Автор: Jim__Beam
Дата: 07-10-11 23:07
.. Неска .... голям ташак ....
... Трябваше да закарам едната ми кола , три години не карана , на майстор - да я постегне , та да мина на преглед и да я дам на баща ми ..... там - стартер , светлини , спирачки ....
Обаче , 3-4 пъти минах - двама куки мотористи стоят на моста и спират наред .....
Час и половина .... тия пендели не се махат .... стана 5 часА .... викам си , тая нема да я бъде така - отивам директно при тях , спирам ....
- Здравейте момчета ... тия ми се пулят ...
... викам им - След малко ще мина с една друга кола , отивам ей тука на един километър на майстор .... колата няма преглед , трябва първо да я оправя ....
Та , ще има ли някакъв проблем да мина , ето питам ви директно , за да знам ....
... оня вика - Ти сериозно ли ?
.. викам - Да бе , вие що мислите , че минавам за пети път - чакам ви да си тръгнете , ама стана 5 часа и майсторът ще си тръгне ..
.. чичо кука вика - Ми, тя глобата е 150 лева , начи черпиш едно шише водка и минаваш !!
.. питам го - Това сериозно ли !!! .... той вика - Да бе , ти кво мислиш , че ние пием мляко ли !? ...
Помислих малко , викам си ОК .... след малко ..... ама не им казах с каква кола ....
Купих половинка водка Флирт - 6.30 кинта , накарах продавачката да я завие като салам в хартия , ем да не видят , че е половинка .... смених колите , и газ ...
... Минавам през тях .... те спрели две коли и ги гърбят ..... викам си , аааа да ебете Къна вие , нема па ся да спирам да ви се молим да вземете водката ....
.. Отивам при моя майстор и му казвам - Бискаа , куките дето са на моста те черпят една бутилка водка ...
.. Той ме гледа с недоумение ..... после му разказах защо съм се забавил ....
... само водка не ми бяха искали куките за толкова години .....
|
|