Автор: exile
Дата: 07-11-07 15:16
Не не, не говоря за конкретната обява, а принципно, понеже не мога да ви проследя личната кореспонденция (а и не горя от желание).
А действаш ли? Или обясняваш колко са зле обявите? Щото и аз действам и си бачкам каквото искам. И не по обява. Моите впечатления са, че (от страна на работодателя) с обява стават трудно. Най-малкото ако пуснеш обява с точно определени заплата, работно време и т.н., хората, които ще ти изгубят времето в ненужни мейли и разговори няма да са по-малко.
Говоря в конкретната сфера ест. Ся, ако ти трябва секретарка нищо не ти пречи да пуснеш една обява "трябва ми секретарка, работно врем от 9 до 5 ч., начална заплата 500 лв." примерно, обаче ако търсиш човек, който да можеш да ползваш за голям набор от неща, с гъвкаво работно време и натоварване, което си зависи персонално и според ситуацията - защо да говориш с конкретни цифри?
И непрекъснато се обсъжда въпроса за "Аз ще искам 3000 лв., ма ше се намери балък да го направи за 300лв..." - еми ще се намери, да. Всеки започна отнякъде... Защото ако вместо "балък" сложите "начинаещ без професионален опит" - къде е проблема да вземе по-малко от някой с 20 годишен стаж? Или няма право, горкия? Да не са 300, 600-700 да са...
Та махнете flipbeat и неговата тема конкретно. Дайте принципно.
|
|