видях от 20м разстояние историята. Карахме по Мадрид с приятели, и се бяхме наредили за ляв завой към канала(посока- Орлов мост). Тъкмо завиваме и момчето до мен извиква- лелее, какво стана там бе! Аз не можах да се обърна веднага защото карах, но в следващия момент видях малко дете проснато на улицата и черен джип. Спряхме колата на спирката на автобусите на канала, и веднага отидохме да видим дали може да се направи нещо. Видяхме как майката и още един човек носеха детето към 17та поликлиника- абсолютно нелогична постъпка според мен, защото то можеше да има счупвания, но когато стане такова нещо човек не мисли. Това, което беше потресаващо за мен е, че шофьорът- огромен дебел гологлав с черна фланелка по него и ланец, беше оставил джипа на мястото където беше блъснал детето и се беше наредил на бутката на ъгъла съвсем спокойно да си купи вестник- сякаш чакаше КАТ за някое леко одраскване или нещо от сорта. Такова хладнокръвие...жената с него също. В интерес на истината човекът не е виновен за самия удар, улицата там е много тясна, а колите се движат сравнително бързо, абсолютно малоумие е да пресичаш пред спряло превозно средство на 10метра от светофар!!! Амиго, тази жена явно не пресича така само пред маршрутки, а и пред рейсове, трамвай, и т.н. Относно шофьора, според мен най-логичното действие беше да качат детето в колата и да го закарат в ИСУЛ, на 5 минути от мястото е. В момента лекарите се борят за живота на момчето, в БТВ казаха, че в 22ч по новините ще кажат какво става.

Дата:   29-02-08 21:37

Абе малоумието тотално завладява нашата мила родина, това е тъжният извод [smilie2] [smilie21]

Re: Блъснаха дете с майка пред театър
Автор: PBKPH   
Дата:   01-03-08 06:47

Аз минавам всеки ден от там и вчера минах минути след инцидента. Джипа стоеше още там но явно бяха закарали детето в поликлиниката. Обикновено правя ляв завой от Евлоги Георгиев към Янко Сакъзов, където са ударили детето. Там има две секции на светофара за пешеходци и едната свети зелено, а другата червено. Редовно пред колата ми на червено минават хора бързащи да хванат токущо миналия трамвай който е на спирката вече. Въобще не поглеждат че пресичат на червено а като коне с капаци тичат да хванат претъпкания трамвай, като след 5 минути идва следващия. Там винаги карам внимателно защото е пълно с малоумници бързащи да хванат трамвая я към Пирогов, я към Орландовци.

Публикацията е редактирана (01-03-08 06:49)

Автор: asahi   
Дата:   01-03-08 07:36

Някои пешеходци си мислят, че като на пътя цари хаос те ще могат да минат в хаоса безпрепятствено.
Да, ама не.
Има привиден хаос, но учстниците в него си пазят ламарините и спазват по някое правило, макар и неписано. Пешеходецът е най-незащитеният елемент в движението и в негов интерес е да не поема излишни рискове за себе си и особено за децата си.
Научил съм синът ми да не бяга през платното, когато пресича. Дано е от полза.

Дата:   02-03-08 19:34

току що съобщиха ,че е починало [smilie2]

Автор: otkata   
Дата:   02-03-08 19:46

[smilie2]

Автор: neddrag   
Дата:   02-03-08 20:01

Никой не спазва предимството на пешегодеца на пешеходната пътека. Всяка сутрин и вечер го наблюдавам на Ломско шосе и на спирката при офиса, даже ида патка имаше наглостта и да ми свирка, ама не щя да слезе от колата, да я водя за косата да види и двата знака. [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Re: Блъснаха дете с майка пред театър
Автор: BotsRevenge   
Дата:   02-03-08 20:01

Един урок, предаден по най-грубия начин...

Дано поне е научен.

Публикацията е редактирана (02-03-08 20:02)

Автор: мара   
Дата:   02-03-08 20:06

ей...хора...малко мисъл и съобразяване и толкоз лоши неща няма да се случат...не кат за нобелови лауреати...малко само![smilie2] [cool]. горките родители, горкият шофьор...горкото дете...

Автор: Нели   
Дата:   02-03-08 20:15

[smilie2]

Автор: nilak_bg   
Дата:   02-03-08 22:33

Живея близо до бул. Мадрид и всеки ден минавам по него по няклко пъти или като пешеходец или като водач. В частта от пам.Левски до бул. Евлоги Гоергиев за последните 4 месеца аз лично съм присъствал на 4 блъснати пешеходци и безброй критични ситуации. Един път не видях за цялото това време КАТ да прави нещо по което и да е време от денонощието за да намали безумието.
Карам преди няколко дни по Мадрид посока към театър София. Спирам културно на пешеходна пътека защото мъж с детска количка иска да пресече на пешеходна пътека. Спирам. Мъжът тръгва. В това време виждам в огледалото някакъв малоумник карав ляво от мен по трамвайната линия поне с 70-80 км/ч. Отварям стъклото на моята врата и почвам да му махам да спре - защото виждам, че не намалява и ще удари бебето в количката и/или мъжът който бута. Кретенът не намалява. Количката в това време вече е избутана пред моята кола и излиза в ляво от мен върху трамвайната линия на пътя на летящата кола. Бащата (вероятно), понеже е зад количката от моята кола не вижда какво ще стане след миг и продължава да бута. Тогава почвам на свиря с клаксона и по ужасената ми физиономия и махането с ръце мъжът разбира какво става и в последния момент издърпва из под колелата на летящата кола количката назад по пешеходната пътека. Слава богу размина се. Онзи идиот не намали и с 1 км/ч скоростта си - мина на червен светофар и изчезна.

Автор: мара   
Дата:   02-03-08 22:37

най-често полицията може да бъде засечена на рушветоудобни зони, а не на опасни такива...[smilie23]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.