Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Нямам око за снимки, и това си е!
Автор: diandimov   
Дата:   26-12-11 04:19

Понеже празници, и реших че на няколко места в къщата ми трябват няколко неща в рамки. И си викам - моите снимки си ги знам, дай да видя нещо друго.
За целта отварям "топ автори рейтинг Б", с решението да намеря трепач нещо, да платя на автора за файла, и да си го притнирам в желания размер и качество.

Обаче какво става - прегледах първите няколко топ автори, и се нагледах на отражения в локви, на африкански скелети, на стари прозорци, на откачени и психичноболни, на дебели или беззъби, на баби и дядовци...

Викам си - как да дам пари за такова нещо. Как да го закача на стената? Как да сложа в рамка некви пилета дето си берат рибка, или някакви изпосталели и избелели мадами като от "Жената днес" оставено на слънце от осемдесетте досега?

[smilie11]

Явно нямам око за снимки, това е.
Не мога да харесам нищо от предложените цигански, помашки или родопски тематики. Какво да окача в къщата си и да го гледам евентуално с години? Бабите и дядовците от семейния албум на някой друг? Пилета които разкъсват плъхове? Котки, кучета или други мизерии?

Признавам - това е феномен за мен.
Снимки и автори които всъщност ХАРЕСВАМ много, и ако стане дума за избор... едва ли има нещо за което бих дал и една пара.
Не знам защо е така.
Не вярвам да е свързано със стойносттта и себестойността - в пряк или преносен смисъл - на произведенията или техните автори.

[smilie11]

Та, нещо да ме насочите?
Нещо хубаво?
Жалко че не запазвам снимките които ми харесват в "любими" - много тегаво и дълго е. Много от тях са на неизвестни автори, и отдавна са потънали.

Благодаря!

[smilie24]

Отговори на това съобщение
 Re: Нямам око за снимки, и това си е!
Автор: Djogata   
Дата:   26-12-11 04:39

Ми ако искаш нещо по-неангажиращо като пейзажче например, пробвай да разгледаш профилите на taurus13, masteral, apollo, ecobo. Дет' се вика, за пейзаж и аз ще ти дам някоя снимка без пари, само дето мойте едва ли ще си ги закачиш по стената [smilie18]

Други "изделия" на форумец, които би си заслужавало (според мен) да закачиш на стената, са картините на Мара - има яки попадения [smilie18]

Ако пък не държиш да е от форума, вече нямаш причини да се оплакваш, светът е необятен [smile]

Автор: Diandimov   
Дата:   26-12-11 04:42

Аз проверявам първо там, където съм лоялен вече години.

Защо да пълня гушата на някой друг, както казваше свекъра (или тъста, все не ги запомням).

Автор: Djogata   
Дата:   26-12-11 04:45

Ми търси по категории. Ако искаш пейзаж, отваряш профилите на тези, дето ти изброих, или просто отваряш категория "пейзаж", оттам пускаш рейтинга за месеца и гледаш кои са най-рейтингуваните снимки. Все нещо може би ще ти хване окото. Ако искаш макро, пускаш категория макро, избираш си най-фотогеничният паяк, и си готов

Автор: GuitarString   
Дата:   26-12-11 04:56

Ами трудно бихме сложили портрет на абсолютно непознат човек на стената в дома си, пък ако ще и изключителен да е той... Пейзажа изглежда най-лесен за интеграция, но аз лично не харесвам... Ако си с по модерен дизайн вкъщи абстрактно или архитектура добре биха паснали. За кухня някой натюрморт или кокошчици например... Пробвай да търсиш по категории според това, което искаш всъщност :)
Малкия принц има един чудесен петел :)

Автор: diandimov   
Дата:   26-12-11 05:15

Пробвам, пробвам...

Мастерал ме кефи много.

Автор: Vinsent   
Дата:   26-12-11 07:08

Бих ти предложил този автор Pishman .
За съжаление, вече няма кой да ти даде негова снимка в пълен размер! [smilie2]

Автор: TODD   
Дата:   26-12-11 07:14

Аз пък по-хубави снимки от моите си така и не откривам из нета така че в моята къща - мои снимки !!!

Само иконата на стената не съм я рисувал аз .... но дилема няма .

[smilie5]

Автор: ogimag   
Дата:   26-12-11 08:04

Сложи си цици в рамка. Поне цици- бол.

[smilie5]

Автор: shtukov   
Дата:   26-12-11 09:00

Доколкото схващам, конкретността те притеснява. Снимката трудно се измъква от нея. Да не би да се оглеждаш за картина, без да го съзнаваш?

Автор: ценослав   
Дата:   26-12-11 09:18

Що търсиш само в "топ автори Б"??? Ми разрови се туууук таааам, в любителскитееее нааапример. Па за пари нема да говорим.[beer] [beer] [beer]

Автор: milen   
Дата:   26-12-11 09:33

www.photo-kiosk.net

Автор: bleki1   
Дата:   26-12-11 09:37

Аз пък си слагам само мои. Не че са много хубави, ама ми е кеф да си ги гледам щото са си мои. Така и така си ги имам останали от изложби. Не че не бих си сложил и нещо друго, но за момента...[smile]

Дата:   26-12-11 09:39

Да, картина търся.

Или снимка, но не намирсм подходяща.

Абе картина теябва да търся, аз си знаех.
Тва снимките не стават за стена.

Автор: shtukov   
Дата:   26-12-11 09:42

Не подценявай фотографията..

Автор: bleki1   
Дата:   26-12-11 09:42

Стават, стават. Ама без рамка е най-яко. Един пенокартон и айдеее...

Автор: alsash   
Дата:   26-12-11 09:44

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   26-12-11 09:50

Аз не подценявам фотографията. Затова и първо насам се насочих (или "на сочих", както го пишат новото поколение), но не намирам засега (за сега, с интервал. Както са новите фейкбук правила)...

Автор: lillia   
Дата:   26-12-11 09:57

Мога да предложа сирене с домати[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: n1x0n   
Дата:   26-12-11 09:58

Явно нямам око за снимки, това е.

Нищо де, никой не е перфектен... [smilie3] може в друго да си по-добър. [smilie24]

Дата:   26-12-11 10:05

Аз знам в какво съм добър, но не става да го окача на стената.

Автор: janini   
Дата:   26-12-11 10:29

Да, трудно е да намериш нещо от топ авторите, което да окачиш на стената. Не, че нямат стойностни неща. Има обаче една малка подробност. За да си топ, трябва да бълваш "производство" [smilie18] , а всеки знае до какво води това.
Ако държиш да е български автор, продължавай да търсиш! Ако ли не - пробвай в други сайтове. 1х отдавна предлагат продажби [smilie5]

Автор: mimnin   
Дата:   26-12-11 11:22

Така е Димов, но това всъщност май е комплимент за топ авторите и за сайта. Стойностната фотография не е тази, която се окачва по стените на таксиджиите и тираджиите[smilie3]

Автор: julski   
Дата:   26-12-11 11:24

Ха-ха, mimnin, в десетката[smilie24]

Автор: autosvet   
Дата:   26-12-11 11:38

Що бре има таксиджии които не са като Димов [smilie18]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.