Автор: loveforever
Дата: 22-12-12 21:39
В най-ранните си мераци исках да стана медицинска сестра и да бия инжекции. След това осъзнах, че това не е чак толкова интересно и реших да съм доктор, по-точно хирург, да работя в операционна и да боравя със всички интересни медицински инструменти, и да касапя хората. С порастването разбрахах, че тази с ученето на медицина няма да я бъде - много биология и химия трябваше, а аз съм по-технически ориентирана. И така насочих мечтите си към нещо друго с интересни инструменти - фината механика. Там всичко вървеше супер - хем страшно ме кефеше, хем ми се удаваше, но таман да сбъдна мечтата докрай и след магистратурата се препънах на последната права - в намирането на подходящата работа. Може времето да е било куцо или пък аз да не съм била достатъчно мотивирана, но някак децата и семейството излязаха на преден план. След това ме задухаха други ветрове и ... това което трябваше да е професия остана само като хоби.
Друга мечта, която имах е да бъда пътешественик. След всяка нова прочетена книга с подобна тематика исках и аз да преживея същото. С тази мечта като че ли се справям по-добре. Не го правя чак така авантюристично и по екзотични дестинации, но все пак до сега доста километри съм понавъртяла, а и мисля да продължавам и занапред със същите или с по-добри темпове. Мераците са все по-големи, само средства да има.
|
|