Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Български производители - спам
Автор: boreto   
Дата:   30-01-12 09:26

[smilie25]

Отговори на това съобщение
 Re: Български производители - спам
Автор: riddick   
Дата:   30-01-12 09:26

Живота е скучен?

Автор: boreto   
Дата:   30-01-12 12:04

Май трябва тук да пускам производителите, че спама замина в другата тема.

Автор: ценослав   
Дата:   30-01-12 12:41

Ми за да почне производството, то трабва първоначално да е нещо като "спечеления първи милион". А тук какво направихме. Като създаване на пари - спазихме правилото за "първия милион", ма като производство държавата започна да се "бъзика" леко казано с производителите. Искате пример, ми на ви го: Чичо трябва да гледа кравите на село едва ли не в бели плочки и всичкото крава, оФца, кУза, маХаре, и яре с жълти марки на ушите, щото те предпазват от шап. И никво продаване на продукцията на пазара от тоя чичо - производител. Требе "задължително" да я продате /без пари/ на изкупвача и той като й дигне цената с 300 процента на пазаря, кво прайм? Ма ще мА апострофирате ли жЕни д,ръти??? Китай, как почнаха??? Айде те далеко, ми Туерция??? Някои наши още помнят еФтениата там. Ма това беше докато производителбите стъпят на краката си /превземат пазара с ефтина продукция/ и сега почва нашето дране.
А аз какво правя? Ми имам познати на село сред тия производители и си купувам от тях. На село дойдоха некви Англичане и купуват краве мляко от аверчето. А двора му пълен с кравешка тор. Направих му забележка а аверчето ми вика. "Англичаните за това купуват мляко от мен, щото ми виждат кравите как пасат по полето /щастливи и свободни/. Те виждат, че не докарвам в разни чувале неква храна, а си рупат тревица. Па ме гледат как цяло лято кося трева /пак от полето/ за зимата". Мани другото, ма англичанката роди в селото бебе, дето не се беше случвало от 20 години.
Нема да ме разберете кФо исках да ви кажа. На здраве.[smilie21] [smilie21] [smilie21]

Автор: PeterPAN   
Дата:   31-01-12 17:35

Ми купих си едни обувки български от производител фабриката му била в Казичене или там някъде, голям боклук, за 90лв, носих ги 2 седмици 1 мес. седяха на ремонт и после още 2 седмици, Гаранция Франция. Повече БГ обувки няма си купя никога [smilie23]

Автор: нели   
Дата:   31-01-12 17:44

Коя е марката, защото до колкото знам в Казичене не се произвеждат обувки. Има само складове на фирми вносители.

Дата:   31-01-12 17:58

Изхвърлих гаранционната карта, магазина им е на пресечката на Пиротска и Борис, като влезеш има изложени обувки рикер за примамка ;)

Автор: Prakticar   
Дата:   31-01-12 20:32

Има много добри български производители, макар като цяло да не са големи и известни, но правят качествени стоки на разумни цени.

Дата:   31-01-12 21:34

ми отдавна спрях да си купувам традиционни български продукти като кашкавал и краве сирене, предпочитам такива от Лидъл, произведени в Германия например. Цената на един кашкавал който го зимам е 8лв. за 800гр. българските боклуци са 8лв, 400гр. с отвратително качество .... за съжаление [smilie23]

Скоро даваха производител на кисело мляко сгавил нещо с маслеността и наличие на растителни мазнини, наказанието е било толкова голямо, че скоро гледах яка рекламна кампания от съшия производител, рекламиращ едва ли не био-кисело мляко от мляко[smilie18]

ма покрай сухото гори и мокрото ....

Автор: bOzo   
Дата:   01-02-12 02:17

Това с произхода на обувките е малко...как да кажа, нещо като капан за наивници. Голям български производител, с фирмени магазини в големите градове на страната и с много яко рекламно присъствие по фешън пресата редовно пътува до Китай, където поръчва да му изработят обувките по моделите, които им носи. После си прибира каргото, брандирано като "произведено в България". В същото време има производство тук, където прави същите обувки. Само че тези, които са произведени тук са само за изложения и панаири в страната и чужбина - направени с хубави материали и т.н. "Абитуриентската" серия модели е създадена така, че да изкара седмица носене, тогава е най-голямото потребление на чепик, който се обува два пъти... Сеееч![smilie18]

В България се произвеждат едни от най-качествените обувки...на италиански производители като Hogan, Alberto Guardiani и няколко други. Контрола на качеството е убийствен, буквално.

Така че всичко е относително. Някой ако иска обувки (мъжки), произведени в България РЪЧНО от истински кожи и естесвен хастар да пише на лични, познавам производители на истински обувки. Има класически модели и спортно-елегантни, мога да пратя снимки на мейл. До сега от техните обувки не съм успял да скъсам и да осмърдя от носене.

Публикацията е редактирана (01-02-12 02:17)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.