Автор: tonitka
Дата: 06-04-12 00:23
Преди много години със съпруга ми влизаме в един магазин, половината беше с парцалки, другата половина с техника. Засилваме се към парцалките щото сме решили да купуваме бельо. Зяпам си аз и си наплювам един сутиен, обаче цената малко високичка. Започнах убедително да ахкам и ъхкам, нещо от сорта, че точно такъв ми трябва, ушит е добре и ще ми стои перфектно. Естествено питам съпруга ми "какво ще кажеш?" - мълчание!! Аз настоявам! - Кажи нещо де, нали ще ми стои чудесно? - пак мълчание! Отвътре започва да ме човърка, обръщам се бавно, вдигам глава......ооо ужас, това не е моя мъж! До мен стои някакъв непознат и устата му с усмивка до ушите! Оглеждам се, моя хубостник се изнизал по терлички и зяпа телевизори! Хем ме хвана ужасно много срам, хем побеснях от яд, че единия се е спасил, а другия ми гледа сеира! Викам му на непознатия: -Кво ме гледаш бе, да не си ням! -Ами вие така хубаво обяснявате, не исках да ви прекъсвам! - и започна да се хили с глас -Но сутиена наистина ще ви стои добре!
Забрундена и бясна буквално излетях от магазина! Съпруга ми усетил раздвижването ме догони! Ще ви спестя тирадата която последва!
|
|