Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ВИЖТЕ КОИ...
Автор: Императорът.   
Дата:   04-11-07 16:28

...НИ ИЗБИРАТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ...

Същества, които не само си продават гласовете, но и са толкова малоумни, че не могат да запомнят (или прочетат) номерът на бандитът, който им е платил...

Не мислите ли, че е време неграмотните да бъдат лишени от изборно право? Както и заловените да продават гласът си?

Отговори на това съобщение
 Re: ВИЖТЕ КОИ...
Дата:   04-11-07 16:32

Който не е гласувал в "проблемен" район - да върви - БЪДЕТЕ БЪЛГАРИ - ПАЗЕТЕ НАШАТА РОДИНА !!!!

Дата:   04-11-07 16:34

Забравих линкът от бяс - ето го:

http://www.dnes.bg/article.php?id=43301

Автор: ALBIREO   
Дата:   04-11-07 16:42

Императоре - защо според теб, управляващите си позволяват подобно поведение?

Дата:   04-11-07 16:50

Могат и го правят, защото:

1. Са хора без чест и достойнство
2. Знаят, че могат да манипулират съответните институции
3. Знаят, че обществото няма да ги "накаже"

Според мен точка 3 е тази, която е най-важната. Обществото! То трябва да "осъди" виновните, а не да разчита на комисии и съдилища.
Ако обществото "наказва", институциите ще си позволяват по-малко волности и по-често ще си вършат работата. Същото се отнася и за политиците.

Автор: джъмбо   
Дата:   04-11-07 17:02

епа турците им даваха клечка с дължината според бюлетината където се пада ДПС [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9]

Дата:   04-11-07 20:52

Албиреов - управляващите го позволяват, защото се наричат БСП и ДПС и защото при нормално и честно гласуване, те ще отидат в политическото небитие !!!!

Ето и сега някаква баба обяснява, че не може да си представи да има 300 кинта (колкото е според слухове максималната цена за глас)... ама на нея никой не и ги дава, щото се очаква да гласува "по съвест" за същите БСП.

Ей-тъкива ни избират управниците, защото ние се крием по къщите си - турците, дето не могат да говорят Български, циганите, дето не могат въобще да говорят членоразделно и пенсиите, които са с единият си крак на оня свят.

Автор: Essenov   
Дата:   04-11-07 20:56

Бахти държавата..

Автор: PolarBear   
Дата:   04-11-07 22:03

Албирео е прав, за съжаление.

Дата:   04-11-07 23:48

Албиреов - казал съм - на по-следващите избори ще се кандидатирам за президент - ако ме изберете, обещавам доста политици - като се почне от Доган мине се през дупетатите, отменили "принципът на уседналост" и се стигне то т.нар. "цар", настоящият "български президент" и това гейче, дето е министър председател, ще бъдат съдени за държавна измяна и по възможност екзекутирани публично. Президентът има доста малко правомощия, но ще направя каквото мога.

Автор: jekopj   
Дата:   04-11-07 23:57

Императорите са Императори,защото сами си определят пълномощията, иначе ще са президенти.
Направи го,имаш един глас от мен.[smilie24]

Дата:   05-11-07 00:20

Да-а-а-а - сигурен съм, че мнозина биха гласували за мен - за да видят Доган с примка на шията.
И аз първо ще стана президент-канцлер, после Император. [smilie5]

Дата:   05-11-07 00:30

Императоре. Има една много фундаментална грешка, която е масова, за мое голямо съжаление.

Когато възникне проблем, той трябва да се реши. И ето тук е грешката - хората изпадат в емоционални и хаотични размишления за това кой бил виновен, какво можело да се направи, как нямало кой да ни оправи, бла-бла... глупости! Пълни при това.
По този начин хората започват да се карат, кой крив, кой прав и реално НИКОЙ НЕ РЕШАВА ПРОБЛЕМА.

Цигани или роми, турци, американци, гърци... Защо ги намесваш? Нямат общо с проблема! Проблемът е твой, мой и на всеки, който чувства ситуацията, като ПРОБЛЕМ.
Кой трябва да го реши? Знаеш отговора.
Въпросът е, защо нищо не правим? Отговори ми на въпроса, защо ТИ нищо не правиш, че този проблем да се реши? После ще ти дам аз отговор, защо аз нищо не правя.

Ето, казваш - има проблем. И?
Никой от тук присъстващите не може да каже: "А, да - добре. Ей ся ще ги тикна тия мижетурки в затвора, където им е мястото и ще издигна кандидати, които могат да решават проблеми, а не (само) да се облагодетелстват!". Няма тук такива хора. Което обезсмисля темата ти, освен да "разтовариш" гняв и да покажеш на всички нас, че тези неща се случват.
Но, някой изненадан има ли? Не. Защо? Отново знаеш отговора. Това не е от вчера и може би още дълги години ще е така...

Дата:   05-11-07 00:47

Аз правя това, което мога за моментът - не се крия на избори и назовавам проблемите, та повече хора да сте замислят.
И не мисля, че тия, дето размахват брадви нямат нищо общо с проблемите. Те самите СА проблем.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.