Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5  6     всички  напред  последна
 малък икономичен автомобил
Автор: gorbi   
Дата:   15-11-12 20:34

Понеже някой каза че харесвал автомобилните теми в зоната, та аз да не остана назад.

Криза е. Бегачката алфа ми е жал да я суркам по тия пътища че и скъпи частите и седи неизползвана пред дома, чака за екскурзии по европа и близките страни.
Джипката супер много ме кефи, обаче докато стигна до бензиностанцията и там кефа обръща на рев. Не че безбожно много харчи - 11-12л./100 км. в града при средно каране, ама криза е - много ми се вижда... аз под 100 км. на ден рядко падам..

Та, след увода - търся си за трета кола малка, дребна, евтина, икономична кошничка. Може да е 45 годишна, може да е 5 годишна - все ми е тая, стига да е бензин/газ, да е безшумна, да е сравнително височка за да я катеря по бордюрите, да е чиста и спретната и да харчи 20 лева за 200 км. и да е евтина [smilie5]

Приемам всякакви предложения, акъли, спам и най-вече личен опит. Ако някой има за продаване или подаряване -насреща съм...:) Мога да предложа и бартер за 30 годишен Голф 2 - един от първите двойки - още става за каране, ама само за село, че последните няколк огодини го кара баща ми и най-вече пясък, цимент, тухли и т.н.... пък на мен ми трябва маалко по представителна и чиста кола, че най-вече техника и документи разнасям с нея и един ученик...:) [smilie5]

Най-много ме интересува да споделите ако вашата кола харчи в тоя порядък, да видим коя го може... [smile]

Отговори на това съобщение
 Re: малък икономичен автомобил
Автор: milenpi   
Дата:   15-11-12 20:37

Джим си го каза:
това е като жените, ако се харесате бомба...не е гаранция, ако много мъдриш, да има успех.[beer]

Дата:   15-11-12 20:41

е аз ко да мъдря като не съм тръгнал да избирам, а само си разсъждавам за сега, ама е ясно че трябва да се купува икономка... Най-малкото четири гуми за Алфата зимни ми струват колкото една малка кола де ще я друсам цяла зима....

Автор: alsash   
Дата:   15-11-12 20:42

М И К Р А

Дата:   15-11-12 20:43

аз заглавията на колите ги знам бат Сащо... КОнкретика искам... - колко харчи...? [smile]

Дата:   15-11-12 20:44

....когато най-сетне ми доставят Тераното, мисля и една Микра да си пожелая за градското във Варна

Дата:   15-11-12 20:45

ти като го покараш Тераното съвсем искрено ще си я пожелаеш... [smilie5] [smilie18] [smilie18]

Дата:   15-11-12 20:45

..........ТЯ ....не харчи....на бензиностанцията ти дават пари на касата [cool] [cool] [cool] [cool]

Дата:   15-11-12 20:47

..и е красива мамка и...........

https://photo-forum.net/static/forum/2017-02/vmju2280.JPG
https://photo-forum.net/static/forum/2012-11/adpc6079.JPG

http://www.automedia.bg/files/news/body/16102005/Nissan_Micra_Eu.jpg

Дата:   15-11-12 20:48

...и най-старите са най-красиви !

Дата:   15-11-12 20:49

Б О Н Б О Н

Дата:   15-11-12 20:49

(никой не ми плаща за което) [smilie2]

Автор: cameraman   
Дата:   15-11-12 20:51

Като попресметнем написаното в първия пост 20 лева за 200 километра означава грубо 4 литра на 100 километра градско. Отговорно ви казвам: "НЯМА ТАКАВА КОЛА". Горби говори за мотор.

Дата:   15-11-12 20:51

за сега на мазда 121 съм се спрял, ама само един модел харесвам - около 1992, обаче мн рядко се намира вече....

Автор: milenpi   
Дата:   15-11-12 20:52

Виж за Смарт...или Траби

Дата:   15-11-12 20:53

cameraman: има и по-малко - 17 лв./200 км. мерседес 124 на метан... [smile] Ама за сега предпочитам пропан-бутан или бензин, ако не ми излязат сметките - минавам на метан...

Автор: stefan63   
Дата:   15-11-12 20:54

Дайхатцу Куоре 2000
таблото кефи много

Дата:   15-11-12 20:57

Де е Киро- на кирия, като пътуваш през ден 10 километра до метанстанцията и обратно. Аз съм добре, щото живея до едната... ама ако трябва да прекосиш града особено в летните задръствания... още повече, че тази сапунерка няма как да има бутилки за по-голям преход от 200-250 километра.

Публикацията е редактирана (15-11-12 20:59)

Дата:   15-11-12 20:58

яко т0ва Дайхатсу [cool]

Автор: Ivo55   
Дата:   15-11-12 21:00

Имам прекасни впечатления точно от този модел Нисан - микробче - автоматик, държи се прекрасно и по планински пътища, и в града. Автоматът работи прецизно, а разход - около 6/100![cool]
удобна е и за по-едрички...

Та така....

А и аз се заглеждам по Honda CR-V и по Terano II...... .

Публикацията е редактирана (15-11-12 21:01)

Дата:   15-11-12 21:02

6/100 разход прави моят Авенсис. Ама дизел... Защо тогава да карам напръстник?

Дата:   15-11-12 21:08

cameraman: защото 6/100 газ е мноооого по-добре от 6/100 дизел. Аз алфата като я карам леко из града ми дава 7,5. Ама като спукам гума - 300 лв. и трябва да сменя 2... А пък от нас до училище, при мерак мога да пукам всеки ден.. А дребния автомобил вътре не е много дребен, аз съм 1.90 и маздата 121 си беше супер удобна...

На мен проблем са ми многото километри и всеки литър надолу и пари за поддръжка и сервиз са ми важни...

Дата:   15-11-12 21:09

Авенсис.....6/100 .... градско.....[smilie10]

Автор: Orlin   
Дата:   15-11-12 21:18

Мойта кола харчи две кебапчета на час. Ако карам повече от 2 часа иска и бира.

Майтапа настрана, ако не носиш големи и обемни товари и се движиш основно в централната част, един велосипед ще ти намали времето за транспорт с около 20-30%.

Дата:   15-11-12 21:25

Велосипедът не е решение. Аз живея в Казашко и два пъти дневно се налага да взимам или да връщам ученика. Освен това между офисите возя постоянно разни техники. Нито колло, нито мотопед, нито обществения транспорт не ми върши работа...

първа  назад  1  2  3  4  5  6     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.