Автор: Amigo
Дата: 30-07-07 16:09
mguergov написа:
> n1x0n
> alsash, не става въпрос за комунисти. Да не се лъжем, САЩ е
> една от най-полицейските държави.
> Не си спомням кой ми разказа следния истински случай:
> Българи емигранти си изнесли бебето голичко навън пред къщата.
> Съседите звъннали на полицията и тя дошла. Обвинили ги в
> някакво сексуално престъпление/обида.
>
Ами я виж това:
Училищното ръководства в Ла Вега, САЩ, изключи от детската градина 4-годишно момченце за неправомерно докосване на учителката си, след като детето прегърнало с двете си ръчички жената. В писмо, написано от директорката на занималнята до родителите на момчето, се казва, че "синът им бил уличен в неподходящо поведение в смисъл на сексуален тормоз или сексуален контакт", след като на 10 ноември прегърнало жената и заровило лице в гърдите й.
Маркус Блакуел, бащата на момчето казва, че е пуснал оплакване срещу районната администрация. Той твърди, че синът му не разбира защо е бил наказан. “Когато получих писмото, светът ми се разклати", казва Блакуел пред журналист на "Хералд Трибюн". Ръководството на детската градина уточнява, че законите за конфеденциалност не им дават право да коментират случая. След като Блекуел подал жалба, последвало писмо от местната учителска администрация, в което се обяснява, че престъплението ще бъде третирано като "неуместен физически контакт", с което от досието на момчето отпадат обвиненията за сексуален тормоз.
Администраторите казват още, че в местния правилник на занималнята няма специални текстове относно взаимоотношенията между учители и деца, но изрично е упоменато, че неправомерният физически контакт бива санкциониран с дисциплинарно наказание.
Мдааа... а що се отнася до комунизма и САЩ, преди време пусках едно много показателно интервю, обаче съм сигурен, че alsash така и не го е прочел, за да разбере някои нещица за тази държава
|
|