Автор: Nickdul
Дата: 28-09-12 22:03
Та, слушам си Accuradio днес, и в един момент тръгва едно готино джаз парче, което ми допадна и реших да си го добавя в колекцията. По принцип използвам Grooveshark за да си правя разни музикални колекции; но, произведението го нямаше там.
След като всеки друг опит за безплатно сваляне, или поне прослушване, се провали, решавам да я купя, както си му е ред. Ала, Amazon, eMusic, iTunes Store и пр. отказват да приемат България за държава на купувача и не ми дават да платя.
След още многобройни търсения, регистрации и неуспехи, съм на кота нула.
Не ми е толкова до песента, даже вече не съм сигурен дали би ми харесала, но съм удивен от факта, че не мога да се сдобия с нея. Как е възможно в днешно време, когато много музиканти минават почти изцяло на онлайн продажби на творбите си, и все по-малко CDta, плочи, и други носители се намират на пазара, да не мога да сваля/купя/поръчам музикално произведение онлайн? Може би бъркам някъде( не е изключено ), може би се впрягам излишно
BTW, не съм пробвал LimeWire и подобните, имайки предвид, че преди съм имал само лош опит с тях.
ПП: Песента е албумната версия на Boomstatz на Kermit Driscoll.
Не очаквам нищо с тази тема, просто искам да си излея мъката, че ми замина следобеда
|
|