Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Протест-Варна
Автор: slav4cho   
Дата:   13-02-13 21:17

Не знам защо,не го виждам отразено тук,във Варна от няколко дни се протестира. ПРОТЕСТ

Отговори на това съобщение
 Re: Протест-Варна
Автор: harvester_vn   
Дата:   13-02-13 21:24

Петела е ебаси малоумния сайт.

Дата:   13-02-13 21:37

Петела съм го сложил просто като линк,за да се види какво се случва.

Публикацията е редактирана (13-02-13 21:38)

Дата:   13-02-13 21:58

https://photo-forum.net/static/forum/2017-02/azeg3602.JPG
https://photo-forum.net/static/forum/2013-02/wwfj8009.JPG

http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/521806_158525424300089_491053456_n.jpg

Автор: alsash   
Дата:   13-02-13 22:22

Участник в протеста във Варна - намушкан с нож

Автор: Digitalgab   
Дата:   13-02-13 22:43

[smilie23] [smilie11]

Публикацията е редактирана (13-02-13 23:48)

Автор: gorbi   
Дата:   13-02-13 22:44

абе народа трябва да е на улицата.... така се карат хрантутниците да изтръпват от страх и панически да си вършат работата...

Дата:   13-02-13 23:10

именно затова пуснах темата,да се стимулира протестирането

Автор: asahi   
Дата:   13-02-13 23:53

Тези за какво протестират - че не искат да си плащат изконсумирания ток ли? Ми да го спират, баси.

Автор: diandimov   
Дата:   13-02-13 23:56

Бе добре е да се протестира, макар и 30+ години след другите.

Само не съм сигурен дали нещо реално ще се промени...

Нещо ще намалят временно цените, и нещата се успокояват.
Защото българите са малко така "трапезно" - ориентирани.
Не искат да променят нещата кардинално и да излязат от комунизма, искат само да са ок от днес за утре.

Дата:   14-02-13 00:10

asahi не мога да приема казаното от теб-сериозно
сметките за ел.енергия са високи,спрямо доходите,смятам за напълно нормално,дори доста закъсняло протестирането,трябва да се научим да си търсим правата и да се борим за интереса на нацията
излизайки на улицата се учим да си търсим правата.казвам учим не заради друго ами защото съм на 23 години,а тук има хора участвали в други протести в едни други времена,за мен и моето поколение,което тепърва навлиза в това си е учене

Автор: asahi   
Дата:   14-02-13 00:48

За какво право се бориш, Славчо? Да потребяваш ток и да не плащаш? Или за по-високи доходи? Първото беше приоритет на циганите.

Дата:   14-02-13 01:43

Ходя на протестите с мисълта,че някой си пише сметки,които сам определя,ходя заради високите цени и като цяло скапаното отношение на държавата към хората.Дори и нищо да не стане,важното е масата да се замисли,че не трябва да бъде тъпкана,оттам и да си надигне малко главата.Абсурден е начинът,по който живеем.Ако не се самоосъзнаем,никога няма да се оправим.

Автор: BOZO   
Дата:   14-02-13 01:59

Сметките за ток излизат. При мен, родители, роднини, приятели. Странни са периодите на засичане, но сметките са верни. Да, неприятно е да ти дойде сметка за 40 дни потребление.
Обаче.
Протестите са тотално на обратно. В България плащаме един от най-евтиния ток.
Проблема е, че ДОХОДИТЕ са недостатъчни да покриват елементарни потребности.
Заплати, пенсии и т.н. Не се протестира правилно, не се протестира на правилното място.
Лошото е, че овцете пак са изкарани предизборно. Организираното мероприятие е не за да се подобри нещо, а за да преебеме Х, да та се върне на власт У. Номера с референдума не мина и сега - айде на протестите...[smilie23]

Дата:   14-02-13 02:38

Винаги го има политическия момент,то е неизбежно,особено слушайки Станишев как се възползва от събитията,се вбесявам,но вътрешно се надявам,че хората не са толкоз глупави.
Съгласен съм,че протеста не е особено на място,но все пак е тласък някакъв към всеобщото търсене поне малко на справедливост.
Относно референдума Бойко си каза мнението-против централата.

Публикацията е редактирана (14-02-13 02:38)

Автор: baraba   
Дата:   14-02-13 04:03

асаши ако на теб електромера ти отчита правилно аз с моя не съм съгласен да плащам 400лв ток.. за мен моя е маниполиран .. ония дето си ми свалят и слагат техните си електромери когато си решат...си правят каквото си искат.. да ми върнат стария индукционен там не могат го маниполират..или поне не става от разстояние с индукциония ,класа му на точност все още покрива изискванията им.. ама те ми слагат електронните дето лесно ги маниполират и защо техните електромери минават при тях на метрология а не там където всички уреди минават на метрология?
значи сами те те си ги проверяват.. ее че то голяма работа бе....

Автор: baraba   
Дата:   14-02-13 04:05

абе тия от жандармерията к'во вардят бе частна фирма ли?
енергото го варди полицията и жандармерията.. а то частно.. гледай за какво вземали заплати

Автор: cameraman   
Дата:   14-02-13 06:45

Аз също съм противник на това, протестите да са насочени към електрическите дружества... Утре може да излезем и на протест, че не печелим от тотото. Трябва обаче да се протестира срещу хрантутниците, ниския стандарт, липсата на стратегия срещу безработицата и кризата... И то здраво трябва да се протестира, щото хората няма кво да сложат на масата..

Автор: Orlin   
Дата:   14-02-13 06:48

Тези протести са с най-малоумните идеи.

Никой не е показал доказателство за надписване, но всички са твърдо убедени на принципа "Не може да не надписват, защото няма как да не надписват". Голяма част смятат че ги крадат, просто защото те биха крали, ако можеха.

Във фесбук се подканят да "ходят на протест" просто заради протеста. Без значение защо, важното е да протестираш. Тези, които не протестират с тях са предатели.

Това, че сметките са непосилни съм съгласен. Но решението въобще не е там, където го търсят - ще сменят една фирма с друга, или по точно ще дадат възможност на едни хора да цоцат чрез държавата.

Автор: jeddah   
Дата:   14-02-13 09:35

http://www.glasove.com/monopolite-sushto-plachat-adresut-na-protesta-e-veren-25420

Автор: tziko   
Дата:   14-02-13 09:47

Аз протестирам защото:

1. Не мога да си сменя доставчика на ел. енергия без да сменям жилището!

2. Пускат ниско напрежение което се отразява на крайната ми сметка!

3. Срещу бездействието на държавата по т.1 от 10 години насам!

Автор: Krassy   
Дата:   14-02-13 09:58

Ниското напрежение няма как да се отрази на сметката... поне % е нищожно малък...

Автор: fast_eyebrow   
Дата:   14-02-13 10:23

Как става превключването от дневна на нощна и обратно?

Автор: nodoubt   
Дата:   14-02-13 10:43

Топлоизолирахме качествено с най-скъпите материали, месеца не беше студен, няма увеличение на потреблението (дори леко намаляване заради 5-6 дни извън жилището), отчетният период е от 28ми до 28ми, сметките са почти двойни. И така сме всички.
Колко да са верни [smilie11]

Автор: Тед   
Дата:   14-02-13 10:50

Според мен електромерите са си добре, но показанията им са завишени "изкуствено" с цел данъчно и счетоводно оформяне на финансите на дружествата за края на годината.

Това не го правят за пръв път -но сега % е много завишен и трите ЕРП са се "наговорили".

Лично на мен ми напрви впечатление по-ниската сметка за ток миналия месец / при положение, че имаш отопление и е зима стойността и бе като есенната/, а настоящата е точно Х2.

Като направя средно аритметично - излиза цената горе-долу за двата месеца от предишния зимен сезон /по спомен/.

Мисля, че проблемът е създаден с цел ЕРП да си оправят фин. отчети за миналата година, като използват празниците. Наистина са нереално високи сметките и хората са прави.

Ето защо биха направили това - по-ниска сметка за ток за миналия месец /предишния/- периода ноември-декември с цел по-нисък пол. финансов резултат и по-нисък данък печалба. Видяли са, че ще платят голяма печалба и са "подтиснали сметката за предишния месец". Обаче нали се сещате, че елктромера отчита и натрупването влезна в новата финансова година с гръм и трясък. Хората сравняват сметката от 'подтиснатия" период с тази от "напомпания". И как няма да има недоволство. А ЕРП как да излязат пред държавата и да кажат, че искат да платят по-нисък данък печалба за мин.година....

Това е мое предположение - има два параметъра, които не са ясни - смектите предшестващи "горещия месец" и счет.докум. на ЕРП. Но никой не коментира това, а това е може би най-вярното и точно обяснение и хипотеза, а не техн. електромер и надписването. И в момента не можете да откриете разлика в елетромера, дори да слезете да отчетете стойностите, понеже предишния месец са писани нереално ниски числа...а в горещия месец се изравняват.

Сега чакат да отмине бурята и да дойдат новите сметки - убеден съм, че ще са нормални или по-ниски --- тогава ще дойде въпроса ...защо са по-ниски...от горещия месец....
Като специалист по фирмени мизерии ви споделям моето мнение. Търсят се аргументи в грешна посока, а драмата е другаде...

Имат ли право да правят такива докум. шашми - не, но и не могат да ги засекат - само гледат да отмине шумотевицата. Нали се сещате, че ако дадат Варна и боят по улиците --- в др. градове ще стане същото и този процес се контролира медийно и политически....Сега искат да успокоят ситуацията, понеже ще избие нанякъде /а те го знаят това/.

Дали могат да се манипулират електромерите от разстояние - според мен технически могат, но в БГ едва ли. От една страна по 220волта може да върви и друг сигнал - в Англия знам за такава възможност.
В ел. таблата съм забелязал едно малко устройство, което работи с ниско напрежение - не е часовинка и винаги съм се питал за какво служи. При всички случаи в таблата трябва да има такива джаги и то към всеки един електромер!, но в единичните табла на къщите не съм забелязал такива - явно е нещо различно.

Ако почнат от разстояние да вземат данни от електромера - значи имат достъп до софтуера. Засега има инкасатори - така че не виждам да имат онлайн информация.

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.