Автор: klez
Дата: 02-11-11 13:28
Аз съм го казал много пъти и пак ще кажа...
Тея глупости дет ги измислят уж да намалят ПТП-тата... да си ги наврат *тзад.
ко ще и целогодишно да караме на фарове, това може да намали ПТП-тата с не повече от 0.1-0.2%...
Обаче ако се хванат да оправят всички проблемни участъци от пътя, Дупките по завои, неравностите по завои, завоите с обратни наклони, Храсталаци на кофти завои, които ограничават видимостта, Проблемите със стичаща се вода по магистралата по време на дъжд, ще ги намалят поне с 20%.
Преди 1 месец пътувах по АМ Тракия, и валеше супер кофти дъжд. на 4 места имаше като Река която тече през пътя... и на 4те места имаше по 1-2 катастрофирали коли, като на второто място ги бяха наредили в черни чували пътниците.
Аз минах с 70-80км/ч и на мен ми поднесе... ужаст.
Та така, тея глупости, че карането на фарове ще спаси хиляди животи са хвърляне на прах в очите на простия народ. Това, че всички карали като изверги са просто медийни провокации и опити да настроят шофьорите един срещу друг, по този начин всички са заети да се плюят един друг без да осъзнават, че всъщност качеството на пътната ни мрежа убива сигурно повече хора отколкото простите шофьори.
Постоянното показване по новините разни размазани шофьори дето карали с 300, Налага едно такова мнение, че разбираш ли 50% от шофьорите са такива щот всеки втори който покажат кара в нарушение, а всъщност съвсем не е така.
Публикацията е редактирана (02-11-11 13:32)
|
|