Автор: Щурче
Дата: 21-12-12 12:21
Честито, Темелко, да ти е жива и здрава! Най-важното събитие!
Хубава тема, впрочем.
Аз се чувствам доста изтощена от тази година. Това говорейки за цена. Беше една от най-трудните, но и от най-хубавите в живота ми. То не е ли така винаги Годината и за мен беше с убийствено темпо, но реално ако се замисли човек, именно когато динамиката е такава, в професионален (И учебен за мен) план, нещата се случват най-мащабно, ако мога така да се изразя. :)
Та, "сгънаха" ни от учене, бях на стаж лятото, на 2 правни конференции, успях да се класирам за февруари 2013 пак (), бях в 3 държави (не броя бг и uk), видях прекрасни места, запознах се със страшно много хора от цял свят и смея да твърдя, че спечелих доста приятели.
В личен план, мога да кажа, че съм адски благодарна на човека до себе си. Аз съм едно щастливо момиче с късмет, защото макар годината да беше кошмарна за моето момче (случи му се голяма беля), не е спирал да ме подкрепя и да ме кара да се чувствам обичана. Хората си личат в трудните моменти, иначе всеки е добър плувец в спокойна вода.
Като дръпна чертата, мога да кажа, че беше една трудна година, в която успях да спечеля и да се науча на много, и да реализирам доста мечти. Все още съм в годините, в които човек изгражда себе си и твърдя, че за тази една година се научих да съм малко по-добър човек
За догодина, да сме живи и здрави, бих си пожелала да съм обградена от същите прекрасни люде, които ме карат да съм щастлива, пожелавам си и същото темпо, защото ми помага да се развивам и разбира се, най-важното, здраве
|
|