Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Ей, това банките - педалска работа
Автор: vasil.varbanov   
Дата:   16-10-12 14:43

next

Отговори на това съобщение
 Re: Ей, това банките - педалска работа
Автор: vasil.varbanov   
Дата:   16-10-12 14:44

СИ Банк:
Отивам да внеса 30лв по тяхна сметка.
- Колко е таксата? – питам.
- 3.50.
- Fuck Off!

ОББ:
- Искам да изтегля 1000лв.
- Добре, такса 3 лв.
- Fuck Off!

Пощенска :
- Искам да внеса 140лв по ваша сметка.
- 2.50 комисион (както се израи лелята).
- Fuck Off!

ПИБ:
Погасявам кредитна карта. От 500лв съм погасил 400 преди падежа, останалите 100лв девет дена след падежа. Гледам лихвата – не е нормална нещо, почнахме да изчисляваме с едни калкулатори, оказа се, че лихвата тече върху ЦЯЛАТА СУМА, независимо колко си внесъл преди падежа. Такъв е софтуерът, казаха, гениален е, отговарям аз (тъй като ме заболя устата да повтарям Fuck Off), излизам и се оглеждам за друга банка.

Автор: Славов   
Дата:   16-10-12 14:44

особено БГ банките.... ептен педали....

[smilie18]

Автор: Analgina   
Дата:   16-10-12 14:48

ОББ и Пощенска...
Ама си ги избрал най-големите лауреати на награди за тъпотия...

Автор: asahi   
Дата:   16-10-12 15:07

Затова ако трябва да плащам по сметка превеждам пари от моята сметка.
И да им го начукам, че да съм по темата.

Автор: corrector   
Дата:   16-10-12 15:34

[smilie18] За плащане с PayPal от сметка в BGN обменят по някакъв много лют курс - 1 Bulgarian Lev = 0.490056 Euros,подобно е и за другите валути.За банков превод до Австрия на 63 евро ми искаха 25 евро такса,а от Германия за Австрия- FREE.Хем има изисквания за премахване на таксите за международен првод в EU.Да са живи и здрави.[smitten]

Автор: gorbi   
Дата:   16-10-12 15:42

и аз да им го начукам... Внасям - такса. Тегля - такса. Месечно - такса. А за кредитите колко пари свалят...
Банките в БГ-то са некоректни. И ще е така, до като гражданинът не измисли как да им го начука...

Автор: kaiser.soze   
Дата:   16-10-12 15:42

fuck them all [smilie23]

Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   16-10-12 15:46

Абе въобще едно егане ще падне...

Автор: ROM   
Дата:   16-10-12 15:52

Аз съм си решил проблема генерално. Имам 2 карти. Една дебитна Виза Електрон към ЦКБ за разплащания в интернет към която нямам нито една стотинка такси, само лихви ми плащат веднъж годишно [smile] А другата ми карта беше издадена от ING bank, която после си продаде бизнеса на дребно на Пиреос банк. Тя е дебитна маестро и към нея имам само 2 лева месечна такса и по нея ми влизат паричните постъпления. По тази карта нямам никакви други такси за каквито и да е било разплащания или тегления от банкомат. През ел. банкиране си захранвам Визата когато имам нужда да платя нещо. Така съм си решил проблемите с таксите в банките.

Автор: corrector   
Дата:   16-10-12 15:58

Да,само дето при плащания във валута могат да те прецакат с курса.

Автор: realnoncho   
Дата:   16-10-12 15:59

Аз преди малко ходих да си искам пак сервификат за онлайн банкиране - такса левче [smilie21]

Дата:   16-10-12 16:07

Утре мисля да ходя до Райфайзен, да закривам някаква карта, кояти никога не е ползвана, ама си имало такса от левче на месец, така, че ако обичате платете си и ще я закрием... мизерници.
Поне не им го спестявам и при всеки удобен случай им казвам мкнението си за тях ....

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: Uve_Smotanson   
Дата:   16-10-12 16:18

Пощенска са ми черни, то не че и аз не съм овца конкретно в моя случай, ама те па ептен се оляха. Случката ще я спестя, че ше ми се смеете къф съм улаф и сам си го набих, ама това не е повод да не им фъкофна[smilie9] майките[smilie23]

Дата:   16-10-12 16:23

аз имам служебна сметка на фирма която не ползвам от много години в ЦКБ. Скоро ми трябваше да платя нещо от тази сметка и ми казват - ами първо си покрийте таксите 130 лева, а после внесете за превода... Еба си - какви такси - разплащателна сметка... Да не съм я ползвал 5 години - значи ми взимат по 25 лева на година такса за това че съм им клиент... Естествено им казах да продължат да си събират таксите, а аз ще ползвам друга банка... Не мога да разбера - как така един път си плащам 2 лева за превода, и втори път такса за поддръжка. То на тая сметка нито банкиране имам електронно нито карта... Оф и колко още имам да ги псувам банките, ама айде, че отиде деня да пиша ако почна.. :)
Дето се вика - ааааа, ами да сте си §ели малките букви на договорите - плащайте сега... [smile]

Автор: batzeto   
Дата:   16-10-12 16:24

А аз в ПИБ се кълнех до преди година - и като обслужване, и като онлайн система, и като условия за дебитна карта Visa Electron - без месечни такси, плащане на каса чрез ПОС на коя да е банка!!!, без такса за теглене от техен банкомат - а те не са малко... и т.н. Няколко месеца не я бях ползвал, че заплатата ми мина чрез задължителен превод към Пощенска, определен от работодателя ми и като чекнах преди месец какво да видя - на минус съм с 6 лв, при условие, че съм имал там някаква наличност [smilie10]
Отивам, питам - "еми да, измениха се условията по разплащателните ни сметки и дебитните карти" WTF??? И това без писмо-уведомление, съгласие и т.н. Ами да им пикам на пластиката, айде в кофата - не стога, че начислили месечна такса, ами понеже парите от картата свършили - взели, че и лихва като за овърдрафт ми сложили... да ги таковам! [smilie23]
Сега оставам с партьорска карта на Пощенска, уж с някакви преференции, но поне нямам месечни такси и комисионни за внасяне на суми, както и теглене от техен клон. Това малко ме подлъга, че взех потребителски кредит от тях и една кредитна карта ЮроЛайн и на двете си правя лесен онлайн превод, като заплащам кредитите и не ми удържат такси, за това...НО!
Като си разгледах договора за потребителския се стреснах. Лихвата не е лоша - нещо към 8.25 % за потребителския, но благодарение там на фирмените преференции. По-надолу чета, че ако сменя работодателя си, лихвата ще се промени към стандартната за потребителски и отгоре на всичко чета 15% [smilie10]
И кво сега - за да не плащам двойна по-висока лихва, трябва да седя при сегашния си работодател 7 години - ДА ГИ ЕВА [smilie23]

Автор: chill   
Дата:   16-10-12 16:25

Ае, мизерници, като нямате пари, за къф чеп си откривате сметки в банките ... [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   16-10-12 16:27

ето chill като е прав, прав е... [smilie18]

Дата:   16-10-12 16:28

И аз съм с превод на заплата към Пощенска, но на четвъртата година работодателя ни уведоми, че можем безпроблемно да си сменим банката..

Дата:   16-10-12 16:33

откриваме ...се прайм на тарикати, като отворим портфейла и да се чудим с коя от 10-те кредитни карти да платим сметката от 2,50 за кремвирш и питка [smilie18]

Автор: neuromancer   
Дата:   16-10-12 16:44

тая такса поддръжка я въведоха всички банки преди две години май. Имаш-нямаш пари, плащай... Тъпото е че ако станат много тия такси ще почнат да си ги търсят много активно

Дата:   16-10-12 16:46

Моята към ПИБ е от 9 месеца, ако трябва да съм точен, вече може да са и 10, т.е. няма 2 години! [smilie8]

Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   16-10-12 16:51

Тя е родила сигурно вече.

Автор: IvoZafirov   
Дата:   16-10-12 16:58

Педераси са, но аз ги ебавам успешно за сега - никакви кредити от бг банки, колкото и да се мазнят. Ще го духат чисто голи нихната верица.

ПП: Абе Горби! Несериозник такъв! Щехме да се напиваме, а не си дигаш телефона! Колко сме те калайдисвали с Радо от Балчик [smilie5]

Дата:   16-10-12 17:03

Пфу, аз на другия ден видях че си ми звънял... Че и с Радо горския... малеее как съм изтървал го ева.... [smilie23] [smilie5]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.