Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна
 Теория и практика на една женска чанта
Автор: Mistrall   
Дата:   29-01-13 02:34

Един брилянтен анализ на такъв феномен като женската чанта :)

Автор: Красимира Хаджииванова

Не мога да разбера жените, които ходят с ей такива мънички чантички. Какво, по дяволите, успявате да съберете вътре? Един ключ, малко пари и червило – това е максимумът, убедена съм! Значи, като видя такава жена, и се фрустрирам неимоверно. Ми на мен само портмонето ми е по-голямо от твоята чанта, бе, госпожо?!?

И понеже не искам да звуча голословно, нека ти разкажа какво има в него. Отваряш го и първото, на което веднага се натъкваш, са две банкови карти. Не бързай обаче да завиждаш – те винаги са празни. Аз просто си ги държа, защото са паметник на историческото наследство, а историята трябва да се уважава.

Завиваме леко наляво и попадаме на отделението, в което живеят визитките и лепенките. Визитките са много, различни и нито една от тях не е моя, а най-хубавото е, че не познавам и хората, изписани върху тях. Надявам се все някога някъде да сме се срещали, защото ако не сме, положението вече е клинично – може би съм психопат, който се промъква и лази из хорските офиси, краде визитки, подрежда си ги в портмонето и вечер си ги разглежда с умиление под мъждукащата нощна лампа.

Виж, за лепенките съм сигурна, че аз съм ги слагала. Една жена винаги трябва да има лепенки – с тях може да се пробваш да си залепиш спуканата гума, както и да услужиш на приятел, който се е одрал, докато ти сменя спуканата гума, след като лепенката е паднала.

После отиваме към онова местенце, което е отделено за монети. Разбира се, аз съм човек с широки схващания, и затова там никога няма само монети. Там всъщност рядко има монети, по-често има аналгин, фиби, ластици, смачкани хартийки от дъвки, а понякога и самите сдъвкани дъвки – чудесен набор от съкровища, който услужливо винаги се изсипва на пода в някой магазин, когато сметката ми е пет и четиресе и осем и продавачката ме пита – „имате ли дребни?“. Ето в такъв момент най-много обичам да ровча по 10 минути, да измъкна само пет стотинки, покрити с дъвка, която се разтяга из цялата чанта за ужас на целокупната опашка, и да кажа - „ми, нямам“. Обикновено ми опрощават всичките стотинки, само и само да се се пръждосам с все дъвките, марулите и доматите.

Така. Дотук бяхме само с портмонето – една малка частица в океана от вещи, който мистериозно се самообразува във всяка една моя чанта. И понеже много често чувам въпроса „кво носиш тука, бе?!?“, смятам да отговоря съвсем буквално, така че да е ясно веднъж завинаги. В чантата си нося всичко. Това е комплект за оцеляване, който всяка уважаваща себе си жена трябва да има под ръка винаги.

Откъде например да знаеш кога може да ти потрябва джобно ножче? Аз поне не мога да предвидя, затова то винаги стои редом до химикалките, тефтера, зарядното за телефона, двата телефона, ножичката, пластмасовата лъжичка, която се каня да хвърля от две седмици, четката за зъби, кутията витамини, кутията цигари, несесера с гримове, крема за ръце, крема за лице, мокрите кърпички, сухите кърпички, използваните кърпички, трите запалки, от които пали само една, ама не помня коя, mp3-плеъра,
радиото, ключовете за колата, резервната аларма за колата и документите за колата.

Иначе самата кола си я държа пред нас.

Освен това от време на време в чантата има и временни предмети. Например, около два месеца се разхождах с чук – по някаква причина ми трябваше в по-дълъг период от време, и вместо да помня кога трябва да го взимам и кога - да го оставям, просто го метнах вътре и така си изкарахме чудни два месеца, в които аз ходих на театър, на кино, на работа – въобще, водих активен социален живот, въоръжена с чук.

Понякога пък вътре има шунка, или кисело мляко, носила съм и печени свински гърди, а също и сутиен, пуловер или яке, а като напъна ципа малко повече, мога да си събера и кецовете.

Изобщо, чантата е един своеобразен мини апартамент. Не си мислете обаче, че си умирам да мъкна по пет кила на рамо – да не съм луда? Само че тази необятна чанта е моето спасение, тя ми дава възможност да съм винаги адекватна спрямо капризите на съдбата, и ако тя, съдбата, ме посочи с пръст, изхили ми се ехидно в мутрата и ми каже – „а сегаа, какво ще правиш като ти трябва чук, а нямаш“, аз да й се изхиля обратно, да извадя чука изпод сутиена и шунката и... да й го начукам.

В общи линии – това е.

Отговори на това съобщение
 Re: Теория и практика на една женска чанта
Автор: TODD   
Дата:   29-01-13 05:46

На жените каквото им е в чантите това им е и в главите - хаос !!!

[smilie5] [cool] [smilie5]

Автор: harvester_vn   
Дата:   29-01-13 06:14

Не си съвсем прав, Тодоре. Досега празна дамска чанта не съм виждал, а би трябвало, ако това което казваш е така. [smilie5]

Автор: ken   
Дата:   29-01-13 07:13

мухаха ...

Публикацията е редактирана (29-01-13 07:17)

Автор: ценослав   
Дата:   29-01-13 07:19

Жените па ако знаят колко работи имаме ние мъжете в колите си?! Особено в жабката. Иначе пък по стар войнишки навик винаги нося две игли с бял и черен конец и свещ.[cool] [cool] [smilie8] [beer]

Автор: Uve_Smotanson   
Дата:   29-01-13 09:16

Хареса ми. Нещо подобно правя с фоточантата ми - трупам някакви неща които вероятно ще ми потрябват, а не ми се пъхат в раницата.

Автор: DidiAndreeva   
Дата:   29-01-13 09:18

Хм, моите чанти се припокриват, дали ще е на външен вид дамска чанта или фотографска раница, съдържанието им е едно и също [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: DidiAndreeva   
Дата:   29-01-13 09:19

И ВИНАГИ има място за още нещо [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [smilie5]

Автор: thingfish   
Дата:   29-01-13 10:07

Бръкни в чантата и ми извади телефона, вика жена ми, когато ръцете й са заети. Те винаги са заети с нещо по-важно. Чуя ли репликата, знам, че ми предстои изпитание, щото бъркайки в тази утроба се излагам на риск нещо да ме захапе. Обикновено ме захапва погледът й. Не искам да го описвам. Решавам първо да започна с леко помачкване и опипване, нещо като масаж на чанта. Понеже никога не успявам да нацеля точното отделение. После направо с голи ръце. Предпочитам да не гледам. Винаги напипвам поне пет неща, които имат форма на телефон. Вадя ги едно по едно, докато разбера, че нито едно от тях не е телефон. Отново получавам за награда от същия поглед. Продължавам с ваденето на неща и тайно се надявам да чуя - дай тук на мен! Това слага край на агонията и светът отново става подреден и смислен [smilie5]

Автор: atin   
Дата:   29-01-13 10:55

Нищо не споменава за Лошото момче на батерии, лицемерка

Автор: feliz   
Дата:   29-01-13 11:29

Автор: atin
Дата: 29-01-13 10:55

Нищо не споменава за Лошото момче на батерии, лицемерка
==================================
[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   29-01-13 11:33

та това на Красимира Хаджииванова все едно аз съм го писала. Само че без сдъвканите дъвки, цигарите и визитките. Явно не съм чак такава мърла.[smilie5] [smilie25]

Автор: IvoZafirov   
Дата:   29-01-13 11:37

Като запомъкнат тия дисаги...

Но странното е че аз все си подбирам жени с малки чанти. [smilie8]

Бахти и фетиша имам!

Дата:   29-01-13 11:39

Иво, начи нЕма се разбЕреме.[smilie5]

Дата:   29-01-13 11:40

имам наблюдения, че жените които имат деца, ходят с по-обемни чанти. разбираемо защо.[smilie5]

Автор: мара   
Дата:   29-01-13 11:41

само да допълня - вътре требе да се събере и екип за аеробика, барабар с гуменките и кърпата. освен тва аз чанти нямам - само раници [smilie18]

Дата:   29-01-13 11:42

е да де аз ходя с една спортна дето спокойно събира папка А4, да не говорим за обема.[smilie18]

Автор: Gruyu   
Дата:   29-01-13 11:42

жена ми за рожденния си ден си купи нова чанта, вечерта като прехвърля от старата в новата и хартисаха сександокуз джунджурии сред които имаше и дълга отвертка и ролетка....айде ролетката разбирам, че може да и потрябва, но тая отвертка пък защо и е?

Дата:   29-01-13 11:44

ми и тя може да й потрябва [smilie5]

Автор: Gruyu   
Дата:   29-01-13 11:49

[smilie10] еее, затва не се бях сетил![smilie10] [smilie5]

Автор: мара   
Дата:   29-01-13 11:50

винаги, когато некой мине през локва с голяма скорост и ми умие очите с кал, ме е яд, че нямам и камъни евътре...или поне 2 в джобовете.
п.п. - наЙ-мразим дрехи без джобове!

Автор: IvoZafirov   
Дата:   29-01-13 11:51

А пуберките кво носят?

Гледам ги по софето ходят като нощни шкафчета еднакви и развлечени и влачат едни дисаги, които могат да се носят само на ръка и то ако тя е сгъната в лакета.
Та гледаш 6-7 пуберки всяка с такава дисага и с дебилно сгъната ръка в лакътя.

Тва ако е красиво и секси.. Как си ги харесват и таковат пуберите не знам..

[smilie8]

Автор: tonitka   
Дата:   29-01-13 12:04

Аз най-често ползвам фото-чантата и за дамска едновременно и пак винаги си имам всичко в нея, но и ми е подредена.
Жените обичаме да си носим всичко. Аз си имам винаги в чантата превръзка, тампон, бикини, чорапи, ножичка, пила, гребен, комплект четка и паста за зъби, лепенки, джобно ножче, тефтер, химикал, карти за игра, торбички за покупки, козметика, пари от фонда " и аз съм човек"........абе готова съм винаги за всичко. знам ли, може да изляза уж на кафе, а да ме поканят да попътешествам на някъде. Да се окажа неподготвена и да губя време да се отбивам през къщи ли? тръгвам на секундата.[cool] [smilie25] [smilie18] [smilie18]

Автор: chill   
Дата:   29-01-13 12:07

Забравила си презервативите. [smilie18]

Дата:   29-01-13 12:07

Иво, това явно е модерно сега. Тука също ги гледам, така се мъкнат и си мислех колко е неудобно. Ама гъзарията нали знаеш. Пък пуберките може и учебниците да си носят там.[smilie5]

Маро, аз така кат нямам камъни, имам две ръце. Найш вки хубави знаци мога да правя с тях?[smilie18] [smilie24]

първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.