Автор: gorbi
Дата: 15-11-12 20:34
Понеже някой каза че харесвал автомобилните теми в зоната, та аз да не остана назад.
Криза е. Бегачката алфа ми е жал да я суркам по тия пътища че и скъпи частите и седи неизползвана пред дома, чака за екскурзии по европа и близките страни.
Джипката супер много ме кефи, обаче докато стигна до бензиностанцията и там кефа обръща на рев. Не че безбожно много харчи - 11-12л./100 км. в града при средно каране, ама криза е - много ми се вижда... аз под 100 км. на ден рядко падам..
Та, след увода - търся си за трета кола малка, дребна, евтина, икономична кошничка. Може да е 45 годишна, може да е 5 годишна - все ми е тая, стига да е бензин/газ, да е безшумна, да е сравнително височка за да я катеря по бордюрите, да е чиста и спретната и да харчи 20 лева за 200 км. и да е евтина
Приемам всякакви предложения, акъли, спам и най-вече личен опит. Ако някой има за продаване или подаряване -насреща съм...:) Мога да предложа и бартер за 30 годишен Голф 2 - един от първите двойки - още става за каране, ама само за село, че последните няколк огодини го кара баща ми и най-вече пясък, цимент, тухли и т.н.... пък на мен ми трябва маалко по представителна и чиста кола, че най-вече техника и документи разнасям с нея и един ученик...:)
Най-много ме интересува да споделите ако вашата кола харчи в тоя порядък, да видим коя го може...
|
|