Автор: bsbus
Дата: 07-02-08 11:39
съвсем слу4айно попаднах днес на някакъв форум и вижте как добре се посмях на неволите български ...
цитирам "ааааа аз подкупи не вземам и не давам Crossing Arms
не съм го приела лично, разбирам те донякъде, но нямаш представа що за карък съм когато въпроса опре до документи и институции Crazy само набързо ще вметна, че 6 месеца ми отказваха да ми вземат документите за женитба, все си намираха поводи. пратих един единствен път мъжа ми и на него му ги взеха Tired
после в бг бяха насмели всичко. пътво агенцията правила превода объркала името на мъжа ми, после инфото докато стигне до моята община мъж ми се беше сдобил с ЕГН и българско гражданство. а на три места се водех женена за трима различни мъже Crazy и децата не били от мен Whistling та не питай какво ми костваше тоя целия цирк да го оправямаз, щото не било работа на държавните служители Thinking
последен пример 1999 ми беше изпратена покана за ДЕ, да ама пощата я загуби. та се наложи да ходя в посолството с копие от поканата и 1000 обяснения що съм с копие Tired
а мъж ми преди няколко месеца пък не искаха да го пуснат да напусне БГ без децата, щото са вписани в неговия паспорт и на калотина вече не му пишат, че внася кола, а пише 2 деца. после искат и да си ги изнесе от БГ Crazy
та при мен винаги е такъв купон
ние не сме в село, град сравнително големичък е, но е доста по-евтино от залцбург
"
|
|