Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Не ми върви с куриери
Автор: HP   
Дата:   10-12-07 15:23

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Отговори на това съобщение
 Re: Не ми върви с куриери
Дата:   10-12-07 15:25

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: Synthy   
Дата:   10-12-07 15:25

коя е въпросната фирма, ако не е тайна?

Автор: navy   
Дата:   10-12-07 15:26

Коя фирма?
Има си служби за защита на потребителите!

Дата:   10-12-07 15:27

Автор: Synthy   
Дата:   10-12-07 15:29

хъм... аз със спиди не съм имал никакви проблеми. и точно до ямбол съм пращал, до други градове (нова загора примерно), казанлък... никакви проблеми с тях. Наистина, обади се в агенцията за защита на потребителите

Автор: dau   
Дата:   10-12-07 15:39

Мда и като се има в предвид че не си дал малка сума за пратката...

Автор: mixmike   
Дата:   10-12-07 15:40

Хаха, лятото ще пращам един обектив до Търново. Обаждам се сутринта за експресна поръчка - оня от еконт вика - ще дойдем около и след 16:00ч. Викам - не сте само вие и отивам до СитиЕкспрес.
Пращам, човека си го получава на другия ден и съответно аз чакам парите да дойдат на по следващия - в случая петък.
Викам си няма да стане грешка - щом човека го е получил и платил, колко му е един телефон че е платен, и в офиса ми изплащат парите...
Да, ама не... В петък около 16:00 звъня..."Ами нямаме потвърждение, че е платено!"
Е как нямате, телефони нямате ли?!? 24 часа не им стигат за да проведат разговор София - Търново. Все пак мацката казва че ще опита да се свърже с "колегата" и ще ми звънне след малко.
Да, ама не...Звъня в 17:00 - Какво става?
Не могли да се свържат с колегата..."Абе тоя колега да не си е заврял телефона в ****?" - си викам наум,
и тогава получих следния отговор...
"Господине, какво ни тормозите след като е минал само един ден? В общите правила пише, че наложен платеж се изплаща до 30 работни дни"
Е тука паднах - "Какви 30 работни дни? Аз тръгвам на море утре и тези 500лв ми трябват?
Прочетох "общите правила" и наистина така пишеше...30 работни дни"
Викам си наум - "ей сега идвам и ви ****** ******"
Както и да е, видяха че съм на зор, и умекнаха. Незнам дали изобщо са се свързали с "колегата" или дали не са ме въртяли ей така за нищо, но казаха, "моля елате в офиса да си получите платежа"
ОК, случи се близо и бях там на 10-тата минута. Офиса се оказаха 2 съединени гаража в не много нова кооперация. Вътре без климатик се потяха 4 лелки! Едната отвори касата и започна да отброява 500лв. БРЯ - ми то нямаше толкова в касата на "офиса".
"Ми к'во ше праим сеа?" - и лелките наизвадиха портфейли и събраха от собствените си пари.
Такава гледка беше[smilie10] [smilie5]

Автор: Todd   
Дата:   10-12-07 15:43

Мизерия брат - като в парламента , като в полицията , като в болницата ,като по улиците .Мизерия !!!

Автор: solo5   
Дата:   10-12-07 15:44

ако не е вярно някой да ме поправи
но навремето бях чел че Спиди ползват Български пощи за пренос
Значи пускаш си пратката през Спиди, те имат договор с Български пощи и така все е дно Български пощи доставя от град до град а офисите в отделните градове разнасят или до офиса или до клиента
ако е така е обяснимо защо се бавят [smilie25]

Автор: zdimitrov   
Дата:   10-12-07 15:49

Можеш да си искаш парите:

52. При неизпълнение на договорените срокове за доставка, Потребителят не заплаща стойността на услугата по съответната пратка за пратки, транспортирани на територията на Р България (за срок на доставка от 1 работен ден се счита края на следващия работен ден), освен в случаите когато съгласно тези Общи условия Операторът не носи отговорност за неспазване параметрите на услугата.

http://www.speedy.bg/index.php?button_id=200&page_id=28

Имал съм такива случки със Speedy. Избягвам да работя с тях винаги когато е възможно. Ако все пак някой ми е пратил по тях, не по-късно от 9:00 съм пред офиса за да не изпусна куриера и да го гоня в целия град (Шумен), иначе по-рано от 16-16:30 не мога да си получа пратката.

P.S. постнах в момента в който админа премести темата ... и ... [smilie19] писах на ново всичкото [smilie18]

Автор: papi   
Дата:   10-12-07 15:49

аз лично работя с еконт и досега никога не съм имал проблем с тях

Автор: kremmm   
Дата:   10-12-07 16:05

иконт са пичове, да, абе накратко доказано от половина година опит с куриери, [smilie24]- за страната са след DHL,(не че те са цвеке за мирисане, де...[smilie8])-

Дата:   10-12-07 16:05

Дата:   10-12-07 16:09

кат' стана въпрос за доставки на адрес, та.. на скоро ми се случи с мис каприз да доставят в офиса и ми вика доставчика- " Ние със стотинки не работим!"[smilie18] [smilie18] [smilie8] пълен абсурд[smilie18]

Автор: ecobo   
Дата:   10-12-07 16:09

На мен от Еконт ми изгубиха безследно една фактура... [smilie2]

Дата:   10-12-07 16:14

Автор: kremmm
Дата: 10-12-07 16:09

"Ние със стотинки не работим!"

нямат право да ти връщат стотинките, дори да им дадеш 10000 за дадена сметка
все пари са си и са длъжни [smilie5]
много са ми интересни
като кажат, че не работят със стотинки
им казваш, че тогава нямаш как да им платиш
и ако си тругне с прадката се обаждаш в офиса или централата и ги прайш на салата [smilie5]

Автор: Kindlifresser   
Дата:   10-12-07 16:26

По-важно е с курвите да ти върви!

Автор: джъмбо   
Дата:   10-12-07 16:36

ползвам еконт [smilie7]

Дата:   10-12-07 16:39

Автор: Kindlifresser
Дата: 10-12-07 16:26

По-важно е с курвите да ти върви!

не бих казал че е важно
там отношенията са регламентирани
плащаш - получаваш
не плащаш - не получаваш
[smilie18]
други неща са по-важни в живота [smilie25]

Автор: h.svinaroff   
Дата:   10-12-07 17:03

Ямбол - Варна скъсахме връзката още покрай баскетболните дербита [ezik]
Гларусите така и не могат да преживеят, че в ямболската зала ги чака само тъга и розови пожелания от Димо и Ангел лудите [smilie18]

Дата:   10-12-07 17:03

Kindlifresser,solo5- стотинковия лаф ми го метнаха, кат' трбеше те да ми връщат, ма нейсе...а толкуз салати съм изпапала с куриери и доставчици, та веке ептен съм ги уста'ила на други да ги угуяват за целта[smilie24] [smilie5] [smilie18] [smilie18]

Дата:   10-12-07 17:12

като се окаже, че нямат да ти върнат
и не искаш да им оставиш бакшиш
им казваш, върнете ми парите аз имам точно да ви дам [smilie5]
и му даваш точно без стотинките
така той да е назад
и като каже нещо по темата
му казваш ми нали не работите със стотинки [smilie18]

Публикацията е редактирана (10-12-07 17:13)

Автор: docenta   
Дата:   10-12-07 17:13

Аз пък точно с "еконт" имам проблеми особено при изплащане на наложен платеж последния път се забавиха 3 седмици!!!!! търсих ги няколко пъти и всеки път:
-ако искате да си получите парите елате в офиса.
Аз съм си платил от врата до врата.....

накрая почнах всеки ден да звъня и се разбрахме понедекник да ми ги донесат. и в петък вечерта аз си пътувам извън София и ми се обажда куриера: аз съм пред вас ти каде си нали даваше зор...... щях да го убия.

всички са мизерници.

Автор: Ruth   
Дата:   10-12-07 17:17

за n-ти път поглеждам заглавието и все го чета "не ми върви с курви" [smilie18]истинска мистерия [smilie18]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.