Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Какви искахте да станете като пораснете?
Автор: metodiev_martin   
Дата:   22-12-12 19:25

Помня, че като малък (4-5 годишен), най-много исках да карам оранжевия камион за боклук и да закачам кофите на приспособлението което ги обръща [smilie5]
Това го отчитам, като първата нереализирана мечта [smilie5]
След това помня, че имах някаква руска книжка за животните в гората, които трябваше да построят ЖП гара, и твърдо бях решил, че ще стана строител [smilie5]
Втората ми нереализирана мечта [smilie5]
Какви бяха вашите мечти за "когато порасна"

Отговори на това съобщение
 Re: Какви искахте да станете като пораснете?
Автор: iPonche   
Дата:   22-12-12 19:50

Ветеринарен лекар, а понеже продължавам да мечтая тази година исках да стана мореплавател и успях [smilie5]

Автор: Щурче   
Дата:   22-12-12 19:57

Като малка (под 10) - адвокат. Малко по-късно почнах да се чудя между адвокат и ветеринарен лекар. После видях малко кръв и стана ясно, че медицината под всякаква форма отпада [smilie8]

В годините съм имала разни хрумки около актьорското майсторство и се записах в студиа, 5 години, 5 прекрасни години, но не го избрах за професия. За сметка на това пък завърших колеж с кино.

После стигнах откъдето почнах и с правото окончателно се прегърнахме. :)

Публикацията е редактирана (22-12-12 19:58)

Автор: lumix   
Дата:   22-12-12 20:07

....пожарникар! Ама а де...сега щях да съм мин. председател...[smilie9]

Автор: tochnia   
Дата:   22-12-12 20:12

Исках да стана инженер/изобретател [smilie8]
По късно ветеринарен лекар..
После исках да стана горски.
Искаше ми се и архитект..

Но избретател най-би ми паснало, за съжаление такива хора няма в БГ вече :(((

Автор: valdo   
Дата:   22-12-12 20:17

Ха-ха, lumix и аз исках пожарникар?!?! Баси простотията детска. Ся щяхме да сме като Путин и Медведев :-))

Автор: kvakioh   
Дата:   22-12-12 20:19

Нещо свързано със строителството...
Иначе след това, към 7-8 годишен исках да се върна назад във времето...След това космонафт.

Автор: TheBossBG   
Дата:   22-12-12 20:23

Космонавт и разузнавач. Кой да ми каже, че в света на шпионажа цената на човекия живот е по-ниска от тази в Китай?

Автор: boni   
Дата:   22-12-12 20:23

Като много малък съм искал да стана "МоЙряк" . Така казват нашите. Обаче са ми казали : "Да ама моряците си изяждат супата" , аз съм се замислил и съм отсякъл "Отказвам се от моЙряк!". Чудя се защо. В момента нямам никакви проблеми със супата...
Спомените около 10-тата ми година са, че исках да стана археолог. Четях разни такива приключенски книжки и много се бях впечатлил.
После се запалих по фотографията и исках да стана фотограф. Първо имах смяна, после байрета и снимах всичко и всички около мене. Нашите обаче викаха - какви са тея глупости, инженер ще ставаш...Докато бях студент в ТУ пак си снимах много и даже за някои вестници през 90-те. Завърших и имам диплома за инженер, но инженер не станах:) Бях дълго време търговски мениджър, но не ме влечеше. Продължавах да си мечтая за фотограф:) Взех да се опитвам да си сбъдвам мечтата след 35-тата си година чак. Още се опитвам:) Доста пропуснато време, но какво да се прави.

Автор: tonitka   
Дата:   22-12-12 20:34

От невръстно дете исках да съм художничка. По ред причини не се случи. Успоредно с това исках да съм интериорен или моден дизайнер. Няколко години работех като моден дизайнер. Много исках и хирург да ставам [smilie18] , че ме влече касаплъка. От няколко години мечтите ми за работа бяха свързани с фотографията и ей го на, вече работя като такава. [smile] [smilie3]

Автор: Aquarius   
Дата:   22-12-12 20:39

Като малък голямата ми мечта беше да стана шофьор на камион като вуйчо [smilie5] [cool] [cool] [cool]

После 8-ми 9ти клас гледах един филм и реших, че ще работя в банка ....и ей на а дриим кам тру [smilie9] [smilie9] [smilie9] .

Онзи ден си мислех ако не бях решил за банката с какво щях да се занимавам??!?!? Може би реклама, или щях да бъда готвач, или .... каквото си искам [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: temelko   
Дата:   22-12-12 20:42

Пъров исках да стана танкист. Не станах и в казармата разбрах какъв късмет съм извадил :)))
Първи-втори клас за малко авакумовите приключения и мен да ме тласнат към археологията, но после набарах Емил Боев и исках да стана разузнавач - професионалист.

А после влязох в пубртета и целите ми се ограничаваха до това да накарам първата любов да ми отговори със взаимност [smilie5]

Автор: ценослав   
Дата:   22-12-12 20:44

Аре! Сега ще излезне, че нико не е искал да става милиционер /за по дъртитИ/, или полицай /за по младитИ/???!!!

"Жени мои лицемерни,
я че ви упрайм!
Ще ...........
..............".
[smilie7] [smilie7] [cool] [cool] [beer] [beer]

Автор: TheBossBG   
Дата:   22-12-12 20:48

Ценко, за теб знаем, че си мечтал да станеш мицифай!!! [cool]

Дата:   22-12-12 20:51

България! Страната на сбъднатитИ мечти! [cool] [cool] [cool] [beer] [beer] [beer]

Автор: asahi   
Дата:   22-12-12 20:52

Първо космонаФт, после инженер. Ми станах инженер.

Автор: vanquished   
Дата:   22-12-12 21:05

РВД е моят татко,РВД ще съм и аз...ама друг път .

Дата:   22-12-12 21:17

Или щО викал катаджията: "На моЕ мЕсто, само мой син"!!!

Автор: kaiser.soze   
Дата:   22-12-12 21:19

мечтаех си да се регна у ФФ и да спамя....спамя... [cool] [cool]

Публикацията е редактирана (22-12-12 21:20)

Автор: Vector   
Дата:   22-12-12 21:23

ТИР-аджия исках да стана. Слагах един стол пред мен, аз на малка табуретка, подреждах разни неща на стола, които трябваше да представляват таблото на камиона, точилка за скоростния лост, тавата за баници вместо волан и бръмчах с уста. Много добре го докарвах "хъркането" на скоростите. Що зъбци съм изронил, ехееее.... [smilie18]

Автор: bleki1   
Дата:   22-12-12 21:31

Боклуджия...по-точно шофьор на боклуджийски камион. Всяка година ми купуваха от ДетМаг по един камион, а сутрин като минаваха боклуджиите да закачат и обръщат кофите стоях на прозореца. През това време майка ми ме държеше да не падна, а циганина долу си мислеше че тя стои заради него.

Автор: serjy   
Дата:   22-12-12 21:35

нищо не исках, въобще не ме интересуваше бъдещето [smilie18]

Автор: loveforever   
Дата:   22-12-12 21:39

В най-ранните си мераци исках да стана медицинска сестра и да бия инжекции. След това осъзнах, че това не е чак толкова интересно и реших да съм доктор, по-точно хирург, да работя в операционна и да боравя със всички интересни медицински инструменти, и да касапя хората. С порастването разбрахах, че тази с ученето на медицина няма да я бъде - много биология и химия трябваше, а аз съм по-технически ориентирана. И така насочих мечтите си към нещо друго с интересни инструменти - фината механика. Там всичко вървеше супер - хем страшно ме кефеше, хем ми се удаваше, но таман да сбъдна мечтата докрай и след магистратурата се препънах на последната права - в намирането на подходящата работа. Може времето да е било куцо или пък аз да не съм била достатъчно мотивирана, но някак децата и семейството излязаха на преден план. След това ме задухаха други ветрове и ... това което трябваше да е професия остана само като хоби.

Друга мечта, която имах е да бъда пътешественик. След всяка нова прочетена книга с подобна тематика исках и аз да преживея същото. С тази мечта като че ли се справям по-добре. Не го правя чак така авантюристично и по екзотични дестинации, но все пак до сега доста километри съм понавъртяла, а и мисля да продължавам и занапред със същите или с по-добри темпове. Мераците са все по-големи, само средства да има.

Автор: pif   
Дата:   22-12-12 22:10

Откак се помня исках да стана електрончик. Чак 7 клас разбрах, че такава дума наистина съществува. От 20-25 годишен си мечтая а стана хирург ама го докарвам само на хоби. Засега само с разни чипове се оправям.
Братовчед ми искаше да е или бръснар или пожарникар. Стана преводач. След немска гимназия и филология.
Аз си сбъднах мечтите. Първото си реле за време запоих преди да тръгна 1-ви клас. Едвам вдигах поялника. Беше много тежък.

Автор: мара   
Дата:   22-12-12 22:24

първо исках да ставам и аз боклуджийка, ама не шифьор, ами тия, дето се возят отзад [smilie18], после исках да работя "симеон идакиев". понеже имаме много археогически книжки, след като прочетох "богове гробници и учени", рекох, че не е лошо да стана археолог, ама бързо разбрах, че е голяма кирия. през всичкото време смятах, че художник е нелоша алтернатива[smilie5] .

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.