Автор: Mori13
Дата: 02-09-12 10:15
Я отидете в Хенди, които са търговски партньор на Мтел. Един момък на Витошка ме гледа в очите мазно и най-нагло ме лъже за всичко. След като му казах - Добре, сега защо продължаваш да ме лъжеш най-нагло, тпй завърте очи и пак ме излъга. - такава наглост не бях виждал. Накрая написах една жалба ама в Мтел център, щото хич не бях сигурен ако я напиша при този, къде точно ще я сложи. Естествено файда никаква.
Ето един типичен пример за шикалкавенето им:
- Защо твърдите пред мен, че този договор е безсрочен и най-нагло ми пробутвате договор на който някъде по средата пише, че е за две години и за което не ме уведомявате?
- Мда...ами след като минат двете години, той става безсрочен.
Ей такива са им работите. Никога не се доверявайте на това, което ви казват - четете всичко по 5 пъти. Другото е, че всеки договор сега има клауза за отложено активиране, която ако се подпише, имате време от няколко дена да размислите или да се доинформирате и евентуално да се откажете. Тази клауза обаче, никога не ви я казват, че я има и съответно тя се намира някъде между другите листа на договора по средата, така че подписвайки договора най-накрая, вие просто я пропускате. С това договора се активира веднага и ако сте били подведени за нещо от служителя, нищо вече не можете да направите, освен да се жалвате без успех.
|
|