Автор: metodiev_martin
Дата: 26-11-12 17:32
Намирам се аз на околовръстното и на детелината на Бояна си хващам ръкава за бул. България, посока Бояна. Спирам на мястото, където ръкава се съединява с България (да изчакам идващите от долу по булеварда коли), тръгвам на горе към Бояна и се чува - БАМММ - една девойка с джипа си се опита да ми влезе в багажника. Отбихме в страни, пуснахме аварийни, излязох - момичето видимо стресирано, набор 93, не смееше да слезе от колата. Казах и че се случват такива работи, и че щетите са само натрошени пластмаси (задната ми броня и калник).
Споразумяхме се за двустранен протокол. Тя милата на два пъти си обърка данните, та докато попълваше наново всичко, аз си прибирах висящите пластмаси от бронята и калника. В същото време до мен, някаква черна корола набива спирачки и излиза някакъв олигофрен на видима възраст 24-26 години и почва да псува наред -
"Вие шибани перничани, аз мамицата ви да еди си що. Един по един на тоя булевард ще ви наредя, ще ви еба и после ще ви изтребя; седете си на село" и куп други безумни неща, много от които за пръв път чувам.
Аз седя и си мисля, че съм попаднал в някаква скрита камера, момичето което си попълваше за втори път протокола отново блокира.
Седим двамата и го гледаме втренчено, той не спира да псува.
Обяснявам му възпитано да си се прибере в колата и да си продължи пътя, тоя обаче продължава да псува - Краката ще ти счупя, тая вечер нема да те познаят у Перник" тъ-тъ-тъ-тъ низнам си какво...
АЗ вече се хиля и му обяснявам, че не живея в Перник и не смятам да ходя тази вечер там.
Нашия човек почна да рита натрошените пластмаси от мигачи, вкара един шут на светлоотразителния триъгълник и псувайки като последен каруцар си се качи колата, включи се в движението, като засече други две и отпраши нагоре към Бояна...
А ми кажете, нормални хора ли живеят в тази държава... Какви са тия отклонения, какво е това чудо? Слизаш от колата, почваш да псуваш, риташ, викаш, накрая правиш мазало на пътя и си се прибираш ДОМА да гледаш ПЛАНЕТА...
|
|