Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 За коланите на задните седалки…
Автор: solo5   
Дата:   20-03-08 18:29

За коланите на задните седалки…

Отговори на това съобщение
 Re: За коланите на задните седалки…
Автор: ukk   
Дата:   20-03-08 22:02

[smilie24]

Има и готина статия за детските столчета

Автор: Стоев   
Дата:   20-03-08 22:43

[smilie24]

Автор: OrLIndraGanOv   
Дата:   21-03-08 00:23

За оглеждането на кръстовища

Той е по-малък, следователно няма предимство

Нищо не ви коства!

Автор: georgi969   
Дата:   08-09-12 13:30

Засилват проверките за употреба на колани на задни седалки

Автор: Bumerang   
Дата:   08-09-12 14:33

След това за крикове ,помпи,гаечни ключове,течност за стъклата,чистачми, вътрешно осветление и т.н.

Автор: cb450   
Дата:   09-09-12 22:03

Коланите спасяват от смърт, инвалидност и страдания, но ако тези възможности не ви впечатляват, не си губете няколкото секунди за поставянето им!

Публикацията е редактирана (09-09-12 22:05)

Автор: OIM   
Дата:   09-09-12 22:44

http://www.youtube.com/watch?v=rPaUNx2TeoU

Автор: chicken   
Дата:   11-09-12 10:22

По повод вмъкнатото по-горе и за детските седалки, питат ме разни новоизлюпени "хипита" що не пътувам на стоп с малкия (две годинки). Аз обяснявам, че ще се чувствам леко нелепо с раниците и детска седалка под мишница. Че за кво ми била тая седалка. Съответно си замълчавам, сиреч директно си се цензурирам, за да няма сърдити. Аз не качвам хора, които стопират с дете. Не смятам, че съм застрахован от произшествия и не искам да ми виси такова чудо цял живот. В двата случая когато ми се наложи да возя детето в такси бакшишите останаха без нерви, пълзейки с 40 км/ч из града :)

Автор: batonga   
Дата:   11-09-12 10:47

Chicken, това се нарича родителско предобряне. Повечето родители минават през такъв етап... когато инстинктите за опазване на наследниците се превръща във фикс идея и паника от всяко нещо. Хубаво е да има някаква среда в цялото приключение "родител". Миналата седмица ме засякоха на едно кръстовище така, че ожулих задната дясна врата на виновника. Излизаме двамата водачи да се разберем културно, защото ситуацията беше недвусмислена и нямаше място за спорове и обичайното мерене на пишки, и докато се поздравявахме с въпросния човек, от пасажерската страна изкочи озверяла разрошена жена, която още преди да е проверила дали детето и наистина е ОК, се втурна към мен с истерични крясъци като от български филм: "Ако нещо е станало с ДИТЕТУ ми, ще те убия". При което аз запазвам самообладание (макар че определено бях изненадан) и отвърнах с усмивка: "Е какво да е станало бе баси". При което мъжа и допълни - "Мчи ко да е станало наистина, е. Ай прибирай са в колътъ, стига рива". ЧАК ТОГАВА, тя отвори задната врата и взе детето на ръце, което в този момент ревна. Та така. Разказвам просто една тъпа история, не че сравнявам [smile] Да си добър родител е едно, да си паникьосан истерик е друго. [beer]

Автор: imitev   
Дата:   11-09-12 11:28

Моята кокона се вози в столче и даже не го дава на никого за употреба [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: IvoZafirov   
Дата:   11-09-12 12:00

Коланите са задължителни при мен и отпред и отзад. Столче не ползвам, въпреки, че какъвто съм гърчав може и някъде да ме глобят, че карам без столче [smilie5]

И да се похваля! Миналия вторник ме удари багер. На заден ход..[smilie5]

Това в дивия северозапад. Демек у врачанско. Само там може да ви се случи толкова голема простотия [smilie18]
Както и да е. За 15 минути бяхме написали двустранен протокол с шашардисания шофер на багера, бяхме закачили някакси яко отпорената и потрошена предна броня и по живо по здрави. Без никакви викове и крясъци. Даже накрая ми беше смешно.

Дата:   11-09-12 12:33

Еми да, аз недоумявам защо като се чукнат някъде по кръстовищата и се почва едно викане и бой, като че ли потъна гемията. Всички вече имат каско, за какво са тия излишни нерви [smilie11]

Автор: vinse   
Дата:   11-09-12 12:34

щото явно не си се занимавал със застрахователите, каското е хубаво да го имаш, но не е хубаво когато трябва да се възползваш от него

Дата:   11-09-12 12:45

На мен трактор с кофа за копане отзад ми настъпа кадета преди време...

Драйвера се опита да ме изкара мен виновен, че не съм спрял където трябвало... Викам му чеки да преместя колата и намачкай и останалите на редицата деби и багериста...

Не ме бил видял - цялата му кабина беше стъклена [smilie18] [smilie18] [smilie18] Тракторя беше последен модел [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Строши ми фара и смачка капака с гумата [cool]

Дата:   11-09-12 12:53

Автор: vinse
Дата: 11-09-12 12:34

щото явно не си се занимавал със застрахователите, каското е хубаво да го имаш, но не е хубаво когато трябва да се възползваш от него
-----------------------------------------------------------------

Бях писал и преди. Тук до нас открих един сервиз дето една много яка и възпитана кака им е управител [smilie5]
Та сутринта закарах бангията, направиха копие на всички докИменти и чакам да ми звъннат да си я взема.

Дата:   11-09-12 13:06

За стари изплатени коли каското е та.ак работа.

Който не вярва - да пробва...

Не покриват и на 50% щетите гадовете...

Безплатен съвет - потърси си на моргата броня в твоя цвят и не си играйте да боядсивате... Също така и капак и фарове. Китайските фарове се скапват много бързо на слънцето...

Астрите са широко разпространени и има богат избор на части.

Преди време си завинтих 2 бели калника на колата за 30 (тридесет) лева бройката...

Автор: aeobs   
Дата:   11-09-12 13:23

На мен пък всичките пъти от каското са ми изплащали 30-40% повече от стойността на щетите.

Автор: asahi   
Дата:   11-09-12 13:34

При мен пък застрахователят плаща директно на сервиза. Не виждам цифри.

Дата:   11-09-12 13:40

като асахи

преди 3 месеца предоядисаха половината кола и съм доволен.

Дата:   11-09-12 13:53

1 колата ти е служебна
2 колата е млада

Като мине 8 години и нещата се променят. По гражданска плащат повече от каското...

Дата:   11-09-12 14:42

Е да бе да... Гражданската я забравете като опция [smilie23]

Дата:   11-09-12 14:46

Е да. Моята бангия е на 6-7 само. Още не е влязла в пубертета [smilie5]

Ма кат гледам как и въртя километри май ще я пенсионирам преди пубертета.

Автор: Insight   
Дата:   11-09-12 14:47

batonga написа:

> Chicken, това се нарича родителско
> предобряне....да си
> паникьосан истерик е друго. [beer]

Мислех да напиша нещо подобно, обаче щях да съм много по-тежък с епитетите... та се отказах, да не обидя някой.

Дата:   11-09-12 15:01

Тази година на астрата имам 2 щети по граданска. Платиха повече от достатъчно.

Но бутне ли те неизвестен на паркинга застрахователят плаща колкото да не го съдиш...

Пробвано вече достатъчно пъти на стара кола... Мерси...

Стоп за кадет на магазина преди 6 години - 15 кинта китайски. Застрахователят изплаща.... затаете дъх.... по каско.... 10 (десет) лв. Имало било процент овехтяване [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Боядисване на детайл - цена на половина от най-евтиния гаражен майстор...

Викам им - вземете я направете тогава вие, аз ще доплатя разликата... Не искат... Само нови коли можело така [cool] [cool] [cool]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.