Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 EEeeeеххх Българиооо ...
Автор: bsbus   
Дата:   07-02-08 11:39

съвсем слу4айно попаднах днес на някакъв форум и вижте как добре се посмях на неволите български ...

цитирам "ааааа аз подкупи не вземам и не давам Crossing Arms
не съм го приела лично, разбирам те донякъде, но нямаш представа що за карък съм когато въпроса опре до документи и институции Crazy само набързо ще вметна, че 6 месеца ми отказваха да ми вземат документите за женитба, все си намираха поводи. пратих един единствен път мъжа ми и на него му ги взеха Tired
после в бг бяха насмели всичко. пътво агенцията правила превода объркала името на мъжа ми, после инфото докато стигне до моята община мъж ми се беше сдобил с ЕГН и българско гражданство. а на три места се водех женена за трима различни мъже Crazy и децата не били от мен Whistling та не питай какво ми костваше тоя целия цирк да го оправямаз, щото не било работа на държавните служители Thinking
последен пример 1999 ми беше изпратена покана за ДЕ, да ама пощата я загуби. та се наложи да ходя в посолството с копие от поканата и 1000 обяснения що съм с копие Tired
а мъж ми преди няколко месеца пък не искаха да го пуснат да напусне БГ без децата, щото са вписани в неговия паспорт и на калотина вече не му пишат, че внася кола, а пише 2 деца. после искат и да си ги изнесе от БГ Crazy
та при мен винаги е такъв купон
ние не сме в село, град сравнително големичък е, но е доста по-евтино от залцбург
"

[smilie5]

Отговори на това съобщение
 Re: EEeeeеххх Българиооо ...
Автор: tnt   
Дата:   07-02-08 11:42

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   07-02-08 11:43

ндамм....

ажстрийци внасяли деца в бг [smilie24]

Импорт майка.... яко [smilie7] [smilie21]

Автор: Kindlifresser   
Дата:   07-02-08 11:43

Аз пък искам да се оплача от Бони, че ми взе Б рейтинга защото съм гласувал за снимка, която на него не му харесва.

Автор: ALBIREO   
Дата:   07-02-08 11:44

Моят си стои, щото не го раздавам наляво и дясно, като някои други [ezik]

Дата:   07-02-08 11:44

хахахахахахах така ли [smilie18]

Дата:   07-02-08 11:45

Не че ми трябва Б рейтинг, той трябва на горките представящи се. Не не мога да се съглася с начина по който го отнемат.

Дата:   07-02-08 11:45

Da mu se otneme, shtot ne go polzva [smilie23] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   07-02-08 11:50

Аз бих дописал в заглавието Еееееххх Фотофоруууум!

Дата:   07-02-08 11:53

[smilie5]

Автор: NeDDRaG   
Дата:   07-02-08 11:53

[smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: ALBIREO   
Дата:   07-02-08 12:03

Давам го само на заслужили ве, ама ха. Като няма заслужили - не гласувам. Разбира се, по своя преценка.
Подкрепям отнемането на Б-то по преценка на админите. Дори да вземат и моето, то за мен е без значение, щото го давам, а не го взимам.

И аз бях на един форум днес за иновации.
Лошо впечатление ми направи, че нямаше вкусни гозби на излизане, само кафета, чай и други течни глупости. [smilie23]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.