Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Как модерните технологии ме изкараха извън релси (или за свалянето на музика)
Автор: Nickdul   
Дата:   28-09-12 22:03

Та, слушам си Accuradio днес, и в един момент тръгва едно готино джаз парче, което ми допадна и реших да си го добавя в колекцията. По принцип използвам Grooveshark за да си правя разни музикални колекции; но, произведението го нямаше там.
След като всеки друг опит за безплатно сваляне, или поне прослушване, се провали, решавам да я купя, както си му е ред. Ала, Amazon, eMusic, iTunes Store и пр. отказват да приемат България за държава на купувача и не ми дават да платя.
След още многобройни търсения, регистрации и неуспехи, съм на кота нула.
Не ми е толкова до песента, даже вече не съм сигурен дали би ми харесала, но съм удивен от факта, че не мога да се сдобия с нея. Как е възможно в днешно време, когато много музиканти минават почти изцяло на онлайн продажби на творбите си, и все по-малко CDta, плочи, и други носители се намират на пазара, да не мога да сваля/купя/поръчам музикално произведение онлайн? Може би бъркам някъде( не е изключено [smilie18] ), може би се впрягам излишно[smilie5]
BTW, не съм пробвал LimeWire и подобните, имайки предвид, че преди съм имал само лош опит с тях.

ПП: Песента е албумната версия на Boomstatz на Kermit Driscoll.

Не очаквам нищо с тази тема, просто искам да си излея мъката, че ми замина следобеда [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Отговори на това съобщение
 Re: Как модерните технологии ме изкараха извън релси (или за свалянето на музика)
Автор: steeens   
Дата:   28-09-12 22:21

Публикацията е редактирана (28-09-12 22:39)

Re: Как модерните технологии ме изкараха извън релси (или за свалянето на музика)
Автор: asahi   
Дата:   28-09-12 22:22

Лесно няма. То и да я откраднеш се иска време, така че...

Дата:   28-09-12 22:27

И к'во, да си запазвам билет за UK [smilie18]
Мислех си за прокси, ама пейпал подава информация за местоживеенето. Абе, луда работа [smilie5]

Автор: yan   
Дата:   28-09-12 22:31

тогава крадеш и забравяш...!

Автор: victory13   
Дата:   28-09-12 22:33

европейски амазон... примерно ук, или де... поръчвани са много неща без проблеми[cool]

Автор: steeens   
Дата:   28-09-12 22:39

???????

Автор: Will   
Дата:   28-09-12 22:39

asahi написа:

> Лесно няма. То и да я откраднеш се
> иска време, така че...

Кво краде, бе? Всичко в нета е безплатно и така трябва да бъде. Творците и "творците" даже трябва да ни плащат за да им слушаме творенията... ако са истински творци не трябва да искат пари... тва е положението [smilie6]

Автор: ntonev   
Дата:   28-09-12 22:40

В spotify я намерих. Но разбирам за какво говориш. Лакомите продуценти искат яко крепостничество.

Автор: asahi   
Дата:   28-09-12 22:40

Дообре [smilie7]

Автор: neuromancer   
Дата:   28-09-12 23:16

не става ли с български акаунт в iTunes? с кредитна карта?

Дата:   28-09-12 23:23

стийнс, видеото във вимео го намерих, но става въпрос за студио версията, тази също не е лоша, де :)
спотифай - днес свалих програмката, но не ми позволи да се регистрирам, така и не разбрах защо [smilie11]
странно, но в българския магазин на айТюнс я няма - а ако тръгна да я купувам от UK-ския, ме препраща към страница, която ми казва, че не мога да я купя с текущата ми регистрация[smilie18]

Автор: almaz   
Дата:   29-09-12 00:38

Nickdul написа:
> спотифай - днес свалих програмката, но не ми позволи да се
> регистрирам, така и не разбрах защо

Спотифай също не бачка с България [smilie5]

Автор: diandimov   
Дата:   29-09-12 05:33

То па кой бачка с бегето?...

Автор: trace74   
Дата:   29-09-12 22:51

http://search.data.bg/ready/2bb2bc82617d82ed70dcf94e207ca819

Автор: juslen   
Дата:   30-09-12 15:23

Не се излагайте бе-в Замунда ленд живеем-да не можете да гепите една песничка-срамота [smilie18]

Дата:   01-10-12 22:22

trace74 - Казвай какво да черпя [beer]
Пък за гепенето, не обичам така, ама като се наложЕ понякога [smilie5]

Автор: atin   
Дата:   02-10-12 09:46

Vloader-bg, много френдли програмка, че и българска. За 2.50 лв. с SMS (след 20 безплатни демо)имаш пожизнено сваляне на корем от YouTube, вкл. конвертира в Мр3.[smilie3]

Автор: trace74   
Дата:   03-10-12 15:15

Автор: Nickdul

Виртуална бира [beer]
Иначе песента я свалих от Soulseek.
Чудесна програмка за споделяне на музика.
http://www.soulseekqt.net/news/node/680

Ако случайно я сваляш, си дръпни по-старата версия, интерфейса поне според мен е по-лесен:
http://www.soulseekqt.net/slsk157NS13e.exe

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.