Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8     всички  напред  последна
 Интересно събитие, което кой знае защо никой не отбеляза тук
Автор: Wania   
Дата:   17-08-12 19:15

http://www.vesti.bg/image.php?path=L25pZGF0YS9hcHBzL3Zlc3RpLmJnL3d3dy9tdWx0aW1lZGlhL3Bob3Rvcy9uZXRpbmZvL1BFVFlBL3B1c3N5cmlvdF8zLmpwZw==&w=375&h=249

Отговори на това съобщение
 Re: Интересно събитие, което кой знае защо никой не отбеляза тук
Автор: asahi   
Дата:   17-08-12 19:17

Ми то събитието е друго. Това тук е отзвук.

Дата:   17-08-12 19:28

за нас е събитие, че сме реагирали. ако сме ние де, ако не са пребиваващи тук руснаци.

Автор: Jim__Beam   
Дата:   17-08-12 19:39

.. имало и трима протестиращи ...... всъщност толкова е била групата у ФБ ..... [smilie5] [smilie5] [smilie5]

... а , мене ме бОли мура ....... фафлата ..... [smilie7] [smilie7] [smilie7]

Дата:   17-08-12 19:42

затова и светът го боли мура за нас

Автор: serjy   
Дата:   17-08-12 19:47

аз пък мисля, че добре са ги осъдили [smilie24]

Автор: boni   
Дата:   17-08-12 19:53

Има статия в блога на Иво Инджев.

Аз пуснах коментар, но той не го допусна. Редовен читател съм му, но напоследък ме разочарова. Взе да копира статии от "Галерия" и "Афера", което ми се струва несериозно. Една статия беше съвсем тенденциозна и с непълна информация. При опитът ми да допълня липсващото от мозайката първо г-н Инджев не допусна коментара ми, а след като изразих разочарованието си, коментарът ми се появи.

Пуснах следния коментар, тъй като от една страна г-н Инджев много обича да дава за пример западната и особено американската демокрация, също така обича да цитира "Бивол" и "Уикилийкс", а от друга страна странно мълчи по въпроса за Джулиан Асанж - основателя на уикилийкс и репресиите срещу него.

Всичко това е така. Няма по-възмутително нещо от тоя фарс - съдебен процес срещу 3 момичета, изпяли някаква песен. Чудесно е, че коментирате това г-н Инджев. Аз в случая съм напълно съгласен с Вас.
Нека сега да коментираме обаче какво се случва от другата страна. Какво става с Асанж? Как така се оказва, че Еквадор е по-голям радетел за свободата на словото и демокрацията от Англия и САЩ?

" Еквадор реши да даде политическо убежище на Джулиан Асанж след изпратената до президента молба, каза министърът на външните работи Рикардо Патиньо на пресконференция в Кито. По думите му Еквадор смята, че Асанж е изправен пред реална опасност от политическо преследване и
заплаха от екстрадиране в САЩ
където австралиецът няма да има честен процес и може да получи смъртна присъда. "

Интересен ще бъде коментарът на г-н Инджев, който от една страна доколкото знам уважава разследванията на Уикилийкс и ги цитира, а от друга уважава американската демокрация и начин на живот..

Всъщност ето още нещо интересно по въпроса с недопускането на мнения.

http://npakmuk.blogspot.com/

Автор: Jim__Beam   
Дата:   17-08-12 19:56

.. То па светът като го е заболело за нас , та знае ли се .... [smilie7] [smilie7] [smilie7]

... еле па Русия .... [smilie8] [smilie8] [smilie8]

Значи , няма тема за 3-те тона кокаин и арестуваните 25-30 български моряци , от които 2-3-ма са в играта , но ще изгорят повечето ...... а за некви руски шаврантии требва да се притеснявам ..... [smilie7] [smilie7] [smilie7]

Автор: achkata89   

http://www.youtube.com/watch?v=GCasuaAczKY
Много търпеливи тия...още на 10тата секунда трябваше да ги изритат от храма...

Станаха известни кифлите...хак да им е сега.

Публикацията е редактирана (17-08-12 19:57)

Бони, това не са три момчета изпяли някаква песен. Виж им клипчето. Във всяко общество трябва да има някаква морална граница, можеха този протест да го направят където си искат, а не в църквата [smilie23]

...Инджев може да е интелигентен човек, но като журналист е продажник. Кой му плаща и кой му осигурява издръжката, личи чудесно от тезите които защитава.

Публикацията е редактирана (17-08-12 20:03)

Дата:   17-08-12 20:01

Серж, прочети ми коментара и помисли малко защо какво и как съм написал.
А относно момичетата - процеси, затвори и т.н. са несправедливост и глупост. Както и заплахите със смъртна присъда към Асанж.

Автор: neuromancer   
Дата:   17-08-12 20:02

и що трябва да има тема за всичко? теми има по новинаските сайтове, пишете там. Това даже е споменато в правилата на клуба (не че някой ги спазва де)

Автор: asahi   
Дата:   17-08-12 20:04

Протестъ им е доста безвкусен и ако това е изкуство аз не го разбирам. Изрисуваните съветски войни на паметника бяха къде по-интелигентна провокация.

Дата:   17-08-12 20:06

Да, Бони разбрах много добре тезата ти и съм съгласен, че правото трябва да е равно за всички [smilie24]

... хулиганската проява на тези момичета си заслужава поне някаква сериозна глоба, а най-добре обществено полезен труд, каквато ми се струва е присъдата. Мисля, че когато една държава почне по-често да налага като наказание "обществено полезен труд" това е много добре.

Дата:   17-08-12 20:10

Дали е вкусен или безвкусен протеста им не е важно. Важно е, че е тъпо и нецивилизовано да искаш да ги вкараш в затвора заради тоя протест.
Ама бил в "храма" ... Храм може да е всеки един дом, не позлатената и изрисувана църква, чието ръководство както в БГ, така и в Русия е омазано до ушите в кал. Тея оядени и позлатени свети отци са същите, които Христос е изгонил от храма и са същите, които са го предали навремето.
В тоя аспект е варварщина, това което руските власти се опитват да направят.
Обаче за мен е по-интересно защо г-н Инджев мълчи упорито и някак гузно по въпроса за репресиите срещу Асанж.

Автор: georgi969   
Дата:   17-08-12 20:23

На мене ми е интересно каква би била реакцията, тука, в България ако Мишо Шамара например, направи нещо подобно в Александър Невски. Защото дамите са пели против Путин и друг път, но са арестувани след гаврата в храма.

Дата:   17-08-12 20:24

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5064631 - 2 години в трудов лагер заедно с рецидивистите... Истински позор за руския съд и много голяма грешка от страна на властта!
И стига с тоя "храм" . Храмът не трябва да подтиска хората с разкош, злато и внушителни размери, а отците са служители на бога, а не богове

https://photo-forum.net/static/forum/2012-08/ohmm8185.JPG
http://podtepeto.com/uploaded/videos/dedobore.jpg

Също така "министър" означава слуга, ако някои са забравили или за се самозабравили!

Публикацията е редактирана (17-08-12 20:30)

Автор: ценослав   
Дата:   17-08-12 20:28

Бони, това потест ли беше? Това ако е някакъв вид порест, здраве му кажи. [smilie23] [smilie23] [beer] [beer]

Дата:   17-08-12 20:32

Не е важно какво е . Важното е, че мозъците ни са изпити от догми, правила и нагласи, че всичко трябва да е вкаранов коловоз, а тея които са извън коловоза, трябва да отиват в трудов лагер.
Кого са убили или ограбили тея момичета, че да са за затвор???

Автор: ценослав   
Дата:   17-08-12 20:35

Значи ония пишлемета дато се снимаха докато биеха някакъв пенсионер, също изразяват вид протест. Ма по свой си начин. [smilie21] [smilie21] [smilie21] [beer]

Дата:   17-08-12 20:45

Бони, не може да отречеш и обезличиш цялата църква само щото имало няколко човека мърша. Мога да ти кажа, че доста ходя по манастири и обичам да се разговарям със свещениците и повечето са хора които знаят защо са там, за което само мога да им се поклоня.

Дата:   17-08-12 20:52

Не, защото те биеха пенсионер. Къде видя нещо общо?

Между другото Христос също е внесъл размирици в храма и даже си е послужил с камшик.
Ето затова светите отци са го предали :
"Моят дом се нарича молитвен дом, а вие го обърнахте на вертеп разбойници"

https://photo-forum.net/static/forum/2012-08/nass9378.JPG
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/6b/El_Greco_016.jpg/737px-El_Greco_016.jpg

Сега 2000 години по-късно, според мен би дошъл с камшика и би постъпил по същия начин. И щяха да му дадат минимум 2 години в трудов лагер....

Автор: Stanimir64   
Дата:   17-08-12 20:54

Тези момичета да се радват на живота. Ако го бяха направили в джамия някъде на Арабския полуостров пак щяха да са известни но и обезглавени.

Дата:   17-08-12 20:55

ее не е толкова трагично според мен. виж на други места да развъртим камшика, ние гражданите, много по-разумно ми се струва.

Дата:   17-08-12 21:05

Ама браво бе, да се радвали, че не ги обезглавили... Значи 2 години при рецидивистите са заслужени според вас, браво!
Те не, че ще ги лежат тея години, защото сега Путин ще се направи на мъж и ще ги амнистира като президент, това е поредния театър и фарс, но самия факт че за такова нещо им дават две години, е позор за Русия.

първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.