Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Къде ни е дясното?!
Автор: n1x0n   
Дата:   31-10-11 00:44

След като на тези избори всички десни, сини, демократични, обединени, коалирани и прочие сили показаха, че практически не съществуват на политическата карта, получавайки една идея повече гласове от Светльо от Хиподил и почти двойно по-малко гласове от Волен Сидеров - се чудя, дали вместо подобаващото в случая ритуално самоубийство на лидерите им, ще получим поне едно - "Извинявайте, сбъркахме!"

Не че толкова симпатизирам на десните идеи, но като човек възпитан с уважение към демокрацията - не виждам добро бъдеще за държава поделена между ГЕРБ и БСП. Балансираното управление изисква балансиран парламент, което само с леви и центристки партии - няма как да се получи.

Дали сините ще се сетят най-накрая да потърсят вината в себе си, където тя всъщност се крие още от изборната им загуба през 2001-ва?

Отговори на това съобщение
 Re: Къде ни е дясното?!
Автор: CanoniO   
Дата:   31-10-11 00:49

Синята идея умря още тогава...
На изборите сега умря и синьото като цвят...
Единственото, което някакси ме успокоява е, че не гласувах в джамия....

Автор: snoopoff   
Дата:   31-10-11 00:50

БГ няма да се оправи НИКОГА май? Съвсем сериозно си го мисля.

Автор: Matataupa   
Дата:   31-10-11 00:53

Днес само вдигам палци.

[smilie24]

Снупоф +1 , ама доста по- оптимистично и с усмивка)

Канонио +1 , ама не ми дреме къде няма да гласувам, дали в джамия или в Мол[smilie7]

Автор: snoopoff   
Дата:   31-10-11 00:56

Мата +1

Може да е в чалга-клуб (най-вероятно) [smilie5]

Дата:   31-10-11 00:57

Русе без малко да боядисат в синьо.. Синя коалиция+ВМРО имат 48 %...

Дата:   31-10-11 01:01

Обидно ми е, че хората са политически неграмотни и всеки опит за дискусия го приемат като агитация, навивация или лична обида...
Истината е, че неграмотни или не, хората набутаха цялата власт в ръцете на ГЕРБ. Сега и да не са доволни, не могат да си я вземат обратно....

Автор: Todd   
Дата:   31-10-11 06:31

Гласували или не вашият глас се брои !!!!
Само че ако гласуваш ти решаваш за кой !
Като не гласуваш те решават за кой !!!

[smilie7]

А сините ,зелените .оранжевите ...... [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: Knartist   
Дата:   31-10-11 08:08

То пък изобщо как е дясното по тези земи... в западна посока им е чувствително по-присъщо... на някои места и уж (относително) "по-левите" всъщност са по-скоро десни...

http://www.politicalcompass.org/images/internationalchart.gif

Ако на някого му е интересно, ей го тестчето, което би трябвало да ви позиционира и в икономическите посоки ляво-дясно, и в социалните...

The Political Compass

Е, имаше и бая критики към него, та, ако имате по-добри предложения за изчисляване, пращайте!

Наша милост излиза почти изявен Либертарианец, най-близо съм до Фридман [thankyou] [beer]

https://photo-forum.net/static/forum/2011-10/cyjl3810.JPG
http://photo-zona.net/images/user59316/album52403/large/1320040620_raxj6163_Libertarian.jpg

Автор: ken   
Дата:   31-10-11 08:09

Онова хубавото синьо беше използвано да обърше задника на един леко мургав премиер, който естествено не намери за необходимо нито да се извини, нито да се махне, както се полага на отговорни люде. Вместо това пусна синята хартийка в коша, където в същност и беше мястото в този употребен вид.
И мястото на десните се зае от ГЕРБ. Колко са десни никой не знае, но чисти сини листчета не останаха за да гласуваме за други.

Автор: lumix   
Дата:   31-10-11 09:14

"Ако нещата се оправяха с избори, бъдете сигурни, че ще ги забранят" ....[cool]

Автор: didesignbg   
Дата:   31-10-11 09:15

Десни партии с леви лидери ...

Автор: ka   
Дата:   31-10-11 09:22

Knartist,
Интересен тест. В общи линии потвърди, това което мислех, че съм. И аз съм в твоя квадрат, но малко по-долу у по в ляво. Забеляза ли, че от известните политици/обшественици в този сектор няма никой[smilie11]

Автор: J0R0   
Дата:   31-10-11 10:03

Въх, къде се оказах, някъде между Далай Лама и Махатма Ганди...

http://www.politicalcompass.org/facebook/pcgraphpng.php?ec=-2.62&soc=-3.49

Автор: promis   
Дата:   31-10-11 10:05

Дясното е ГЕРБ.

Дата:   31-10-11 10:22

Баси теста... повторих го, само с промяна на отговорите за възгледите ми по отношение на изкуството и секса - и от центъра заминах в ляво директно! [smilie5]

Автор: nsirakov   
Дата:   31-10-11 10:28

отчайващ центрист съм :)

http://www.politicalcompass.org/facebook/pcgraphpng.php?ec=-1.88&soc=-0.62

Автор: prizovka   
Дата:   31-10-11 10:38

http://www.politicalcompass.org/printablegraph?ec=-5.25&soc=-3.69

Публикацията е редактирана (31-10-11 10:47)

Дата:   31-10-11 10:47

Въх, къде се оказах, някъде между Далай Лама и Махатма Ганди...

Ако отговаряш умерено, без всеки път да кликаш на Strongly Agree или Strongly Disagree, ако не си расист или религиозен фанатик, ако смяташ, че трябва да има все пак някакъв контрол над корпорациите, смяташ изкуството за нещо важно и уважаваш правото на аборт и лична тайна в сферата на секса - няма как да не се озовеш там... [smilie5]

И аз съм точно там, просто за мен не е никаква изненада...

Автор: slivenski   
Дата:   31-10-11 10:48

И мен ма прати при Далай Ламата... [smilie18] [smilie18] [smilie18]

http://www.politicalcompass.org/facebook/pcgraphpng.php?ec=-2.75&soc=-3.23

Автор: aeobs   
Дата:   31-10-11 11:07

http://www.politicalcompass.org/facebook/pcgraphpng.php?ec=-5.25&soc=-3.44 [smilie18]

Автор: iPonche   
Дата:   31-10-11 11:08

Ченгетата на Костов затриха синьото заедно с ЦарЪ и Б.Б.

Автор: ivodam   
Дата:   31-10-11 11:29

n1x0n: Чак пък толкоз ли си изненадан от вече официално потвърдената кончина на синята "десница"? Аз отдавна им бях запалил свещичката. Не мисля обаче, че причината е единствено в грешките и простотиите и безкрайните амбиции в частност на лицето Костов. Не мисля, че изобщо някога са били десница. По време на първото СДС управление - на Филип Димитров, не се приватизира нищо, само една тъпа реституция направиха, и това беше. След това пак при СДС имаше ударна приватизация, в резултат на която собствеността мина официално най-вече към червените барони. За мен лично дясното на СДС приключи през 1999 г когато видях с очите си как лично Костов разпореди водещите фармацевтични заводи да не се продават на западни инвеститори, а на една фирмичка на червени зетьове.

Защо стана всичко това? Защо и сега си гласува народът за бивши комунисти, било то в лицето на ББ или БСП? Явно колкото и да е тъжно, трябва да признаем, че това го устройва очевидно, в подавляващата част, включително младите хора. Устройва ги да ги управлява човек, не криещ авторитарния си манталитет, който вече се изживява ежечасно като баща на нацията. Още не избран новият президент, какъвто и да е, и дали ни харесва, или не, спечели си изборите - и Борисов се изцепва: "Който и да бях посочил, щяха да го изберат". Или да ти напомням ли "Откакто поех държавата", "не МИ разбивайте мантинелите на магистралата" и т.н.

Не знам защо си мислех, че българинът сега като ходи масово да работи и учи в Западна Европа, ще види най-накрая на място как живеят хората там, и ще постави ребром въпроса и тук. Нищо подобно... Българинът чевръсто избяга от свободата си и на тези избори, съвсем класически, по Ерих Фром. Въпросът е не е ли време ние да бягаме накъдето ни видят очите.

[smilie7]

Публикацията е редактирана (31-10-11 11:39)

Автор: munich   
Дата:   31-10-11 11:29

Според мен за Синя партия или там автентична дясна си има място, дори в момента има вакуум. Има голяма група хора /сигурно към 20%/, които не припознават ГЕРБ. Но с изкуствени обединения, няма да стане, този път вече не. Трябва всички стари да се дръпнат назад, защото носят много негативи, и да отстъпят на млади, като Прошков например, мястото. Само така дясното ще може да натрупа ново доверие. Без дясно не може, а който смята че ГЕРБ е дясно много е сбъркал. Неща ги сравни с консерваторите в другите европейски страни...

Автор: elrisha   
Дата:   31-10-11 11:45

Аз пък си мисля,че десницата "умря" защото червенушките много добре използваха психологията и внушиха на тъпият народ,че "за всичко е виновен Костов".

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.